- Windows 11
- Mozilla Firefox
- Linux kezdőknek
- Milyen NAS-t vegyek?
- Videó stream letöltése
- Linux haladóknak
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Windows Insider Program
- A Microsoft beszállt a világ legnagyobb karbonmentesítő projektjébe
-
IT café
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
_q
addikt
A delayt csak próba miatt tettem bele, nem szép, de rá akartam jönni hol csúszik el a dolog. A kijelzős részt nem teljesen jól írtam le, úgy gondoltam, hogy egy timerrel számolom a 2 másodpercet és az megszakításként változtatna egy változót, ami mondjuk egy if szerkezeten belül végrehajtaná a kijelzést.
Ha már itt tartunk ESP32-re van jó timer leírás megszakítással egybekötve? Uno-hoz jól le van írva több helyen is hogy timer0 millis és delay-ért felelős, timer1 és timer 2 pedig szabadon használható. Mi a helyzet ESP32 esetében?
(#8544) aryes
Igen mert amiket próbáltam nem működött, ezért nem is tettem bele, csak a kódot magát hogy látszódjon amiből kiindulnék.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600X 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Ti 6GB FSP CMT240 Zalman 500W
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- Beszámítás! HP Elitedesk 800 G1 USDT mini asztali számítógép - i7 4770S 16GB RAM 128GB SSD Intel HD
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest