- Synology NAS
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Proxmox VE
- Windows 11
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Asustor NAS
- Az AMD készen áll, hogy elindítsa a chipgyártást a TSMC arizonai gyárában
- Nem landolhatnak SpaceX rakéták a Bahama-szigeteken
- Milyen routert?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sesy
aktív tag
sziasztok,
másfél éve volt egy olyan problémám, hogy az archicadben szerkesztett szövegen/cimkén belül nem tudtam copy/past-elni (6627 hozzászólás). Ez akkor megoldódot a böngésző védelem kikapcsolásával és a vágólap előzmények bekapcsolásával.
Most ugyan ez a probléma! A fura az, hogy nem csak az asztali gépemen, hanem a laptopomon is. Nem tudok róla, hogy valami extra dolgot csináltam/telepítettem/töröltem/kikapcsoltam/bekapcsoltam volna...
Böngésző védelem ki van kapcsolva és a vágólap előzmények be van kapcsolva természetesen.
Tépem a hajam, mert rétegrendeket kellene írogatnom és ez így AC-n belül lehetetlen, mert mindent egyessével kell(ene) begépelnem...
Az a fura, hogy word docx fájlból be tudok illeszteni a szövegbe (ez is macerás, mert az adott formátumra kell szerkeszteni, de legalább nem kell begépelni, de ez nyilván nem megoldás)
Mindent tudok copy/paste-elni AC-n belül is simán, csak a szövegen és cimkén belül nem megy...
Ez csak nálam hiba megint, vagy rendszer szinten történt esetleg valami?
Új hozzászólás Aktív témák
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i5 4690K 4 mag 4 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! ASUS ROG Strix G513IE 15 Gamer notebook - R7 4800H 16GB RAM 512GB SSD RTX 3050Ti 4GB WIN
- Huawei MediaPad T5 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Gari:2027.04.02 Playstation 5 Slim Digital edition + Ajándék Venom töltő állomás!
- LG 27GP850P-B - 27" NANO IPS - 2560x1440 - 180Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest