-
IT café
GYAKORI KÉRDÉSEK ÉS ALKALMAZÁS AJÁNLÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
skbalint
tag
válasz
Head88 #53770 üzenetére
Igen, pont ezt csináltam amikor a 2GB-os gépek mostani eladási árát vettem alapul
Az egész (nem)használhatóság (és az ebből következő eladhatatlanság) a ramra lett felépítve, innen nézve mindegy hogy 13 vagy 11.Felesleges erről ennyit beszelni, én csak ezt írtam :
Nyugodtan vedd meg, siman el fogod tudni adni 2-3 ev mulva, es osszesen lesz annyi ertekvesztesed kb mint egy uj gepen 1 ev alatt.Erre reagáltál kb háromszor hogy ez nem így van (garantálod, stb), majd utána számokkal is leírtam, hogy mire értettem, most tartunk olyan elvont fogalmaknál általad mint az értelmes ár (?)
Továbbra is azt mondom a saját tapasztalom(!) alapján, hogy munkára nem, de böngészésre, mellette Spotify, stb a 2014-es Air a Sierra alatt megfelelő, nem akad, stb, de ezt csak ő tudja eldönteni, hogy mire venné.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- Xbox Series X|S
- Gumi és felni topik
- Nagyon kevés GeForce RTX 5090 készül, és senki sem tudja, hogy miért
- Milyen okostelefont vegyek?
- Háztartási gépek
- Politika
- Mini-ITX
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Ötletek, javaslatok, hogy még jobb legyen a PH! lapcsalád
- További aktív témák...
- Macbook Air 15" M3 - 2024, 16/256GB, bontatlan, Apple garancia
- MacBook Air M2 Megkímélt 8GB/256ssd/1-3 hónap gar./Akku 85%/Magyar Bill./p4011/
- Eladó MacBook Pro 16 (2021, M1 Pro, 16GB RAM, 512GB SSD, Liquid Retina XDR kijelzővel)
- Apple MacBook Air M1 chip (2020)
- ÚJ Bontatlan MacBook Pro 14 M3 Pro 12CPU/18GPU 18GB/1TB SSD Magyar billentyűzet Azonnal átvehető.
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest