Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
soko70
aktív tag
Tegnap este frissítettem 17.3-ra. Van egy olyan érzésem a használat közben, hogy valami változott a sebességben. A böngészőben sem vár már annyit. De lehet csak placebo.
-
-
madgie
titán
válasz GALARDO #1895 üzenetére
Nekem egyáltalán nem kopik a kék, az előd 12 Mini szintén kékje az durván dobta le már az elején a festéket, ez a 15 Pro meg semmi, pedig tokban, tok nélkül, mindenhogy kapja az ívet.
Munkatársamnak szintén kék 15 Pro van, bár az még relatív új, de azon sincs egy szem kopás sem. -
joey04
titán
Mgejelnés óta van fekete, semmi kopás. Spigen Ultra Hybrid tokban.
-
s.Oliv3r
senior tag
válasz MikeWazowski #1890 üzenetére
Esetleg írni a fejlesztőknek, rákeresni google-be, hogy ilyenkor mi a teendő?
Semmi sem igaz, minden megengedett.
-
s.Oliv3r
senior tag
válasz MikeWazowski #1887 üzenetére
Próbáld leszedni őket, és bejelentkezni appon belül. Onnan már szerintem tudni fogja az appstore/apple id-d is hogy neked az meg van véve. Magától továbbra is kizártnak tartom..hisz a google accod - apple id-d két külön fiók.
-
nagyúr
válasz MikeWazowski #1881 üzenetére
Ezek az appok nem kerültek be a Settings - Apple ID - Subscriptions részre?
-
MikeWazowski
veterán
válasz rankesz #1880 üzenetére
Én 14 év android után váltottam tegnap szifonra.
Lenne még ebből adódóan egy kérdésem. Volt több alkalmazás amit havonta fizettem a play áruházban. Most ezeket használom tovább, de mi a menete a jövőbeli fizetésnek? Le kell mondanom a Play-be, vagy simán mikor jelez az app, megveszem az app store-ba?
A legtöbb férfi csak akkor tudja meg, mi a boldogság, amikor megnősül. Csakhogy akkor már késő.
-
nagyúr
válasz MikeWazowski #1876 üzenetére
A 3rd party appok általában teljes hozzáférést kérnek, aztán mivel saját felhőbe syncelnek mindent, amit leütsz, stb. így azt csinálnak vele, amit akarnak. Nyilván az Apple sem szent, mégis jobban bízom abban, hogy maradjon minden "házon belül".
-
aktív tag
válasz MikeWazowski #1867 üzenetére
Másodikhoz:
Szerintem nincs és korábban sem volt összekötve a két alkalmazás, ezért nem látod az emlékeztetőt a naptárban.
-
nagyúr
válasz MikeWazowski #1867 üzenetére
Nincs magyarul ami még nem is lenne gond, iOS 16 alőtt szépen meg lehetett tanítani a billentyűzetet, időt kellett rá szánni, de szépen adta be utána már aj avaslatokat. Viszont ezt elrontották iOS 16-al, azóta hülye teljesen. Plusz jött még ez a bug, hogy hiába X-eli ki az ember, amit felajánl hülyeséget, fogja, és akkor is beilleszti, ha space-t nyom az ember, vagy entert. Remélem, a 17.3-ban már legalább ez megoldódik.
Van másik billentyűzet, gboard, swiftkey, de elolvasva a privacy polcy-t inkább szívok az Apple saját billjével.
jacis: Kábelen osztottad meg, mert akkor érthető, hogy csak ennyit merült.
[ Szerkesztve ]
-
jacis
nagyúr
-
s.Oliv3r
senior tag
válasz ADAM1337 #1864 üzenetére
Ettől a vitától totál eltekintve, tegnap este szedtem le a töltőről ilyen este 9 körül a sima 15 pro-mat - most van 56 %on, a maga kis 3200mah-s telepével. Szerintem ez egyszerűen zseniális…. Ilyet sosem tapasztaltam a Samu csúcsokkal. A felhasználás jellegge nyilván ugyanaz.
[ Szerkesztve ]
-
MikeWazowski
veterán
Üdv!
Magyar nyelven tényleg nincs prediktív bevitel? Kicsit lassú azért így írni…ha nincs, Ti milyen appot használtok?Továbbá, ha a gyári emlékeztető appban létrehozok egy emlékeztetőt, azt miért nem látom a gyári naptár appban?
A legtöbb férfi csak akkor tudja meg, mi a boldogság, amikor megnősül. Csakhogy akkor már késő.
-
gretzky77
veterán
Nekem kék van, sztem nagyon jól néz ki! Még csak alig 1 hónapos tokban van tartva de nem kopik. Remélem így is marad, elég illúzió romboló lenne ennyi pénzért ha kopna, de régebben is hajlamosak voltak rá az almák
iPhone 15 Pro Max Blue Titan & Apple Watch Ultra 2 & Fiio FF3 & fiio ka3 & Edifier Stax S3
-
Morris
veterán
Melyik színt érdemes választani a pm-ből? Nekem legjobban a kék tetszik, de sok helyen írják, hogy kopik. Még tokban is. Tényleg valós probléma? Cserélik egyáltalán?
-
Joachim21
őstag
Lehet csak nálam, de a legutóbbi 17.2.1 óta nálam bravúros lett az üzemidő. Nap végén gyakran csak 44% körül voltam, mióta volt a frissítés meg inkább 55-60% között zárom a napot. Remélem a 17.3 is megtartja ezt a kedvező trendet.
Aki kérdez az hülye, de aki nem kérdez az is marad.
-
gretzky77
veterán
Használtam S23 Ultrát és őszintén szólva tényleg jó akksi idővel rendelkezik, a 10 óra mondjuk nálam sem volt meg, de tény, hogy én nem kapcsolgattam semmit ki be! Mobilnet vagy wifi mindig ment, 1 fizikai simet használtam és nem használtam energiatakarékos beállításokat sem! Nagyon sok program volt telepítve de valóban voltak a topicban akik 9-10 órás SOT-okat elértek, de úgy gondolom ez rengeteg dologtól függ! Térerő, ki milyen programokat használ egyebek, annyi nekem sem volt! Én is úgy érzem amit xhege is írt, hogy nem rossz az S23U üzemideje de a 15 PM nekem is érezhetően jobban bírja!
iPhone 15 Pro Max Blue Titan & Apple Watch Ultra 2 & Fiio FF3 & fiio ka3 & Edifier Stax S3
-
ADAM1337
nagyúr
válasz migabi24 #1851 üzenetére
Egy aksi statisztika képpel ezt megtudnád erősíteni ?
MEert ha töltöről leveszem és instant yt-re rakom akkor 8 órát tudhat kb. féléves a telefon nincs semmi baja elhiheted de amit leírtál elrugaszkodott a valóságtól..
0 sync-el hozható meg kb videónézéssel, ahol csak az energiatakarékos magok mennek.
Én is befejeztem, de így hiteles adatok nélkül ez csak nagyot mondás.[ Szerkesztve ]
-
migabi24
nagyúr
válasz ADAM1337 #1849 üzenetére
A 15 pm-ot az 23 ultrához illene hasonlítani már csak a mérete miatt is nem? Egyébként ha a te S23-ad nem tud 5h-nál többet akkor azonnal vidd szervízbe mert ott hatalmas a baj én egyszerűen nem tudom lemeríteni, pedig csak 85%-ra töltöm, és nem statikus képet nézegetek rajta, hanem egész nap netezek,streamelek stb. Részemről befejeztem.
-
ADAM1337
nagyúr
válasz migabi24 #1825 üzenetére
10órát ?
Én maximum 5-t tudtam kihozni a sima s23-ból, yt videó nézéssel lehet max több, de akkor kb tényleg 1 videót lesel ebben az időtartomnáyba.
Nekem itt van mellette a 15 pm mellett a s23 céges, de esélytelen 5-nél többet kihozni, maximum statikus tartalmakkal.[ Szerkesztve ]
-
Navaren
aktív tag
válasz icecave #1846 üzenetére
Érdekes, hogy sok apró, bosszantó 'dologgal' találkozom én is (írtam is fentebb), és van sok közös pont, amelyik itt-ott előfordul többeknél is.
De valahogy akármerre nézek, folyamatosn fennálló idegesítő dolgokból majdnem, mintha mindenkinek egyedi gondjai lennének .
Ha még 3rd party app-okról lenne szó, aszondanám, elmegy, de így?A Ticktick nagyon jó.
Szoftveres oldalról Idénre szerintem is stabilitáson kellene, hogy legyen a hangsúly (á la iOS 12), illetve szerintem nagyon ráférne iOS-re/iPadOS-re egy grafikai redesign, mert - bár értelemszerűen ez ízlés kérdése - ez a tizenéves Ive féle 'minimálista színkavalkád' kinézet 2013-ban sem volt túl szép, az évek haladtával se lett szebb.
De az a baj, szerintem idén Apple is az AI fele fog lépkedni, Siri mindent IS tudni akar majd, amit Gugli és Galaxy AI, and then some.
iBalu // Ordo Ab Chao //
-
nagyúr
Nekem van egy reminder appom (Ticktick), sokat fejlesztik, nagyon népszerű, hibákr azonnal reagálnak, így inkább az iOS-nek tudom be, hogy egy kalap sz.r, már elnézést. Igen, többször mondtam, 2008 óta vagyok iOS user, de ami az utóbbi pár évben megy, az kritikán aluli.
Most épp gondolok itt a "interactive widgets"--- hát a nagy lóf... elnézést a beszédért tényleg.
Van kirakva egy widgetem a home-ra és a lockra is az említett appból. Ki lehet pipálni a taskokat. Na, hát kipipálom a lockon, simán ottmarad mind nem teljesített tétel a home-on és fordítva. Egy idő után eltűnik, vagy a belépek az appba akkor frissülnek, de tiszta káosz az egész. Más appokkal is előfordul. Jövőre inkább ne legyen újítás, csak javítsák ki a bugokat. Billentyűzet is még megannyi update után ki-x-elek egy szójavaslatot, erre nyomok egy elküldést/space-t, mégis átjavítja arra, amit ki-x-eltem. . -
ΞΔGLΞ
nagyúr
Komolyan mondom/írom, hogy "kiszabott" idegesítő az értesítések bughalmaza.
Vagy jelez, vagy nem jelez, vagy más hangon jelez.
Ha nem kapcsolom be a macbook pro-t, azt sem tudom, hogy whatsapp-ra jött üzenetek.
És ez a sokadik alkalom már. Nem tudom, hogy ez az app hibája, vagy az ios, vagy mind a kettő, de...
Természetesen feedback elküldve. -
nagyúr
Felteszem itt is a kérdést, mert specifikusabb, mint a sima iPhone gyűjtőtopik:
15 pro maxra talált már valaki olyan üveget ami ha sima akkor rendesen kiér a szélére (spigen ezfit pl. épp egy kicsit kellene még, hogy jobban kiérjen és tökéletes lenne), ha pedig fekete keretes, ne takarjon ki a szélén pixeleket a kijelzőből?
Benks fekete keretes már majdnem jó, de egy pixelsort az is kitakar. Mint írtam, nem zavar a dolog, de kíváncsi vagyok. ESR Armorite volt az első rajta, ami szintén fekete keretes, az is kitakart.
Ami meg sima üveg, ha nem ér ki eléggé a szélére, akkor oldalról nézve a telefont az üveg szélének fénytörése belelóg a kijelző szélébe és zavaró. -
-
aktív tag
válasz icecave #1838 üzenetére
Bizony, nagyon jók a Parancsok, apránként kezdem felfedezni.
Ezt a dimm megmaradást még nem láttam (persze simán el tudom képzelni, hogy van ilyen bug is ), én akkor szoktam KI/BE kapcsolni, ha manuálisan belenyúltam valami miatt és újra az automata értéket szeretném használni. A Parancs is oké, másik mód, hogy a Spotlight keresőbe írod be és rögtön oda visz:
Ez az egyik olyan iOS képesség, ami nagyon hiányozna, ez a kereső igazi remekmű. -
jacis
nagyúr
Még abban segítsetek légyszi, hogy lehet a némítást ütemezni? Este 21:00-tőle reggel 7:30-ig kellene.
A másik a csúsztatással írás ami kellene még.
Köszi előre is.iPhone 15 Pro Max, Samsung Galaxy Z Fold 5
-
nagyúr
-
aktív tag
„hogy lehet az megoldani azt hogy csengőhang legyen de értesítésihang ne”
Ezt én Fókusz segítségével oldottam meg. Egy új fókusz létrehozása során lehetőséged van megadni, hogy kiktől fogadjon hívást a telefon:
Ilyenkor minden más értesítés néma lesz, de a hívások ugyanúgy beérkeznek azoktól, akiknek engeded.
A rezgés kérdésre nem tudok megoldást.
[ Szerkesztve ]
-
jacis
nagyúr
Srácok hogy lehet az megoldani azt hogy csengőhang legyen de értesítésihang ne. Ugyanez a kérdés a rezgéseket illetően.
iPhone 15 Pro Max, Samsung Galaxy Z Fold 5
-
őstag
A különbség döbbenetes, de abban is hogy másfél óra kell hogy teljesen feltöltse, az nagyon nem tetszik, s22 ultráról jöttem i15pm-ra, de a samunál percenként ment vissza 2-2.5%. Mind1, már megvettem, ezen az éven marad, de azt hiszem én megyek majd vissza droidra, persze nem az akku miatt, sok másik apróságok de bosszantó dolgok miatt, na meg hogy 2023-24-ben már lehetne jobb is..főleg 570ezerért...
[ Szerkesztve ]
-
s.Oliv3r
senior tag
válasz s.Oliv3r #1828 üzenetére
Tenném hozzá, hogy minden teszt videó azt mutatta, hogy a Galaxy-k tök jók már SOTban az iPhone-okhoz képest - tökre vártam mit szuperál kézben. Aztán örültem ha elértem vele 5-6 órás kijelzőidőt.. Engem egy jó darabig nem lehet visszaterelni irányukba, bár kétlem hogy valaki ezt amúgy akarná is
-
jacis
nagyúr
Sziasztok, csatlakozom egy i15 pro max titán verzióval. Nagyon régen használtam már iPhone-t így még csak ismerkedek de egyelőre tetszik teló. Akksi szempontjából meglepő hogy mennyivel jobban kezeli mint a droid. Döbbenetes különbség van.
[ Szerkesztve ]
iPhone 15 Pro Max, Samsung Galaxy Z Fold 5
-
-
őstag
válasz Zsolt,72 #1817 üzenetére
Szia!
Kb. 5 perce találtam én is azt meg amit írtál.
És sajnos tényleg csak azokat a hangokat lehet ami van a gmailben.....
Sajnálatos, de ez van.
És nagyon köszönöm, hogy utána néztélPróbáltam az Apple Mail-al is, de nem sikerült a hangjelzést előcsalogatni ott sem.
Azt hol kell beállítanom?
Apple Mail azért nem jött még be, mert ha kapok emailt nem jelzi, csak ha bemegyek célzottan az appa, akkor mutatja, hogy jött Email, de semmi ertesitest nem kaptam róla -
őstag
Sziasztok!
Be van állítva, hogy milyen jelzőhangot szeretnék, amikor új emailt kapok. De sajnos nem az a hang van amikor új emailt kapok, (ezt a megjegyzés nevü jelzőhangot szeretném).
Van valakinek ötlete, hogy hol lehet ezen kívül beállítani?
Válaszotokat előre is köszönöm! -
gretzky77
veterán
válasz Big_Boss #1809 üzenetére
Köszi, na ilyenekre voltam kíváncsi! De amit a telefon felkínál bétát az gondolom public béta nem Dev. Amúgy például ilyen esetben ha a béta bootloopot okoz mi a megoldás?
17.3 Public Beta amit felajánl[ Szerkesztve ]
-
-
gretzky77
veterán
Sziasztok van esetleg valaki aki a publikus bétát használja amit felajánl a telefon mint frissítés. Van bármi hátulütője?
-
bzs73
őstag
Üdv. Érdeklődnék hogy most vodánál hosszabítanom kell, így onnan hoznák ki 15pro-t, és ott most hogy adják. Függetlenül? Vagy Vodásan, és ha kivan fizetve, akkor lehet kérni függetlenítést?
If a second or you are the first to lose.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest