Új hozzászólás Aktív témák
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
“Our goal is to create a unified anime subscription experience as soon as possible.”
That I'll never gonna use anyway.
[ Szerkesztve ]
SKILLNUDGE - it kinda ownz you.▐ My Quake Live/DOOM PoVs(YT): http://tinyurl.com/oe5zwa2▐ 3 x Q8 | HTX Ace | Icemat 2.0▐ 3dfx / Glide & SGI 4EVER▐Golden '80s-'90s▐▐▐▐▐▐▐▐ SZÁNKÓVAL A GERINCEDBEN NEM VIDÁM A KARÁCSONY.
-
Maxxy10
addikt
Sony megvette a Crunchyroll-t [link]
[ Szerkesztve ]
-
tDr1v3r
veterán
Shiroi Suna no Aquatope
Egyelőre az egyetlen sorozat amit követek a szezonból, 5 rész alapján nagyon jó SoL, tipikus PA Works munka - tele szívvel, lélekkel.
disznóvágás, nepotizmus, pálinkagőzös hedonizmus | intelhüttö (c) Tirexi, szívünkben őrzünk örökre <3
-
senior tag
válasz Silεncε #49084 üzenetére
Ha van lehetőséged, inkább ismerkedj élőben.
A nők a tinder-t ego boost-ra használják, és a statisztikák alapján a nők 90%-a a csávók felső 10%-ra vágyakozik. Jó önképpel rendelkező nőt ott szinte nulla esélyed van találni...
A nők, nőügyek topikban is kevés a sikersztori tinderről. -
Silεncε
őstag
Tudjuk hogy csak az Evangelion miatt vagy itt. - téves, a Kill la Killt is szeretem egyébként lassan fél éve nem néztem semmi animet, az AoT-nek akartam nekiugrani, de lusta voltam elkezdeni
A Tinderrel meg hagyjál, éppen most használom hatalmas sikerrel (nem)... De legalább kva sokba kerül
[ Szerkesztve ]
-
Silεncε
őstag
De rég jártam erre
Akit érdekel, jövőhét péntek Evangelion 3.0+1.0. Már vágom a centit
Ráhangolodasnak: [link] (szerelmes vagyok )
-
Farkassacred
őstag
válasz callmeakos #49070 üzenetére
Egy nagyon szép kis anime volt az szerintem. Az utolsó két rész tetszett a legjobban, kevés anime éri el ezt a fajta borzongást, ami azoknál van. A gépek cgi technikája meg a legszebb volt, amivel ezidáig dolgom volt. Várós a második évad nagyon.
Sajnos a sci-fi/félig mecha témánál nagyon kevés mű ígérkezik jónak, nagyon örültem ennem a műnek végre.I'll meet you again through the eyes of our son.
-
Zoo123
senior tag
Ezt magam is megerősítem: Mushoku Tensei light novell, jól átgondolt és részletesen felépített történet, jó karakterek, valódi motivációval, részletes világ amiben játszódik, kerek, lezárt történet. 25 kötet kb 7000 oldal, nekem 1 hónapig tartott kiolvasni, de megérte!
Ajánlom mindenkinek! 10/10![ Szerkesztve ]
''Nem vagyok komplett őrült... pár darab még hiányzik!''
-
Kasya
nagyúr
Első LV, amit olvasok, a Jobless Reincarnation. Lehet, hogy a magyar fordítással van a baj (AA-ról szedtem), de elég nehéz volt ráállnom a nyelvezetre. Egyelőre az 5. kötetnél tartok.
Ugyanakkor a sztori emlékeimben nagyon jól passzol az animével. Azt hittem, hogy sokkal több mindent hagytak ki, de pár fillér részen kívül alapvetően nagyon jó az anime.
[ Szerkesztve ]
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz Crystalheart #49025 üzenetére
Hova-hova, te kurafi?
SKILLNUDGE - it kinda ownz you.▐ My Quake Live/DOOM PoVs(YT): http://tinyurl.com/oe5zwa2▐ 3 x Q8 | HTX Ace | Icemat 2.0▐ 3dfx / Glide & SGI 4EVER▐Golden '80s-'90s▐▐▐▐▐▐▐▐ SZÁNKÓVAL A GERINCEDBEN NEM VIDÁM A KARÁCSONY.
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz Maxxy10 #49072 üzenetére
'80s-'90s topok, ami az eszembe jutott:
Cyberpunk:
Hyper Future Vision: GUNNM
Koukaku Kidoutai
A.D. Police Files / Akira
Dominium
Bubblegum Crisis
Cyber City Oedo 808Persze a Genocyber és a Seijuuki Cyguard is alap. Armitage III?
Martial arts:
Rurouni Kenshin: Meiji Kenkaku Romantan - Tsuioku Hen
Street Fighter II: The Movie
Hokuto no Ken(Motor)sport/action:
Initial D
eX-Driver
Taiho Shichau zo: You`re Under Arrest
GUN SMITH CATS
Cowboy Bebop
Venus SenkiFantasy:
Kenpuu Denki Berserk
Shinpi no Sekai EL-HAZARD
Lodoss-tou SenkiEcchi:
Plastic Little
Legend of Lemnear: Kyokuguro no Tsubasa Valkisas
Golden Boy
Tenchi Muyou! RyououkiComedy:
Great Teacher Onizuka
Trigun
Golden BoyMecha:
Macross Plus (+ Choujikuu Yousai Macross + Ai Oboete imasuka)
Top wo Nerae! Gunbuster
Kidou Keisatsu Patlabor
Shinseiki EvangelionHorror/Violence:
Kyoushoku Soukou Guyver
Teito Monogatari
3×3 EYESA Roots Search-öt nézd meg, ha sírva akarsz röhögni vagy röhögve akarsz sírni. A Soukihei MD Geist-ot meg azért, hogy mit ne. Itt legalább a vizuális körítés nem siralomvölgy.
Shounen:
Dragon Ball Z
Kimagure Orange Road
Den`ei Shoujo Video Girl AI
Shoujo:
Versailles no Bara
Hana yori Dango
Onii-sama e...Mahou shoujo:
Cardcaptor Sakura
Bishoujo Senki: Sailor Moon
Hime-chan no RibbonGhibli:
Hotaru no Haka
Mononoke-hime
Kaze no Tani no NausicaaSlice of Life/romance:
Maison Ikkoku
Aa! Megami-sama
Yawara! A Fashionable Judo GirlHirtelen ennyi, meg valami ilyesmi, tutiszáz, hogy ez-az kimaradt stb. Most jóvanez.
Csuhéj.
[ Szerkesztve ]
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
Na, mi a kecskehere van errefelé? Látom vannak új tagok.
-
86
Picit össze vagyok zavarodva. Legfőképpen azért, mert rettenetesen sok potenciált érzek és éreztem a látottak alapján, mint ami valójában történt. Izgalmas világ, érdekes konfliktus, relytéjes ellenfél, jó karakterek jól kinéző harcok, hibátlan dráma, mégis picit hoppon érzem magam. Egyrészt mert eleve 11 részes ez az évad, nem pedig 12, (az utcsót jól benéztem, közbe meg csak egy recap), ami nem sok, pláne ha azt nézzük hogy baromi lassan építkezik. Legalább eltelik 2-3 rész, mire érdemben történik valami, onnantól viszont 4-5 részig a sport szelet is megáll az emberben, annyira izgalmas amit lát, és a végére meg jön 2-3 rész, amit nem igazán tudok hova tenni. Mondjuk pont most olvastam hogy Októberben jön a második évad, aminek fényében máris több értelme van a lezárásnak, és nagyon remélem hogy megérte így felépíteni. Mert ha igen, akkor az a második évad nagyon durvát fog szólni. Csak győzzem kivárni.[ Szerkesztve ]
All→M8
-
oriic
HÁZIGAZDA
Enen no Shouboutai (Fire Force)
Talán YouTube-on láttam belőle jelenetet ami megtetszett, aztán a hétvégén le is daráltam a két évadot. Alapvetően tetszett, voltak részletek, amiken halálra röhögtem magam (Tamaki pucérkodásai a legjobbak. ), de a harcok is látványosak voltak,. Egyelőre még nem néztem utána, hogy mikor jön harmadik évad, de remélem nem kell 2022-ig várnunk vele.
Live-Die-Respawn
-
Farkassacred
őstag
válasz Michell #49062 üzenetére
Hatot-hetet én is követek a szezon alatt, a végére megjöttek a jobb művek úgy látom. Megérte tehát kivárni őket. A legutóbbi anime a Heion Sedai no Idaten-tachi, ami meg baromira megtetszett. Azt hittem ez is majd csak szimplán egy gyenge vígjáték-akció lesz, de szerencsére óriásit tévedtem. Irtózat jól kezdett. A szezon csúcsa viszont nálam a Sonny Boy lett, egyszerűen gyengém az ilyen atmoszférájú mű, odaszippant a képernyő elé lélekben is..
A Bokutachi Remake-re várok még pár napot, ez az anime valahogy kiesett nálam. Kíváncsi leszek majd milyen lesz.
oriic: A sorozatokból készült filmek általában gyengébb minőségre vallanak. De adjunk neki egy esélyt, hátha ez az igazán jó kis anime meghozza majd a változást.[ Szerkesztve ]
I'll meet you again through the eyes of our son.
-
oriic
HÁZIGAZDA
Live-Die-Respawn
-
KISDUCK
addikt
A 85. fejezetig elolvastam a "Rimuru" mangát az az aktuális utolsó rész ami jelenleg a manga előtt van, remélem hogy az anime adaptációból nem hagynak ki megint lényeges részeket, mert lesz itt pár nyalánkság.
[ Szerkesztve ]
-
Michell
tag
válasz Farkassacred #49056 üzenetére
Egész sok animét követek a szezonban, több mint 10, egyszeri időtöltésként. De a legtöbbjük még az átlag szintet se nagyon üti meg, javasolni nem fogom senkinek, csak reménykedem, hátha összeszedi magát a sorozat (a jó is lehetett volna kategória).
Ami eddig tetszik az a Kobayashi - a hobbi részben a gitározás az ütőtt a többi poénja is feelgood volt számomra. Mintha még a Bokutachi Remake egy kicsit nekilendült volna.
Régi animékből pedig a Dimension W -t én csak most láttam, ami átlagosnál jobb. -
oriic
HÁZIGAZDA
válasz KISDUCK #49060 üzenetére
Hm, látszik, hogy régen olvastam, ezeknek utána kell néznem.szerk:
És tényleg. Na ez van, ha már olvastam mangát és rosszul emlékszem rá. My bad. Ettől függetlenül én nézem animét, mert jó látni mozgásban is egyes dolgokat. Pont emiatt várom a Walpurgis-t is, hogy lesz az ottani esemény meganimálva.
[ Szerkesztve ]
Live-Die-Respawn
-
KISDUCK
addikt
Hát Veldorát előbb engedte szabadon amit beszélgetés követett kettejük között és csak utána csinált neki porhüvelyt és azért részleteztek egy s mást mint például a "food chaint" miszerint Rimuru megkapja a képességeit azoknak akiket elnevezett és cserébe az erejéből ad nekik és Veldora nélkül a lelkében ennyi lényt nem tudott volna kockázat nélkül elnevezni és Veldorának azért kell test mivel asztrális lény és test nélkül az ereje folyamatosan szívárogna míg nem eltűnne. A néppel is máshogy találkozott az animében. A mangában 3 napig voltak a barlangban és Veldora aurája miatt be voltak szarva hogy Rimurunak baja lett be akartak menni, de Diabló elég morcosan nézett rájuk hogy oda be nem teszik a lábukat. Plusz volt egy jelenet amikor Milim egy másik démonúr kiséretében megjelenik Claymannál. Szóval ez elég rossz anime adaptáció akár hogy is nézem. -
KISDUCK
addikt
Most olvasom a "Rimuru" 16 kötetét ami valahol ott kezdődik ahol
, hát az animében mintha ezt kicsit összecsapottan hozták volna össze ehhez képest. A LN meg gondolom még a mangánál is részletesebb, ha elfogy a kötet lehet hogy neki állok majd az LN-nek, ha nem térít el más manga vagy webtoon.."Veldora új testet kap" -
emiki6
veterán
válasz saelin #49054 üzenetére
Vágom, eleinte mindig te jutottál eszembe a karakterről, mert az ikonodat már sok éve gyakran látom, míg a hxh létezéséről és miféleségéről csak nemrég szereztem tudomást.
Oric: Remélem a mangaka be tudja fejezni a mangát és akkor majd ha remakelni nem is, de a fennmaradó részeket animálják.
"De hát ez a demokrácia, ugye, hogy sok különböző érdekcsoport, hosszas egyeztetés után megállapodik abban, hogy érdemi változás azért mégsem lesz."
-
Farkassacred
őstag
A Peach Boy Riverside is kiesett végül énnálam, a harmadik résszel totál kiverte a biztosítékot ez a sorozat, de persze úgy igazán előtte se tetszett annyira ez a "hypolt" valami.. Hát erre van igény bakker..
-
emiki6
veterán
Sok jót hallottam róla, ezért belekezdtem a HxH-be. A hunter exam arc első minimum 2/3-ada elég lassú, nem igazán húzott be, remény nélkül abbahagytam volna, de aztán szépen beindult. A Yorknew city arc több részén éreztem azt, hogy érdektelenné válik, majd a Grído Ájrándo arc végig elég jó-szórakoztató volt, aztán tejóisten mi történt! Átváltott a sorozat egy könnyed-vidám kalandból egy biológiai horrorrá -
. Meg van egy Cell - Perfect Cell áthallása a dolognak. Most vagyok ezen arc-nak a harmadánál kb. Kicsit aggaszt, hogy 60 epizód hosszú, nem vagyok híve az emnyire hosszú arc-oknak. Majd kiderül megérte e ezt a terjedelmet.húsdarálóvá
Eddig elégedett vagyok a sorozattal."De hát ez a demokrácia, ugye, hogy sok különböző érdekcsoport, hosszas egyeztetés után megállapodik abban, hogy érdemi változás azért mégsem lesz."
-
saelin
veterán
Tudom bonyolultabb a dolog mint amilyennek tűnik, de ez így a fogyasztók szívatása. Valamelyik szervezet kezdhetne ezzel valamit. Már ha ennyire a streaming-et nyomják mint a jövőt (szerintem is az, kivéve gaming téren).
"It is only with heart that one can see rightly; what is essential is invisible to the eye."
-
Vitee
aktív tag
válasz saelin #49049 üzenetére
Ugyan ilyen fos, hogy VPN-t kell hasznalni ha valami olyan magyar oldalt akarok nezni ahol videolejatszo van a bongeszobe agyazva nem mindenhol van, de zavaro.
Egyébként igazad van, tényleg jobb lenne ez a megoldás"Life before death, strength before weakness, journey before destination."
-
saelin
veterán
-
Vitee
aktív tag
válasz saelin #49041 üzenetére
Igazad lehet, én USA-ban nézem és használom, magyar regióban nem tudom mik vannak fent.
Nekem tetszett nagyon az 1. évad, 2.-at nem kezdtem még el, eléggé lehúzták, nem tudom milyen lett a teljes 2. a végére."Life before death, strength before weakness, journey before destination."
-
saelin
veterán
Közben néztem egy trailert és az art egyáltalán nem tükrözi a mangáét. Jól mellé mentek vele... A mangából nem sok van már hátra, habár ongoing sajna. Utoljára tavaly olvastam, majd félre raktam és hétvégén kezdtem újra (előről gyorsan átpörgetve). Avatarnak jó lenne Kumoko nekem.
Szerk: typo...
[ Szerkesztve ]
"It is only with heart that one can see rightly; what is essential is invisible to the eye."
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz saelin #49044 üzenetére
Animét offold, bár jól indult a végére eléggé meh lett. Az animáció/rajzolás meg no comment.
szerk: Nem tudom mennyi van hátra még neked Pók csáje kalandjaiból, de Solo Levelinget nem fogod megbánni szerintem. Én bitang hamar ledaráltam a kint lévő 158 chaptert.
Live-Die-Respawn
-
saelin
veterán
Nekem tetszik úgyhogy befejezem! Aztán majd jöhet a Solo Leveling. Főleg ha jobb is mint a Spider, akkor főleg csak ez után kezdjek bele. Btw most láttam hogy már anime is van Kumuko kalandjából. Nagyon le vagyok maradva mióta nem járok ide.
-
-
saelin
veterán
Akkor már fent van, de magyar régióból még nem elérhető sajnos. Most csekkoltam le. Mondjuk annyira nem is érdekel, mert az ilyen animéket inkább akkor szoktam megnézni ha már teljesen kész van. Elég nekem a Tokyo Ghoul és az Attack on Titan amikre éveket kell várni hogy az ember begejezze.
[ Szerkesztve ]
-
saelin
veterán
válasz Maxxy10 #49035 üzenetére
Jó hír az biztos. Emlékszem amikor az első évad feltűnt a netflix-en én meg csak néztem hogy ez mi? Aztán már az első rész úgy megfogott mint a fene. Ha már Netflix a Promised Neverland is felkerülhetne a kínálatukba. Eléggé koca animés vagyok pár éve és inkább elmentem a mangák irányába, de a kettő nagyon szépen kiegészíti egymást. Jó látni ahogy egy mangából motion picture lesz és szó szerint megelevenednek az ember kedvenc karakterei. Első ilyen élményem a Parasyte volt, a Wolf Guy-t a mai napig várom hogy feldolgozzák...
-
Farkassacred
őstag
Végül azért csak lett három kedvencem is ebből a nyögvenyelős szezonból.
A Shiroi Suna no Aquatope. A legjobb slice of life műként indul, sok jót remélek még tőle a végéig. Ajánlom a műfaj kedvelőinek akik nem riadnak vissza egy kis drámától se, plusz a vízi/víz közeli állatok kedvelői itt most előnyben.
A Sonny Boy. Messze a legérdekesebb első résszel indult most, még ha állítólag az isekai műfaj alatt is van, mai trendekkel nézve egyszerűen ez más. Remélem a többi rész is legalább ennyire leköti majd az embert, eddig szerencsére ez tipikus "mindfuk" anime. Érdemes lecsekkolni szerintem minden műfaj kedvelőjének.
Az utolsó meg a Uramichi Oniisan. Elborult egy világnézete van, de szeressük az ilyen animéket. Már bőven látott szituk, de mégis baromira viccesek a jelenetei az első résznek. "Best comedy" címet azt hiszem már viheti is.. Ha csak röhögni akarsz, ezt semmiképpen se hagyd ki.I'll meet you again through the eyes of our son.
-
Maxxy10
addikt
Beastars 3. évad berendelve.
-
consono
nagyúr
válasz saelin #49033 üzenetére
Tényleg jó, droidon én is azt használtam. Ha meg van a telefon mellé Mac/PC akkor ott a HakuNeko, amivel tudsz PDF-et, ePub-ot vagy CBZ/CBR-t csinálni, amit minden visz, sőt ha nagyon perverz vagy olvasónak is használható...
[ Szerkesztve ]
Born too late to explore Earth, born too early to explore the Universe. Born just in time to sit in front of the laptop and join a Teams meeting...
-
saelin
veterán
Sziasztok, ezer éve nem jártam itt. Nektek van valami bejáratott androidos manga olvasó app-otok? Párat letöltöttem a store-ból, de vagy a kínálat volt bitang rossz vagy maga az app lassú és buta ahogy van. Sokáig a Manga Rock-ot használtam de az megszűnt és lett helyette az Inkr, aminek semmi kínálata még. Nagyon nagy előny lenne ha nem kellene egyenként megvenni a füzeteket, hanem inkább subscription lenne rá. Van egyáltalán ilyen a Crunchy-n kívül? Mert az az app borzasztó gány valami.
-
oriic
HÁZIGAZDA
A Kobayashi még mindig egy tök jó kis sorozat. Indult ugye új szezon, így két rész után ez is kedvenc lesz.
Live-Die-Respawn
-
F34R
nagyúr
válasz Crystalheart #49023 üzenetére
Tamayura: Hitotose
-
Crystalheart
őstag
Sziasztok, ez melyik anime, nem tudja valaki?
https://media1.tenor.co/images/6e77afbdb486ee1a3e32237e2a662885/tenor.gif?itemid=5452804[ Szerkesztve ]
-
TBT
addikt
Napokon belül bejelentésre kerül, hogy pontosan mikor is indul a második évad:
"I am Sylvanas Windrunner, Queen of the Forsaken. If you will not serve me in this life, then you will do so in the next."
-
oriic
HÁZIGAZDA
Letoltam most Solo Leveling-et Chapter 157-ig. Hát ez biza jó cucc, csak most szar lesz várni mindig új fejezetekre.
Live-Die-Respawn
-
Sordoran
addikt
válasz Farkassacred #49005 üzenetére
Én megnéztem ma, hát jah, nem erre számítottam én se.
Igazából megnézheted nyugodtan, mert nincs benne semmi. Dupla epizód, az első fele csak összefoglalja az eddigieket, a második pedig picit tovább viszi a dolgot, de semmi lezárás, megoldás. Nem is értem mit akartak ezzel így. Double rainbow... what does it mean? Well, a double rainbow is a phenomenon of optics that displays a spectrum of light due to the sun shining on droplets of moisture in the atmosphere. Does that explain?
-
Farkassacred
őstag
válasz bozont #49004 üzenetére
Még nem láttam azt az utolsó részt, de a neten csak rosszat írnak vele kapcsolatban, nem biztos, hogy meg akarom én azt nézni..
Mekkora potenciál volt már ebben a sorozatban, rengeteg toplistás érzelmes epizóddal, de a végén jött a lejtmenet.. Itt ne az animére emlékezzünk, hanem arra a pár részre ami különleges volt.
Szerencsétlen stúdió..
Jó hír viszont cserébe, bejelentették a Vinland Saga második évadát.[ Szerkesztve ]
-
bozont
veterán
válasz Komplikato #48986 üzenetére
Inkább ne. Jobb lenne ha a seedet is abba hagynák.
-
Farkassacred
őstag
Tantei wa Mou, Shindeiru.
Hű ez de furcsa egy első résszel kezdett, egyáltalán nem tudtam hova tenni. Ha esetleg valaki megpróbálkozik vele, írhatna róla pár szót, hátha megjön nekem az ihlet a többi részre..I'll meet you again through the eyes of our son.
-
bandiras2
senior tag
Felemlegettétek itt a Kobayashi dragon maid-et.
Rá se keretem, de ez jött szembe a youtube ajánlatok között:
[link]
Szívesen![ Szerkesztve ]
A társadalom amely az egyenlőséget a személyes szabadság elé helyezi, egyiket se fogja elérni. A társadalom amely a személyes szabadságot az egyenlőség elé helyezi, mindegyikből bőségesen részesedik. Milton Friedman
Új hozzászólás Aktív témák
● a spoiler formázás a topikban elérhető
- nVidia tulajok OFF topikja
- Milyen okostelefont vegyek?
- Feltörték a PROHARDVER!-es regisztrációmat! (vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Hálózati / IP kamera
- Windows 11
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- További aktív témák...
- Akció! Dell E5440 laptop (14/i5-G4/4GB/256SSD) - 1 év garancia, 27 % számla
- Dell Precision M4500
- Mint az új! Steam Deck 1TB SSD + 64GB SSD + műanyag tok + hordozó tok + üvegfólia + Windows 11 Pro
- Samsung 50" 4K Crystal UHD WIFI TV UE50AU8002
- Akció! Dell Latitude E5540 laptop (15,6FHD/I5-G4/4GB/128SSD) - 1 év garancia, 27 % számla