Új hozzászólás Aktív témák
-
#PeTeY#
aktív tag
Na, hogy visszatérjünk ahhoz a témához, hogy ismerősöknek milyen anime-t tolnánk be a műfajjal való megismertetés céljából.
Tegnap éjjel msn-ezgettem egy barátommal és feljött az a téma, hogy ki milyen filmet néz (mind a ketten szeretjük a spanyol thrillereket, ez volt a kiindulási alap) és mondtam, hogy most fejeztem be a Girls Bravo-t, és még megnézek 1-2 Jigoku Shoujo részt lefekvés előtt.
Persze egy szót sem értett, abból amit mondok, így elmagyaráztam neki, hogy mi fán terem az anime. Kiderült, hogy ő eddig csak a Chihiro szellemország-bant látta és érdekelné más is. Felsorololtam neki pár sorozatot, aztán közös megállapodásal úgy döntöttünk, hogy a Berserk-kel fogja kezdeni.
Ma reggel jön az sms, hogy egész éjjel Berserket nézett, és nem bírja abbahagyni mert nagyon bejön neki. Kiváncsi vagyok milyen lesz a reakciója a sorozat végén. Ha olyan amilyet várok, akkor a következő az Elfen Lied lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
● a spoiler formázás a topikban elérhető
- Poco X3 NFC - minden, ami kell
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- VPN topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen házat vegyek?
- Forrmell.enn
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bezámítás! Gigabyte AORUS 16X (2024) Gamer notebook - i7 14650HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GBWin11
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 15" 2018 i9 9850HK 32GB 500GB 560X 4GB garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Kezdő Gamer számítógép. I5 6400 / GTX 1060 3GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 1TB HDD
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest