- XPEnology
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Direct One (műholdas és online TV)
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Mozilla Firefox
- Linux kezdőknek
- Windows 10
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Synology NAS
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsiga667
addikt
válasz Agostino #2799 üzenetére
Ha elég bátor vagy, nézd meg Waita Uziga-tól a Mai-chan's Daily Life-ot, eléggé alapmű a műfajban. Minden van benne amit csak el bírsz képzelni, és az is amit nem...
Egy oldal mintának: http://img228.imageshack.us/img228/2791/maichansdailylife179uo2.jpg
(Direkt nem teszem linkbe, nehogy valaki véletlenül rákattintson...)
És egy kis figyelmeztetés: VIGYÁZAT, NAGYON BETEG, 18+, HA JÓT AKARSZ MAGADNAK ESZEDBE SE JUSSON MEGNÉZNI AZT A KÉPET!!!
Az esetleges maradandó lelki károsodásért nem vállalok felelősséget. Én szóltam. -
Agostino
addikt
válasz zsiga667 #2785 üzenetére
Üdv.
"Ez a lánynak kinéző fiú meg semmi, szinte átlagosnak nevezhető, nem akarod megtudni hogy mennyire perverz és beteg dolgokat tudnak kitalálni egyes manga-rajzolók..."
Én csak sejtettem egészen addig, amíg össze nem futottam Shintaro Kago pár mangájával. Na, azokon rendesen kiakadtam. : D
hey friend listen, i know the world is scary right now but its gonna get way worse
-
válasz zsiga667 #2797 üzenetére
Szia. A Stream List-nél nem láttam az mkv fileokban több sávot, de pl a multkor az ogm fileokban alapból több volt, és én még pakoltam pluszba bele, és így is elmentette directbe. Ez meg ugye mkv, plusz alapból hundub, tehát nem igazán érte(m)ttem, miért vette kia hangot alola..nah, mindegy, megnézem ezt a progit, amit adtál. Köszönöm.
Üdv: -
-
Sziasztok.
Gondom van ismét.
Adott egy mkv file, amit át akarok konvertálni avi-ba. Eddig nem is volt semmi gond, mert külön volt a szinkron, amit aláfűztem, és külön a video. De most benne van mindkettő, nem is akarom bántani, direct stream copyval simán csak át akarom rakni aviba. Meg is csinálja, de hang az nincs alatta.
Valami ötlet?
Thx: -
Caesarion
aktív tag
én most szedtem le a 2x2Shinobudent cs semmilyen felirat nincs beleégetve. paffoltam egyet
Te is fiam, Bluetooth ?!
-
-
bandiras2
senior tag
Wings of Wonneamise
Gyönyörűszép retro sci-fi, az űrutazás nehézségeiről, egy a földhöz nagyon hasonló világon. 1987es, szóval nem kell kiakadni a grafikán, a story amúgy is kárpótol mindenkit. A karakterek igen jól sikerültek és teljesen életszerűek, a nemzetközi konfliktusok nem kevésbé.A társadalom amely az egyenlőséget a személyes szabadság elé helyezi, egyiket se fogja elérni. A társadalom amely a személyes szabadságot az egyenlőség elé helyezi, mindegyikből bőségesen részesedik. Milton Friedman
-
-
soulcube
aktív tag
Nem jó dolog, hogy módosítják az amerikaiak. Hallottam már róla, hogy valamelyik mangában balkezes szereplőből jobbkezes ''lett''. Pedig a történetben többször is kitértek rá, hogy a szereplőnek képességei voltak a bal kezében.
Japánban állítólag kisebb botrány is lett miatta.
Szóval sztem nem kellene így megfordítani, aki akarja úgyis hozzá fog szokni. -
zsiga667
addikt
válasz bandiras2 #2786 üzenetére
Ha elég beteg vagy hozzá egész jókat lehet röhögni a guro mangákon...
És ha már szóbakerült a téma, itt egy link: [link]
Sexylosers című webcomic, bár se nem manga se nem japán, még guronak se nevezném, viszont sírvaröhögős és alapmű minden igazi retard számára. Szigorúan 18+ !!!
[Szerkesztve] -
bandiras2
senior tag
''nem akarod megtudni hogy mennyire perverz és beteg dolgokat tudnak kitalálni egyes manga-rajzolók...''
Tanúsíthatom... Bekeveredtem egy image boardra, és elkezdtem szisztematikusan. Azóta tudom, hogy a furry és a guro messzire kerülendő. Még jó hogy nem ettem éppen.A társadalom amely az egyenlőséget a személyes szabadság elé helyezi, egyiket se fogja elérni. A társadalom amely a személyes szabadságot az egyenlőség elé helyezi, mindegyikből bőségesen részesedik. Milton Friedman
-
zsiga667
addikt
válasz Makaveli #2784 üzenetére
Azt mangának hívják, az anime animációs filmet jelent.
Egy japánnak meg az furcsa hogy mi balról jobbra olvassuk a könyveket. Egyébként sok amerikai kiadású manga balról jobbra olvasandó.
Ez a lánynak kinéző fiú meg semmi, szinte átlagosnak nevezhető, nem akarod megtudni hogy mennyire perverz és beteg dolgokat tudnak kitalálni egyes manga-rajzolók...
[Szerkesztve] -
Makaveli
senior tag
Egyik osztálytársnőm olvas ilyen anime könyveket, tök furcsa, hogy jobbról balra kell benne olvasni, de azért király! Azt furcsállom, hogy valakinek van ezt türelme megrajzolni . Nem értek hozzá, szal ne nevessetek ki, egyik nap néztem ezeket a képregényeket (kb. 70-80 oldalasak) és egyszer elszóltam magam, hogy milyen má' ez a csaj, mondja ez nem csaj ez fiú! Néztem nagyokat! A ?csávónak? volt igazi női melle, ki volt feste minden.
Vagy lehetséges, hogy egy Tokio Hoteles anime volt???
Bocs, ezt nem hagyhattam ki...
További jó estét: MakaCoD2: Jager-cola xFire: safisniper CoD4: Jager-cola
-
zsiga667
addikt
válasz Geller72 #2780 üzenetére
Nem kell átkódolni, az ogm csak egy konténerformátum mint pl. az avi, gyakran ugyanolyan DivX vagy XviD kódolású videoanyag van benne mint egy aviban. (Ha jól emlékszem az a4e-féle InuYasha-nál XviD videosáv és mp3 audio, de a GSpot [link] nevű program megmondja.)
A VirtualDubMOD [link] nevű videoszerkesztő program pl. nagyon jó az ogm-ek szerkesztéséhez, ezzel szétszedheted, vagy belerakhatod az angol és japán mellé a magyar hangsávot (Streams/Stream List menüpont). Persze ezeket csak PC-n (esetleg XBox-on, XBMC-vel [link]) tudod lejátszani, de ha kell át is alakítja aviba a VirtualDub újrakódolás nélkül (Video/Direct Stream Copy), és úgy már megeszik az asztali DivX/Xvid játékosok is. -
Sziasztok.
Az OGM kiterjesztésű fileok jobban össze vannak tömizve, mint a divX, AVI-k?
Csak mert most boronálgatom össze a magyar szinkronokat a video fileokkal, és eléggé meglepő differenciák vannak. Nem azt jelenti, hogy az angol szinkron után mondjuk a magyar bitrataja nagyobb lenne, mert csak simán átkonvertálva ogm-ből divx-be is igen nagy a difi..(előtte 288 Mb, utána 388 Mb).
??
Összébb tudnám tömizni, de nem akarok nyúlni a képhez.
Valami idea?
Thx: -
Kokkantas
senior tag
A Death Note film első részéhez van-e valakinek felirat? Ugyanis nekem az 1 cd-s verzió van meg és nem találok hozzá sehol feliratot.
-
bandiras2
senior tag
válasz Gergello #2771 üzenetére
Gergello!
Ha az onegai tetszett, akkor ezt imádni fogod!
Byousoku 5 Centimeter
5 Cm per cecond
Ez valami eszméletlenül gyönyörű, ilyet még nem láttam, teljesen paff vagyok, pedig csak a chapter 1 nél tartok.
Na igen, tud valamit ez a Shinkai Makoto gyerek, és azt nagyon tudja. A többi művét is nagyon szeretem. Tenmon meg ami zenét rak alája...A társadalom amely az egyenlőséget a személyes szabadság elé helyezi, egyiket se fogja elérni. A társadalom amely a személyes szabadságot az egyenlőség elé helyezi, mindegyikből bőségesen részesedik. Milton Friedman
-
bandiras2
senior tag
válasz #PeTeY# #2773 üzenetére
Cowboy bebop
Berserk
Bastard (nem egészen az amit igényeltél, de tetszeni fog!)
Például. Hajrá!A társadalom amely az egyenlőséget a személyes szabadság elé helyezi, egyiket se fogja elérni. A társadalom amely a személyes szabadságot az egyenlőség elé helyezi, mindegyikből bőségesen részesedik. Milton Friedman
-
#PeTeY#
aktív tag
Sziasztok!
Tudnátok ajánlani valami harcművészes animét? Olyasmi kellene, mint mondjuk a Samurai Champloo, vagy Tenjou Tenge, tehát nem ilyen Dragonball-os, Yu Yu Hakusho-s bunyók érdekelnek, hanem ez a pörgős, forgós, ügyeskedős küzdelem átváltozások, tűzgolyók, stb nélkül. Ilyesmi, mint ami ebben a szösszenetben van az 1:00perctől: [link]
Ja, és nem hátrány ha van hozzá magyar felirat.
Köszi. -
bandiras2
senior tag
válasz Gergello #2771 üzenetére
Kicsit más, de a poénok itt is ülnek, és nincs benne tragikusnak kinéző szál.
Régi főhőseink maradnak, de a jelenlétük ritkul. Az új hősök jelenléte viszont erősen kapcsolódik a tevékenységükhöz.
Az Openinget imádom, itt szerettem meg a jpopot mint műfajt. Sugárzik belőle a nyár.
Szintén nagy kedvenc, ennek is van OVA.
A történet is nagyon jó, de igazán a hangulatot szeretem, ami mindkét sorozatból árad.
Akárhány sorozatot meg tudnék nézni, de pont ezt nem fojtatják
[Szerkesztve]A társadalom amely az egyenlőséget a személyes szabadság elé helyezi, egyiket se fogja elérni. A társadalom amely a személyes szabadságot az egyenlőség elé helyezi, mindegyikből bőségesen részesedik. Milton Friedman
-
Gergello
addikt
Vonakodva kezdtem bele az Onegai Teacherbe,de kellemesen csalódtam. Nagyon szép anime, nem az a nyivákolós amire számítottam. Ne hagyjátok ki az OVA-t sem, azon szétröhögtem magam. Remélem az Onegai Twins is hasonlóan jó.
-
Móci
addikt
Dokuro még fut. Az első két rész jött ki, s örömlányjó.
"...In a struggle to be happy and free, swimming in a primitive sea..."
-
trassher
addikt
a devil may cry-nak még csak 7 része jelent meg vagy én vagyok lemaradva?
Redmi Note 7
-
bandiras2
senior tag
Kinnvan a Dokuro Cshan második sorozata. Tobábbra is véresen röhelyes, és belesen komoly, meg persze erősen ecchi.
Más: Elméletileg megvolt a Rebuild of Evangelion movie premierje az anyaországban. Ha valaki tud t0rr3nt, ne fogja vissza a privit.
Modiknak:
Magyarországon a büdös életben nem fogják leadni.
[Szerkesztve]A társadalom amely az egyenlőséget a személyes szabadság elé helyezi, egyiket se fogja elérni. A társadalom amely a személyes szabadságot az egyenlőség elé helyezi, mindegyikből bőségesen részesedik. Milton Friedman
-
Ry0K3N
senior tag
-
#PeTeY#
aktív tag
Hola!
Hétvégén végül is Bleach maratont rendeztem Death Note helyett. 73- résztől a 120-ig jutottam. Elég f.sza kis anime ez. Kiváncsi vagyok a folytatásra (vajon Ichigo elkeni Grimmjow száját?), de most picit pihentetem, mert egyszerre sok volt és inkább a Death Note-t folytattam ma délután. 21. részig láttam anno és most végeztem a 27. epizóddal. Ez iszonyú. Nem akarok spoilerezni, de hirtelen nagyon sokat esett a színvonal a 25. résztől. Még a rajzok minősége is romlott. Ez így nem tetszik, de folytatom, hátha csak átmeneti a dolog. -
Gergello
addikt
megállt a gőz, vagy mi fene?
-
polaar
tag
Boccs hogy zavarok,de lenne e valaki aki tudna nekem animékat küldeni?(persze pénzért)Nincs otthon netem sajna így nincs más megoldás sajna.
-
Mindenkinek köszönök mindent, a folyamat beindult, most már csak időt kell szánnom rá, hogy minden egyben legyen.
Mégyegyszer 100000 10x!!
Üdv: -
Chandler
senior tag
Hát én sírva röhögősre a Gintama-t nagyon tudom ajánlani
még csak 1 részt láttam (illetve dupla részt) de az olyan hogy ááááá az első 2 percben már a földön fetrengesz a nevetéstől
ajánlom mindenkinek
kicsit egyébként sztem Bleach paródia -
#PeTeY#
aktív tag
válasz Caesarion #2750 üzenetére
Nem készítettem én belőled semmit. Tudom ki volt Caesarion, csak Nimrod hozzászólása után hirtelen azt hittem, hogy van ilyen anime. Mondjuk érdekes lenne egy ókori cucc...
A Kenshin szerintem komorabb, ''ölősebb'' egy kicsit, bár a PMK-ban is van egy két durvább rész. A 7 szamuráj animéhez pedig még nem volt szerencsém (de a listán van) a filmet pedig olyan régen láttam, hogy már alig emlékszem rá (+1 dolog, amit le kell most kapnom). Tényleg nézd meg a peace Maker Kurogane-t. Nem rossz anime, csak lehetne keményebb is. -
bozont
veterán
válasz #PeTeY# #2749 üzenetére
Basszus, még egy anime amihez most rögtön hozzákezdenék a másik 10 mellett. Grrrrr egyre csak növekszik a megnézendő animek listám.
Ha már szamurájos téma, az egyik kedvencem a Kenshin OVA1 [link]. Régebben nem szerettem a szerelmi drámákat, de rájöttem, hogy vannak nagyon jó darabok is. -
Caesarion
aktív tag
válasz #PeTeY# #2749 üzenetére
Cool, köszi Petey és Nimrod, készítettetek belőlem egy sorozatot mellesleg épp vérfolyós szamurájos sorozatokrol volt szo,... jelentem, vér folyik az ereimben mellesleg különtöri óra: Caesarion nem volt más mint Julius Caesar és Cleopátra eltitkolt gyermeke, de Octavianus féltve trónját hamar megszabadult tőle.
Petey - PeaceMaker van olyan szintű mint Kenshin Himura vagy a 7 szamuráj? tudom h szubjektiv a dolog, de ettöl függetlenül kivi vagyok a véleményedreTe is fiam, Bluetooth ?!
-
#PeTeY#
aktív tag
Köszi. Ez a Seto no Hanayome érdekesnek tűnik. Egyelőre ennyi elég is lesz (Seto no Hanayome, School Rumble, Green Green, ill még ez tűnik ígéretesnek első rész alapján: Bokusatsu Tenshi Dokuro-chan). Ugyan nem tudom mikor fogom ezeket megnézni, de legalább vannak.
Futuramaból nem sokat láttam, csak mikor ment tv-ben és néha elkaptam egy-egy részt, de egyetértek, nagyon beteg sorozat. A Fullmetal Alchemist pedig egyike a kedvenc animéimnek (pontosabban a második a Berserk után, vagyis inkább váltogatják egymást az első két helyen).
Nimrod: Bocs, de ezt nem értettem. -
bozont
veterán
válasz #PeTeY# #2738 üzenetére
Az Onegai Teacher-re ezeket dobta ki hasonló anime címen [link], meg amit mostanában mindenkinek ajánlgatok az a Seto no Hanayome Most töltöttem le a Sumomomo Momomo-t is, az első rész alapján ütősnek tűnik. És ez ugyan nem anime, de nagyon elborult: FUTURAMA
Ez nem teljesen dráma, de annak is felfogható: Fullmetal Alchemist
Nimrod
Én most fejeztem be a Yuu Yuu Hakusho-t, ezt nagyon tudom ajánlani, csak az első néhány rész kicsit unalmasabb, de a Dark Tournament-től kezdeve igazi zúzás megy (112 rész +2 movie). Most fut a History`s Strongest Disciple Kenichi, ez sem rossz, eddig 43 rész jelent meg angol felirattal.
[Szerkesztve] -
#PeTeY#
aktív tag
válasz Gergello #2740 üzenetére
Gergello: A teljes FMP sorozatok megvoltak, asszem. A Fumoffu biztosan, az nagyon jó volt. Most is valami hasonlót keresek.
Caesarion: Köszi, School Rumble-nek utána nézek. És ne hagyd, hogy lebeszéljelek a Peace Maker Kurogane-ről. Lehet neked nagyon be fog jönni, nekem ''kevés'' volt. Bizonyos részek után azt hittem, hogy jobban felpörögnek az eseméynek, de ez már az én szegénységi bizonyítványom, hogy azt akarom, minden szamurájos animeben percenként folyjon a vér, meg nyomassák a seppuku-t. A poénok viszont nagyon tetszettek benne. -
Caesarion
aktív tag
válasz #PeTeY# #2738 üzenetére
LOL én most szedtem le két részt a Peace Maker-böl, kóstolgatás céljából viszont így javaslatodra még egy kicsit eltolom a listámon. Elöbb Mai-Hime.
''sírvaröhögőshelyzetkomikumos''-ra javaslom a School Rumble-t. se varázslás, se lőfegyverek, se űrlények vagy másvilág... pusztán hazai pályán középiskolai olyan szerelmi 3-4-5 szögek és félreértések, leskelődések és szégyenhelyzetek, hogy AZ! sírvaröhögős
Bleach-hez meg hajrá, érj utol ''minket'' ékszíj-vetőset ajánljon más, én passzolokTe is fiam, Bluetooth ?!
-
#PeTeY#
aktív tag
Na, én is írok már ide valamit.
Tegnap végre sikerült befejezni a Peace Maker Kurogane-t. Sajna csak most sikerült időhiány miatt. 7/10-et kap a sorozat, mert bár nem volt rossz, de többet vártam tőle. 7-es is csak a poénok miatt. Ja, és Souji férfi volt wikipédia szerint. Én komolyan ráfogtam volna, hogy csaj...
Most viszont rengeteg anime vár rám. A Death Note-ot valamiért félbehagytam, azt mindenképpen be akarom fejezni. Lehet még ma sikerülni is fog. Aztán Bleach is abbamaradt nálam a 7x-edik résznél. A Blood+ és az Ergo Proxy is el lett kezdve annak idején (értsd láttam mindkettőből 2-3 részt). Illene őket folytatni/befejezni. Ja, és hogy kerek legyen a dolog éppen valami ''sírvaröhögőshelyzetkomikumos'' anime után kutatok. E tekintetben várnék javaslatokat is. (megnéztem a Green green első részét, talán ő lesz az...). De jöhet valami dráma is, és valami keményebb, amitől ''ledobja az agyam az ékszíjat''.
Így úgy tűnik, mintha lenne időm animéket nézni pedig nincs, csak gyűjtögetek. Olyan nagy ez a 200-as vinyó. -
Agostino
addikt
válasz Caesarion #2732 üzenetére
Üdv.
Most jön ki hamarosan egy DN special, bővebbet nem tudok, számomra iszonyat nagy csalódás lett a sorozat vége. Felétől már csak azért néztem, mert ha egyszer belekezdtem, akkor... .hey friend listen, i know the world is scary right now but its gonna get way worse
-
Gergello
addikt
Végre valami aktivitás a témában
Én most fejeztem a teljes Ghost in the Shell szériát, egyedül a Solid State Society maradt még. Hát... mit is mondjak. egy darabig nem kezdek másba, egy ilyen színtű, mélységű mű után szerintem kell egy kis pihenés. 10/10 Annak akinek még nem nézte, azt tudnám ajánlani, hogy ne a filmekkel kezdje , hanem a Solid Stat Society sorozatokkal kezdje, alapok nélkül nem fogsz semmitsem érteni a filmből. -
Chandler
senior tag
amiket említettél sztem is mind marha jók (a Blood-ot meg a Hellsinget még nem láttam)
a Death Note sztem is nagyon jól sikerült, csak az 1. rész nem tetszett annyira de utána wáááá már a 4. rész környékén annyir a beindul... és az összes többinél is marad a színvonal
SPOILER csak azután egy picit ront a színvonalán a sorozat (de csak egy picit) miután meghal Light
és a befejezés, nos sztem így kb a legreálisabb... -
Chandler
senior tag
válasz Geller72 #2728 üzenetére
ja igen, azt elfelejtettem mondani
a magyar hangot külön le lehet tölteni innen [link] csak regelni kell hozzá
és ha média player classicot használsz akkor annyit kell tenned hogy ugyanoda rakod az avit mint ahova a hang filet külön, meg ugyanaz legyen a nevük (pontosan, kivéve persze a kiterjesztést) és utána elindítod az avit és van egy olyan pont felül hogy play, és ott lesz hogy audio, és kiválasztod az mp3-at, vagy amibe van a magyar hang...
és egyébként azzal senkinek nincs gondja hogy kérdezel, egy fórum arra jó, hogy vki kérdez vmit( meg persze még másra is), de lehet más se tudja a választ, és ezzel a másik is tanul pl lehet h ezt az audios dolgok páran nem tudták akik erre járnak -
Nimrod
addikt
Én Vegita filmbeli hajára gondoltam, hogy az a fura. A sorozatokban teljesen rendben van.
Hack nekem tetszett, nem is néztem végig.
Naturo izé Naruto könnyed Dragonball számomra, nem ér fel egy X-el. Bleach viszont kedvenc volt.
Valami püfölős, verekedős, nem mechás anime kéne már, javaslat? -
Caesarion
aktív tag
Lehet h a Zed végén kellett volna abbahagyni... ami pedig Vegitát illeti, az egész sorozatban ö az igazán ellenfele Gokunak Lsd: SSJ4. szint de tény hogy egyszer se bírt a hajával mit kezdeni
- - - - - -- - - - - -- - - - - -- - - - - -- - - - - -- - - - - -- - - - - -- - - - - -- - - - - -- - - - - -
jam, ha már itt tartok, én animéztem cs nem hsz-eltem:
a DeathNote sorozat befejeződött pár hete már, s úgy tűnik nem lesz folytatás. Talán nem is baj, a hangulatot szépen lezáró vége lett. Nincs annyi vér benne mint egy Blood vagy ElfenLied, Hellsing részben, viszont minden a halál körül forog (jegyzet-tömbbe felírt név tulaja meghal) és a valós életre átvetített sakkjátszmákról > értsd: Light hagyja hogy a rendörök poloskákat telepítsenek a szobába, ám a leányzóval papíron írásban kommunikál és hogy ne hiányozzon a tömbökről papírlap ergo ne tűnjön fel, direkt u.olyat hoz mint a hotel szobában lévök, de az egyik rendör köröm-lenyomattal megjelölte és rájön h cserélgeti stbstb. szóval a sorozat nálam 10/10es. megszereztem a The Movie-t is, ám még nem láttam.
végignéztem a Ragnarok sorozatot is. A végén már küzdöttem és egymás után adta az utolso esélyeket az animének, h legalább legyen megnézve. Hangulatát tekintve középkort idéző fantasy, varázslók, orkok, tündérek, óriáshangyák stb... tipikusan online fantasy game-hangulattal. kicsit hirtelen ugrik XP után a harci szintjük, de ez még oké. A zene ... unalmas volt számomra. A .Hack//Root-nak legalább volt egy tipikusan szép melódiája. Negativ felhangom van róla, igy 4/10. nálam.
Most kezdtem letölteni a Mai-Hime-t, láttam két részt, eddig tetszetös
Naruto Shippuuden és Bleach örök szuperdarabok, ráadásul vége lassan a fillereknek, Chiyobasama és Sakura épp (Akatsuki)Sasorival akciózik wááá de még mekkorát (UpToDate: Naruto sh 26.avi) , Bleachben (UpToDate: Bleach137.avi) Arrancar-ok ''nézelődnek'' és küzdenek Hitsugaya-taichoval, subjaival + Renji. ... Ichigo meg... áh, öcsém szedd már össze magad és villants ...! ... no comm - igyexem nem spoilerezni.
nekem ennyi Ti hol tartotok?
[Szerkesztve]Te is fiam, Bluetooth ?!
-
Caesarion
aktív tag
Jó kérdés, egy darabig én is vártam, sőt szereztem elvileg DBZmoziplakát.jpg-t is... de a film ha jol tudom nem készült el. bár rémlik vmi h igazi szinészek közül hűűű-végre-kiválasztották az akárkit... de az infovonal ''elhalt''.
Chandler, mivé alakul át?(értsd: hol tartasz a storyban?)
végignéztem a sorozatot (db-z-gt), a Buu/SuperBuu/Uub vonalat leszámítva rettenet jó. Pláne mikor véletlen kivánság miatt Goku kicsi lesz, de az ereje megmaradés kergeti a sárkányokat LOL kérdés: ki látta még a GT végét? érdekelne h cs én éreztem sutának a befejezést vagy más is..?
Egyébként klassz h kezd újraéledni a topic végre csepegnek a mailok h hozzászóltak a fórumhozTe is fiam, Bluetooth ?!
-
Nimrod
addikt
Ha már anime... régen volt szó egy Dragonball filmről, Google ki is dob néhány plakát-féleséget. Az végül sosem jelent meg, vagy még mindig készül, vagy csak dvd-n, vagy vagy?
-
válasz Chandler #2727 üzenetére
Köszönöm..de sajna a torrent oldalakon vagy nem magyar, vagy nincs hozzá magyar felirat..de felirattal sem vagyok kijjebb..én még elolvasom...na de felolvasni egy filmet?....megpróbálom..mégegyszer köszönöm..(jöhetett volna PÜ-ben is, nehogy miattam gondja legyen bárkinek is..)
-
Chandler
senior tag
lehet megnézzük milyen
de előbb DBZ meg Simpson család (habár az utóbbi nem anime de kúúőőrva jó )
Geller_1972: Zsiga667-nek írj egy privátot, hátha megesik rajtad a szíve pár hsz-el feljebb megtalálod és addig is marad a torrent, hogy honnan tölts azt itt [link] megtalálod
mod.: mindjárt átalakul Goku
[Szerkesztve] -
polaar
tag
hali! Segítségre volna szükségem,nincs véletlenül Nyíregyházi köztetek?Sajna nincs otthon netem így kéne valaki aki tudna animékat szerezni nekem.Megköszönném a segítséget!
-
Sziasztok. Kislányom nagyon szereti az Inuyasha (remélem, jól írtam, mert nem tőletek tartok, hanem lányom meg ne lássa, ha tévedek.. ) c. sorozatot. Poén az, hogy közben én is végignéztem, meg az asszonyt is rajtakaptam, hogy egyedül nézegeti..
Szóval Megvan belőle az első rész, meg az 5. (legalábbis a DVD-n az van, hogy Inuyasha 5. ). Bóbitám szeretné látni a többit is, így ha vki tudna nekem ebben segíteni privben, nagyon megköszönném. Magyar szinkronnal kellene, mert csak 6 éves, és még enm olvas olyan gyorsan. Előre is köszönöm: -
bandiras2
senior tag
válasz Chandler #2721 üzenetére
Anno az RTLen én is néztem, éppenséggel, de már annakidején is az volt a gondom vele, hogy 1-2 hétig eltartott mire valaki átment a szobán, vagy végre kezet emeljenek valakire, erőszakos, 8 napon túl gyógyuló sérülés okozásának szándékával, de előtte a becsületsértés sorozatos elkövetése kitette vag yegy hetet.
Mikor megnéztem az Onegai teachert, ez is erősen mellbevágott.. Vagyis az időhúzás hiánya. Ott 3 rész alatt történt annyi, mint a Dragon ballban fél év alatt.A társadalom amely az egyenlőséget a személyes szabadság elé helyezi, egyiket se fogja elérni. A társadalom amely a személyes szabadságot az egyenlőség elé helyezi, mindegyikből bőségesen részesedik. Milton Friedman
-
Chandler
senior tag
UP!
most nézem a Dragon Ball Z-t és tök jó
csak az a bajom vele hogy a harcokat nagyon elhúzzák (Freeza-val már több mint 10 rész óta harcolnak )
de egyéként egy alapmű -
Ry0K3N
senior tag
válasz bandiras2 #2716 üzenetére
Tényleg nagyon jó ez zene, már töltöm is le
Egyik haver unszolására megnéztem a Dokuro chant és igen lefárasztott. Ezeket az idióta poénokat....
[link]
csak az első másfél percig nézzétek"Doom fans are not like Disney fans. If doom fans don't like what you have done they burn your house down."
-
bandiras2
senior tag
válasz Chandler #2714 üzenetére
Azaz!! Még mindig ez a 3 hsz.
Mellesleg nagyon leült a topic.
Mivan mindenki horgászni ment?A társadalom amely az egyenlőséget a személyes szabadság elé helyezi, egyiket se fogja elérni. A társadalom amely a személyes szabadságot az egyenlőség elé helyezi, mindegyikből bőségesen részesedik. Milton Friedman
-
bandiras2
senior tag
[link]
Ez a zene valami csúcs, főleg a filmmel. A youtubis videt csak az nézze aki látta a filmet is, mert kissé spoileres.A társadalom amely az egyenlőséget a személyes szabadság elé helyezi, egyiket se fogja elérni. A társadalom amely a személyes szabadságot az egyenlőség elé helyezi, mindegyikből bőségesen részesedik. Milton Friedman
-
zsiga667
addikt
válasz Sunimuni #2712 üzenetére
Tessék, pár torrentoldal ahol tuti megtalálsz szinte mindent:
Tokyotosho: [link]
Baka-Updates: [link]
AnimeSuki: [link]
(Ez a három elsősorban friss sorozatokhoz, főleg részenként.)
Boxtorrents: [link]
(Itt kész sorozatok vannak, kompletten.)
Scarywater: [link]
(Nagyon sok subbergroup használja ezt a trackert.)
Torrentreactor: [link]
(Általános torrentoldal, de sok rajta az anime.)
AsianDVDclub: [link]
(Csak DVD, regisztrálni kell, jelenleg nem megy, de pár nap múlva működni fog.) -
Chandler
senior tag
válasz Sunimuni #2709 üzenetére
ftp-t nem adunk egykönnyen, mer kb Te vagy a 20. olyan ember aki csak azér regel be hogy megkapja az ftp-t.
és egy alternatív megoldás ami majdnem olyan jó mint az ftp:
www.anidb.info
itt megkeresed az animét amit megakarsz nézni, rányomsz a kis plusz-r, ha több részes akkro az első résznél, és megnézed melyik csapat az amelyik olyan nyelven adta ki, ami neked jó, megnézed az irc csatijukat, felmész irc-re és letöltöd a filet
ja és anidb-re regelni kell hogy lást a subber csapatokat -
Sunimuni
újonc
Eddig amit láttam az az Air, Elfen Lied,InuYasha,Kaleido Star. Ezek mind bejöttek és szeretnék minél többet megnézni.
-
Sunimuni
újonc
Én a ncore-n szoktam nézelődni,de ott nem sok minden van sajna, és azt hallottam,h vannak ftp-k ahol sokat meglehet találni, gondoltam ti tudtok nekem segíteni.
-
bandiras2
senior tag
válasz zsiga667 #2710 üzenetére
Akkor valamit nagyon benéztem, vagy belekeveredtem a crosslinkekbe...
[link]
Jahogy a kereső miatt hittem, mert erre bedobja ezt is.
Sunimuni
lásd 2701 hsz.
Jönnek az újoncok, és kapásból be akar menni mindenhova, pedig nem is ismerjük, hozzászólást eddig mást nem írt, ...
Írj meg ide pár ismertetőt abból amit eddig láttál, és milyen élmény volt, aztán meglátjuk. Addigis http://emule.com
Itt MINDEN van
-
Sunimuni
újonc
SziasztokT
Tudna vki nekem ftp-t adni? Mert sehonnan nem tudok animéket tölteni! Előre is köszi! cupp -
bandiras2
senior tag
Nah megvolt a Pale cocoon
[link]
A grafika ezúttal is döbbenetesen részletes, és gyönyörű. A téma és a megvalósítás is nagyon sötét, ahogy az ide kell. A végén mindenre fény derül, és az nem lesz felemelő.
Újabb csoda 25 percben a Voices of a distant star alkotójától.A társadalom amely az egyenlőséget a személyes szabadság elé helyezi, egyiket se fogja elérni. A társadalom amely a személyes szabadságot az egyenlőség elé helyezi, mindegyikből bőségesen részesedik. Milton Friedman
-
as_Rock
őstag
Sziasztok!
Az Avatar c. sorozathoz keresek (legalább angol, de magyar lenne persze a legjobb) feliratokat. Ha valakinek megvan, vagy tud forrást jelezze, a legismertebb helyeken (subtitles.org, feliratok stb.) nem találtam
Tudom nem teljesen anime, de elég korrekt ahhoz képest, hogy nem a felkelőnap országában hozták össze"Tényleg, ki kellene találni valami beavatási szertartást. Mittomén, be kell szólni egy modinak, ...ilyesmi.'' - by csigi
-
bandiras2
senior tag
válasz bmx powa #2701 üzenetére
Bázze ember!
A forrásokat nem pakoljuk ki az ablakba, mert az AVSA megb@ssza őket!!!
Kérem a modit, ha erre jár legyen szíves BMX powa és az én hozzászólásomból is kigyomlálni a nem ideillő dolgokat.
Más:
megnéztem
[link]
Egyszerűen gyönyörű. Álomszép grafikával erős történet; csci-fi romantikus film 90 percben.
Amit ez a csávó képes bemutatni ilyen rövid idő alatt... A többi filmje is nagyon jó, már xcsak a pale cocoon és a 5 centimeters/second ot kell megnéznem.A társadalom amely az egyenlőséget a személyes szabadság elé helyezi, egyiket se fogja elérni. A társadalom amely a személyes szabadságot az egyenlőség elé helyezi, mindegyikből bőségesen részesedik. Milton Friedman
-
bmx powa
tag
honnan lehet manapság leszedni az Air-t? olyasmi oldal kéne mint az animeaddicts, csak ott nincs fönt, animestars.animehq-n meg nem jön be semmi annál ahol le kéne tölteni....nos?
"hát, EZT a verziót kihagynám, nem mintha utálnám Jókerpapát, csak Ő nekem már, khmm, nem elég filigrán, túl férfi és semennyire sem bari... "By Bolondember
Új hozzászólás Aktív témák
● a spoiler formázás a topikban elérhető
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest