- Sweet.tv - internetes TV
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- A Bluesky-ra ment az Európai Központi Bank
- Jön Trump, Zuckerberg és a Meta pedig 180 fokos fordulatot vett
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- ZyXEL NAS520 – felhős, kétfiókos NAS
- Kriptovaluták és az adózás
- Nem örülnek a britek, hogy mindenki Google keresőt használ
- Hálózati / IP kamera
- Nem tetszik az EU-nak az új díj, amit az Apple a fejlesztők vállára tesz
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Caesarion
aktív tag
képzeljétek, végeztem a Gundress ( uhh, kicsit jobbra számítottam), Code Geass (na ez nagyon tetszett cs kéne még egy season), ill a Kino no Tabi beautiful world (klassz, olyan kikapcsolo élményű...) sorozatokkal.
nézném a Juuni Kokuki - twelve kingdom-ot, de gőzből oldott .mkv-k nem feliratosak nálam (mplayer1.9) s feliratot meg passz h honnan lehetne szerezni. (aoi-nak nincs).
Valakinek ötlet? jó magyar, angol, német is univerzális kölyök vokTe is fiam, Bluetooth ?!
-
Ry0K3N
senior tag
válasz Szten Márs #2495 üzenetére
Akkor itt biztos találsz magadnak való pikcsört.
[link]"Doom fans are not like Disney fans. If doom fans don't like what you have done they burn your house down."
-
Huma
addikt
válasz Szten Márs #2493 üzenetére
Tifa Lockheart
itt nézd meg: [link]Izospórás harasztok: Sporofitonjuk sporangiumaiban haploid meiospórák keletkeznek.
-
Szten Márs
nagyúr
Valaki meg tudja mondani, hogy hívják ezt a lányt a Final Fantasy Advent Child-ből?
[link] -
Huma
addikt
Valaki elmondaná privátban mi az az aszfalt? Poénkodást kéretik mellőzni.
Izospórás harasztok: Sporofitonjuk sporangiumaiban haploid meiospórák keletkeznek.
-
Bai
újonc
Bocs ezt jól elcsesztem...
olvasgattam a fúromut, de néhány oldal után feladtam... nem tudtam mit írtatok erről a témáról. Télleg bocs. -
Agostino
addikt
Üdv.
Vélhetően. Bár most mit lehet csinálni? Rákerestem arra topicon belül, hogy ftp, több mint 50 találat, rákerestem arra, hogy egyesültállamokcsapat több mint 60 találat. Nem hiszem, hogy akadna akár egy mod is, aki venné a fáradtságot, hogy...
Tényleg azt kellene, hogy címben feltűntetni, mi nem kívánatos errefelé. Anime filmek és sorozatok [Eftépé említése tilos] - jobb nem jutott eszembe, de akkor is benne lenne a topikban többször is ez a szó. Kellene egy olyan mod aki figyelné jobban a topicot, bár mindegyik annnyira elfoglalt, hogy erre esélyt sem látok.
Aztán persze a legegyszerűbb az ilyen kérdések figyelembe sem vétele, említés esetén panaszt tenni a tanácsnál.hey friend listen, i know the world is scary right now but its gonna get way worse
-
Agostino
addikt
Üdv.
Elég rákeresni a jó kulcsszavakra, és itt is van az ember : [link].
Amúgy én aszfalton futottam bele egy emberkébe aki nagyon reklámozni akarta azt a helyet, de pár privátban megbeszéltük civilizáltan, hogy hát nem kéne...hey friend listen, i know the world is scary right now but its gonna get way worse
-
zsiga667
addikt
''Azért nem szerencsés ftp-ket linkelgetni (legalábbis ha magyar) mert a megosztás illegális és az ftp üzemeltetőjét fogják meg****ni.''
Ez igaz, nem is linkeltem magyar ftp-t soha, és ha látom hogy valaki a nevén nevezi azt amiről nem beszélünk (mint pl pár hozzászólással ezelőtt Bai fórumtárs), akkor írok is rögtön a modkerbe. -
Huma
addikt
Látom gyarapszanak (ez milyen szó? remélem nem én találtam ki) a gondok. Valaki esetleg tudna abban segíteni, hogy honnan tudnám letölteni a Lost Universe zenéjét? Persze privátban ha nem publikus. Már próbáltam néhány helyen de nem sikerült megszereznem.
UI: (#2484) zsiga667:
Azért nem szerencsés ftp-ket linkelgetni (legalábbis ha magyar) mert a megosztás illegális és az ftp üzemeltetőjét fogják meg****ni.
[Szerkesztve]Izospórás harasztok: Sporofitonjuk sporangiumaiban haploid meiospórák keletkeznek.
-
zsiga667
addikt
válasz ArchElf #2481 üzenetére
Természetesen úgy értettem hogy pl. animét tölteni BT-ről illegális a feltöltés miatt, míg egy ftp-ről nem az. Az már a feltöltő problémája hogy ő törvénysértést követ el, nem a letöltőé. Épp ezért teljesen más mint egy tracker, ahol a technológiából adódóan mindenki feltöltő is egyben.
És én nem egy szervert vagy egy trackert linkeltem, hanem egy fórumról egy hozzászólást. Nem tudom hogy pl. az aszfaltnak van-e fóruma, de ha lenne, nyugodt szívvel belinkelnék onnan is akármit, és nem látom hogy mi rosszat követnék el ezzel.
Amíg nem látom feketén-fehéren leírva a gőzös szabályzatában (márpedig elég jól ismerem azt a szabályzatot) vagy amíg zsozso nem szól rám hogy nem beszélhetek máshol a fórumról addig beszélek róla máshol. -
ArchElf
addikt
Amúgy tessék, ha az ftp nem illegális akkor itt van ez:
ftp://87.240.8.166
Orosz anonim ftp szerver: anime is, más is...
Ja és le sem töltöttem onnan semmit (a directory list kivételével)...
AECsinálok egy adag popcornt, és leülök fórumozni --- Ízlések és pofonok - kinek miből jutott --- Az igazi beköpőlégy [http://is.gd/cJvlC2]
-
ArchElf
addikt
válasz zsiga667 #2479 üzenetére
Maradjunk annyiban, hogy a BT alkalmazás használata warezolásra illegális. A tracker oldal - mivel a torrent technológia linkelést használ, nem tárol ''lopott'' adatokat - nem illegális. Ennyi erővel annak a címét is lehetne publikálni...
Amúgy ezek a tracker oldalak mind meghívásosak (ellentétben a gőzőssel), és ha meg is van a cím nem lehet egykönnyen ''bejutni''. Amúgy a gőzősre is felkerülnek valahogy a cuccok, nem (ami ugyancsak illegális)? Mondjuk én nem használom az ftp-t (filmeletöltésre, csak néha frissítem az mplayer-t onnan) csak a fórumot; de szerintem nagyon sok ember panaszkodna, ha be kellene zárni az ftp-t...
Másrészt,
A PH-t nem érdekli a gőzös, csak az hogy ne itt warezoljon a nép.
ha az ember azt mondja, hogy az Aszfaltról letöltöttem ezt meg azt (akár ennyit, meg annyit, mert nem hiszem hogy túl sok olyan cucc van fent, ami nem ütközik a szerzői- vagy szomszédos jogba), az attól még warezolás, hogy nem írja le az URL-t...
AE
[Szerkesztve]Csinálok egy adag popcornt, és leülök fórumozni --- Ízlések és pofonok - kinek miből jutott --- Az igazi beköpőlégy [http://is.gd/cJvlC2]
-
cor
őstag
sikerült a 7végén megnézem az Elfen Lied-et
AA-n olvastam h van vmi special része,de az eléggé mellékvágánynak tünik,azt latta mar vki?
viszont pár dolgotnemfogtam:a vezér + a fia az most mi volt?
ill a ''papa'' az mire jött rá anno?
olvastam h tippelgettetek anno h a vegen az Lucy volt-e,sztem igen,ezt az ingaorara ''alapozom''...gyenge kezdés után erős visszaesés... - Sokkal több repülőgép van az óceánban, mint ahány tengeralattjáró az égen.
-
ArchElf
addikt
zsiga:
Asszem inkább megyek sorozatot nézni, vagy nyomni egy kis L2-t... Nem hiába nincs sok hozzászólásom...
[no-offense]
P***ba a hozzászólásokkal, ha egy mod sem ért meg... BTW -szerinted - miért van az, hogy a BT topicban be lehet tartatni ilyen jellegű kéréseket, itt meg nem? Amúgy ez elhangzott már itt iskorábban, csak nincs leírva a topicnévben és/vagy az első hozzászólásban, és nincs itt mod aki betartatná.
[/no-offense]
AE
[Szerkesztve]Csinálok egy adag popcornt, és leülök fórumozni --- Ízlések és pofonok - kinek miből jutott --- Az igazi beköpőlégy [http://is.gd/cJvlC2]
-
Bai
újonc
Hali!
kedvenceim:
Escaflowne (movie+sorozat)
Chrno crusade
Sailor moon (de csakis japánul! magyarul rettentő ... rossz)
Wolf's rain
sz összes CLAMP tök jó (card captor Sakura, Chobits, Code geass, xxxHolic,Tsubasa chronicle, stb..)
hack sign
slayers
stb... Van egy ''pár'' király anime .
előre is köszi
[Szerkesztve] -
bozont
veterán
-
bandiras2
senior tag
válasz Chandler #2468 üzenetére
A kérdés nem neked szólt, hanem a zöldfülűeknek.
Bocs ha félreérthetően fogalmaztam.
Én marha, megnéztem ezt:
http://www.youtube.com/watch?v=ilOT3ljGw_U
És előbújt belőlem a militáns állat. Most be vagyok táblázva Macrossra.
[Szerkesztve]A társadalom amely az egyenlőséget a személyes szabadság elé helyezi, egyiket se fogja elérni. A társadalom amely a személyes szabadságot az egyenlőség elé helyezi, mindegyikből bőségesen részesedik. Milton Friedman
-
Chandler
senior tag
hát eddig mindent láttam, kivéve a Naruto 203-220ig, és az összes Shippuudent is láttam
[Szerkesztve] -
bandiras2
senior tag
válasz Chandler #2464 üzenetére
Ez a sousoke meg a szöle... Sikerült 1 azaz egy hozzászólást összehozniuk...
Na jó mit láttatok eddig?A társadalom amely az egyenlőséget a személyes szabadság elé helyezi, egyiket se fogja elérni. A társadalom amely a személyes szabadságot az egyenlőség elé helyezi, mindegyikből bőségesen részesedik. Milton Friedman
-
bozont
veterán
válasz Chandler #2465 üzenetére
Akkor vagy mindketten kihagytuk azt a részt, vagy nincs benne az anime-ban. Talán majd később lesz még róla szó. Valami köze biztos van hozzájuk. Engem az is foglalkoztat, miért csak az egyik szemén van? Meg az is, hogy kicsoda volt az apja, mit tett a homok ningzák ellen, akit mostanában White Fang of Konoha-nak neveznek, vagy valahogy így.
-
Chandler
senior tag
a Naruto-ban számomra nem derült ki hogy Kakashi-nak honnan van sharinganja? vagy ez eddig nem is derült ki? csak mert olyan természetesnek tűnik hogy van neki, miközben elvileg csak az Uchiha-knak lehet...
-
Agostino
addikt
Üdv.
Death Note tényleg jó anime, de számomra így a közepe fele nagyon uncsi, most mintha kezdene a 23. résszel fepörögni - eddig van csak felirat is, angol van jóval tovább, talán 29-hez is.hey friend listen, i know the world is scary right now but its gonna get way worse
-
cor
őstag
hi a Bastard-nak nincs vmi folytatása?
ill a Death Note télleg jo?
elkezdtem töltögetni,de lattam h meg nincs mindhez felirat......gyenge kezdés után erős visszaesés... - Sokkal több repülőgép van az óceánban, mint ahány tengeralattjáró az égen.
-
Agostino
addikt
válasz bandiras2 #2459 üzenetére
Üdv.
Az FMA az nekem is tetszik nagyon, bár még nem végeztem vele, igaz lassan nézem, mert közben fordítom is, de talán nem is baj, így többet tudok gondolkozni egy-egy részen. Eszméletlen milyen finoman oldják meg a történetvezetést. Úgy ahogy mondod, vannak laposabb részek, az ember egészen elkényelmesedik, aztan hirtelen akkora fordulat következik be, hogy csak néz az egyszeri animefan. Mindközül számomra a legutősebb Tucker esete volt a kislányával még az elején. Na az nálam betette a kaput...
[Szerkesztve]hey friend listen, i know the world is scary right now but its gonna get way worse
-
bandiras2
senior tag
Full Metal Alchemist
Nagyon ajánlott.
Erős kezdés után kissé lapul, de időről időre bedurvul. A lezárómozi nagyon ütős lett, a történet kicsit hosszú, de ez nem probléma, mert akármeddig nézném.
Ez a sok újonc meg elgondolkodtató. Na jó. Ha prezentálnak némi mást is, akkor talán elgondolkodok egy kis segítségen.
[Szerkesztve]A társadalom amely az egyenlőséget a személyes szabadság elé helyezi, egyiket se fogja elérni. A társadalom amely a személyes szabadságot az egyenlőség elé helyezi, mindegyikből bőségesen részesedik. Milton Friedman
-
Szöle
csendes tag
Hali!!
Én is szeretném elkérni azt a mailt ha lehet(ftp-set)
előre is köszi! !OctalCore AMD FX-8120, 3423 MHz (17 x 201);Gigabyte GA-990FXA-UD3; Kingston KHX-1600-C9D3K2/8G; Gigabyte Radeon HD 6850;Raptoxx 600 classic
-
Agostino
addikt
válasz ArchElf #2452 üzenetére
Üdv.
Ez nagyon telitalálat ajánló volt, megnéztem, és valóban, csodálatos anime. Nem is igen tudom mit írjak róla, de a zenéjét azt kapásból kiemelem. Letöltöttem az OST-t, fent is van a telefonom, az egész albumot pedig vagy 4x hallgattam végig.
A film az meg nálam az élre ugrott. A rajzolás kifogástalan, és ahogy csapong az egész, tényleg egy álom. A szereplők is rögtön megtetszettek, a környezet, minden hibátlan.
Jussak holnap haza, első dolgom lesz megint megnézni. : )))
Köszönöm, hogy felhívtad rá a figyelmem. : ))hey friend listen, i know the world is scary right now but its gonna get way worse
-
Gergello
addikt
Most néztem végig a Full Metal Panis TSR-t ( The Second Raid ) , nektek hogy tetszett a vége ?
Én úgyérzem jobb lett volna, ha valahogy megmarad abban a melankólikus hangulatban, amikor Sousuke azt hiszi, hogy meghalt Kaname. Picit csalódtam, hogy rögtön utánna Kaname előkerül a semmiből és felcsattan a szokásos zene. Ennekellenére nagyon jó a sorozat mind3 epizódja.
Szerintetek ? -
Agostino
addikt
Üdv.
NGE opening theme ft. Win 98 : [link]. : )))))hey friend listen, i know the world is scary right now but its gonna get way worse
-
bandiras2
senior tag
Azt hiszem mindannyian láttuk a Final countdown című amerikai sci-fi-t, a Nimitz főszereplésével. Annó Időörvény néven is futott.
Hát ez a mozi kissé megihlette a japókat, és ez az ihlet a Zipang című alkotásban öltött végeredményt. Véletlenül bukkantam rá a yutubin szörfölve.
A story hasonló mint az amerikaiak esetében, csak itt a Japanian Self Defense Force legújab Aegis cruiser e kerül át valamiféleképpen 1944-be, mikor éppen Midway felé kószál.
A felségjelzést nehéz kimagyarázni, és bár ők nem akarnak lövöldözést, mi van akkor ha meg kell védeniük magukat?
Annyira nem rossz film, mint ahogy a leírásból adódhat, yutubin fennvan, csak össze vissza rakta fel a csávó, de legalább angol felirat van hozzá.
-
-
Agostino
addikt
válasz bandiras2 #2446 üzenetére
Üdv.
Ha vér kell, akkor Elfen Lied. Az én agyam a 3. rész elején ledobta a szíjat, azóta nem merem folytatni.
Egyre jobban kezd bennem motoszkálni egy olyan érzés, hogy valami nem stimmel velem. Akárkinek adtam oda ezt a sorozatot, testvéremnek - aki később egy 100kgos izomállatnak -, több havernak, mind lelkendezve de azért erősen elkenődve és zavarodottan adták vissza ezt az animét. Számomra viszont ez egy abszolute nem mellbevágó alkotás. Megnéztem - néhol untam -, de ennyi. : \
Ugyan így vagyok a NGE-al, igaz az uccso mozi még hiányzik. Az sem igazán tette be a kaput nálam.
Ami eddig földhözvágott az a Berserk, és a GITS2 volt.
[Szerkesztve]hey friend listen, i know the world is scary right now but its gonna get way worse
-
Sousoke
újonc
Sziasztok aki esetleg tudna valami anime FTP-t az légyszi küldj el mail-ben. Nagyon nagyon megköszönném
-
bandiras2
senior tag
Lélektani Sci-fi:[link]
Gits-ből már kijött a 3. mozi is, a gőzösön fentvan. A sorozatok is jók.
Másik Gits style sorozat bonus mozikkal: Patlabor(eddig csak a movikat láttam, de nagyon jó)
Ha vér kell, akkor Elfen Lied. Az én agyam a 3. rész elején ledobta a szíjat, azóta nem merem folytatni.openeing:[link]
Szürreálscifi: paranoia agent. opening:[link]
Vicces fantasy: Bastard the explosive wizzard. Brutális, véres, fetrengveröhögős.csak úgy egy klipp:[link]
Szösszenetek: Rec, Battle programmer Shirase. Könnyed, ultrarövid, lol kis animék.A társadalom amely az egyenlőséget a személyes szabadság elé helyezi, egyiket se fogja elérni. A társadalom amely a személyes szabadságot az egyenlőség elé helyezi, mindegyikből bőségesen részesedik. Milton Friedman
-
Móci
addikt
Üdv!
Tenchi Muyo-t nézi itt valaki?
Eddig az első kettő ova futott le, nagyon tudom ajánlani. Marha jó ecchi, kis sci-fi vígjáték, nagyon szerethető szereplőkkel. A grafika ugyan nem mai darab, de egész jó. Bár lehet lesz olyan, akinek nem tetszik.
Na a végére egy pici önreklám.
Nézzetek fel hozzánk is, van itt felirat, néhány softsubos anime is.
[link]"...In a struggle to be happy and free, swimming in a primitive sea..."
-
cor
őstag
thx
akkor ezeket elore veszem,mig nézem a GitS-SAC 2nd GIG -et,ráér jönni
ezeket látta már vki?(még én se )
Kenpuu Denki Berserk
Trinity Blood (ebben elvileg 2rész pesten jáccodik )...gyenge kezdés után erős visszaesés... - Sokkal több repülőgép van az óceánban, mint ahány tengeralattjáró az égen.
-
mazda626
addikt
Sziasztok!
Initial D című animének nem jött még ki az 5. stage-e? -
cor
őstag
hi all
ajanljatok mar vmi jo sorozatot
Eddig ezeket láttam,nem lesz sok
GTO, GitS a két ''nagyfilm'' SAC (a többit ezutan nézem),s igy kicsit ,vagyis nagyon megteccettek
amit talán szeretek: vér - scifi - humor...gyenge kezdés után erős visszaesés... - Sokkal több repülőgép van az óceánban, mint ahány tengeralattjáró az égen.
-
Agostino
addikt
válasz Chandler #2434 üzenetére
Üdv.
Hát, én ki nem állhatom. Ha fehérrel van beleégetve, azt mondom jó, legyen - de tényleg csak akkor, ha tiszta változat nincsen. Excel Saga mindkét esetben sárgával volt, na ott már azt mondtam, hogy ezt nem. Torrent, B-A softsub, szuper kép... príma verzió : [link]. Egészen jól jön, de így is 2 nap volt. Hozzáteszem maximálisan megérte, a meglévő felirat és tökéletesen passzol hozzá.
Naruto... na igen, annak is neki kellene állnom, de majd a következő életemben maximum. ^^hey friend listen, i know the world is scary right now but its gonna get way worse
-
Agostino
addikt
válasz bandiras2 #2432 üzenetére
Üdv.
Jah tudom, onnan töltök, oda fordítok. : )
Menchi az überrulz. ^^
A legjobban Rikdot bírom, az készen van... Első részben énekelget ott, hát azt vagy 7x visszapörgettem. : DDD
Rikdo, Rikdo, a manga rajzoló.
Három napja is már, hogy a határidő lejárt.hey friend listen, i know the world is scary right now but its gonna get way worse
-
bandiras2
senior tag
válasz Agostino #2431 üzenetére
animeaddictson van fenn softsub, Mkv verzióval működött. Annál jobbat feliratban azóta sem láttam.
TONZURAKOITE!!!!!!!
Menchi figurája abszolút!
A rajzolói és rendezői szerepvállalás brutálisan időzített, és annyira túlzásokba eső, hogy már jó!
Abszolút ajánlott.A társadalom amely az egyenlőséget a személyes szabadság elé helyezi, egyiket se fogja elérni. A társadalom amely a személyes szabadságot az egyenlőség elé helyezi, mindegyikből bőségesen részesedik. Milton Friedman
-
Agostino
addikt
válasz Chandler #2428 üzenetére
Hááát nem Naruto feeling, de nagyon vicces : Excel Saga. : )))
Most kezdtem el nézni, és nagyon kész. Ennyi baromságot álmomban sem hittem volna, hogy bele lehet süríteni egyenként 24 percbe.
Szépséghibája a dolognak, hogy Gőzön én csak hard subos változatot találtam, még az mkv is az volt asszem, de ha ez nem zavar, akkor szerintem állj neki, nagyon jó. : ))hey friend listen, i know the world is scary right now but its gonna get way worse
-
Chandler
senior tag
valaki ajánljon nekem vmi Naruto feeling animet
semmihez nincs kedvem...
vagy tökmind1 hogy mit ajánltok csak jó legyen -
ArchElf
addikt
válasz Gergello #2425 üzenetére
Én voltam az (AnimeStar-os) fordítás egyik alkotója, de sajna a fordítást csináltuk, az időzítés más munkája volt. És mivel a srác aki az időzítést csinálta, kiszállt a buliból, nem valószínű, hogy tudok infót szerezni... Sorry...
Viszont az elcsúszott felratok időzítéséhez ezt használom (remélem ez is segítség):
[link]
AE
-
bandiras2
senior tag
válasz zsiga667 #2420 üzenetére
érdekes... Explorerrel megy. Firefox direktbe se hajlandó megnyitni.
A társadalom amely az egyenlőséget a személyes szabadság elé helyezi, egyiket se fogja elérni. A társadalom amely a személyes szabadságot az egyenlőség elé helyezi, mindegyikből bőségesen részesedik. Milton Friedman
-
Gergello
addikt
Full_Metal_Panic_The_Second_Raid-hez az animeaddicts-oson kívűl tud vki felíratot?
Ami ott van nagyon csúszik
Ennél a 2 verziónál próbáltam :
[AonE_A-Kingdom]_Full_Metal_Panic_-_The_Second_Raid_-_01v2_[E6374D31]
Full_Metal_Panic_TSR_01[v2].DVD(H264.AC3_5.1)[KAA][18A707F4] -
bandiras2
senior tag
válasz zsiga667 #2418 üzenetére
hotlink has been disabled for this domain...
Yelow frog wazze. nem fasza nekem. Másnak megy?A társadalom amely az egyenlőséget a személyes szabadság elé helyezi, egyiket se fogja elérni. A társadalom amely a személyes szabadságot az egyenlőség elé helyezi, mindegyikből bőségesen részesedik. Milton Friedman
-
bandiras2
senior tag
válasz zsiga667 #2409 üzenetére
zsiga667
Légyszi linkeld újda a partraszállást, mert levették a képet. Vagy csak küld el nekem privibe plzA társadalom amely az egyenlőséget a személyes szabadság elé helyezi, egyiket se fogja elérni. A társadalom amely a személyes szabadságot az egyenlőség elé helyezi, mindegyikből bőségesen részesedik. Milton Friedman
-
bandiras2
senior tag
Nekiálltam a Ghost in the shell Stand alone complex sorozatnak, és le vagyok nyűgözve.
A második rész nagyon durva volt, nem is állok le, nézem rögtön a többit.A társadalom amely az egyenlőséget a személyes szabadság elé helyezi, egyiket se fogja elérni. A társadalom amely a személyes szabadságot az egyenlőség elé helyezi, mindegyikből bőségesen részesedik. Milton Friedman
-
jerry311
nagyúr
Thx!
-
jerry311
nagyúr
Remélem itt nagyobb sikerrel járok, mint az azonnali kérdések topicokban
Melyik anime-ből való az alábbi kép, ami az aoianame.hu logojában is szerepel?
[link]
[Szerkesztve] -
Reno7
senior tag
remélem még nem rakták be [link]
My SHAMAN is so overpowerd, I once cast a frostshock in Summerspring, now its called Winterspring.
-
Cathfaern
nagyúr
válasz Szten Márs #2404 üzenetére
Szerintem aki vidékről megy (pl. én is ), azok nagy része csak 1 napra. De az a gáz, amikor volt a cosplay, a nagyterembe is épphogy befért az összes ember...ha még ennél is többen lesznek nem tudom mi lesz.
-
Szten Márs
nagyúr
válasz zsiga667 #2398 üzenetére
Nem tudom, engem szórakoztat a cosplay, persze lövött dolog, de pont ettől.
Amúgy nagy kivetítőn nézni dolgokat igen feelinges tud lenni, amv-k nézése is kissé más, mitn youtube-ról, szóval egy próbát megér, úgyhogy pls azért ne robbantsd fel
Öööö valamikor még a Mamut mögött a Millenáris parkban, vagy hogy hívják volt, nem tudom, hogy a Pecsa mennyivel nagyobb, hogy áttették oda, nekem nem tűnik nagyobbnak.
Cathfaern:
Sztem félévről félévre többen lesznek, úgyhogy nem reménykednék, hogy a két nap szétoszlatja az embereket, meg sztem a többség két napos jegyet vesz.
[Szerkesztve] -
zsiga667
addikt
Ha a GitS tetszett akkor gondolom a GitS : Innocence ([link]) is megvolt, ha nem akkor én azzal kezdeném.
Az Appleseed valószínűleg tetszeni fog (az új [link], a régi nem olyan jó), a Sky Blue-t (hogyha ez az: [link]) viszont kerüld el jó messzire.
Szerintem érdemes még megnézni a Cowboy Bebop filmet ([link]) és a Jin-Roh: The Wolf Brigade-t ([link]).
Ha a Paprika érdekel, akkor addigis nézegesd meg Satoshi Kon korábbi filmjeit (Perfect Blue [link], Millennium Actress [link], Tokyo Godfathers [link]), hogy szokd a stílusát, mert nem könnyen emészthető.
Teljesen más mint az eddig felsoroltak, de érdemes megnézni a Beyond The Clouds-t ([link]), és a Studio Ghibli filmjeit ([link]) is.
[Szerkesztve] -
WestJ
újonc
Sziasztok.
Néhány egészestés anime címét szeretném megtudni, amit érdemes megnézni és amihez van normális magyar felirat.
Hogy ne legyen zsákbamacska leírom, hogy nekem kb. mik jönnek be nagyon...
GitS, Akira (rulez )
Most készülök megnézni az Appleseedet, sajna a Sky Blue-hoz még nem tudtam hozzájutni, pedig azt is szívesen megnézném...Nah szóval hasonló animék címére lennék kiváncsi.
Előre is köszi.
Jah az előző hozzászólásokban láttam, hogy a Paprika-ról írtak. Kiváncsi vagyok milyen lesz. Bemutató alapján elég érdekes sztorija lesz...''A felszín csillogása semmit nem árul el az alant elterülő sötétségről''
-
Cathfaern
nagyúr
Én legutóbbin voltam, jelenlegi állás szerint úgy néz ki a mostanin is leszek Szerintem inkább ami a probléma volt, az az, hogy a PECSA nagyon kicsi volt az betóduló tömegnek Gyakorlatilag A-ból B-be nem lehetett eljutni úgy, hogy az ember ne lökdösődött volna, és gyakorlatilag ''sorba kellett állni'' ahhoz, hogy a kistermekben lévő versenyekből lássan bármit is az ember (értsd: az ajtón nem tudtál bemenni, nem hogy láss valamit, esetleg le is ülj). Talán a 2 nap miatt kicsit most jobban eloszlanak, de én úgy érzem, szombaton ugyanaz a tömeg lesz, vasárnap meg alig lesz ember...de ne legyen igazam
Új hozzászólás Aktív témák
● a spoiler formázás a topikban elérhető
- Kiszivárgott reklámanyagok a Samsung Galaxy S25-ről
- Lexus, Toyota topik
- Eredeti játékok OFF topik
- nVidia tulajok OFF topikja
- Calibre, az elektronikus könyvtár
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Magyarországra jött a Honor szuperzoomos mobilja
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Mint az új! Steam Deck 1TB SSD + 64GB SSD + műanyag tok + hordozó tok + üvegfólia + Windows 11 Pro
- Samsung 50" 4K Crystal UHD WIFI TV UE50AU8002
- Akció! Dell Latitude E5540 laptop (15,6FHD/I5-G4/4GB/128SSD) - 1 év garancia, 27 % számla
- Logitech G305 2év garancia.
- ASUS Zenbook 14X UM5401QA-L7208W használt garanciás notebook