- Teljes stratégiaváltással megy neki az európai piacnak a BYD
- Vége: a kínai platformok nem adják vissza a pénzt visszaküldött áru nélkül
- Mozilla Firefox
- Adobe Photoshop
- Milyen routert?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Synology NAS
- Linux kezdőknek
- Windows 11
-
IT café
Élet az Egyesült Királyságban…
Új hozzászólás Aktív témák
-
Devid_81
félisten
válasz
BÁ Nutrition #33468 üzenetére
Nalunk (kis cegnel vagyok jelenleg) nem kozlik.
En csak annyit tudok az egeszrol, hogy amikor a virus bejott 10-en voltunk a regioban, kozben 7-re csokkent a szam, de egesz vegig kint voltunk terepen es csinaltuk a dolgunkat es egyetlen kollegam sem kapta el eddig a pillanatig.
Oke mondhatnank, hogy alig volt ember az office buildingekben, kitol kaptuk volna el?!
De nem egeszen volt ez igy, csak az en helyeim kb 50%-a azonnal korba rakta az asztalokat plexi lapokkal es 1-2 het otthon let utan johetett vissza mindenki dolgozni.
Valoszinuleg szerencsesek voltunk eddig mind.A mostani kis cegnel kb 70 engineer van, plusz kb 30 az officeban, tobbi regiot nem tudom ott mik voltak, mert nem sok kommukacio zajlik a regiok kozott.
Annyit hozzateszek epp munkavaltasban vagyok, November masodik hetetol egy nagy cegnel leszek (CBRE) nah ott azert van alkalmazott rendesen, kivancsi vagyok ra, hogy ott mi a szitu ilyen teren
Új hozzászólás Aktív témák
- Csere-Beszámítás! XFX Quicksilver Magnetic Air RX 9070 XT 16GB GDDR6 Videokártya!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 7700XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest