- Ezentúl Indiában készülnek majd az USA-ban árusított Apple iPhone-ok
- Nemzetbiztonsági aggályok merültek fel a TP-Link kapcsán
- Hiába a nagy ígéretek, sok az aggasztó kérdés az Intel jövője körül
- Vámfélelmek közepette próbálhatták ki a Nintendo-rajongók a Switch 2-t
- Bitcoint követelnek a svájci jegybankba
-
IT café
Élet az Egyesült Királyságban…
Új hozzászólás Aktív témák
-
siriq
őstag
Csak hogy meg megoszzak veleetek valamit.
Tenyleg nem leanyallom ha belekezd valaki egy turaba. Sok szenvedessel jar de megeri ha tudja az ember hogy mitakar. Ateltem igy mar nincs nagy kedvem bizonytalanba elindulni.Lehet azert mert mar elkenyelmesedtem ezen a teren vagy mert iszonyu maceras. Egyszeruen csak konnyebben es okosabban akarom megoldani aminem biztos hogy osszejon majd. A rengeteg koltozesbol is elegem volt mar(4 ev alatt 10-12 alkalommal koltoztem). Lehet kint is hasonlo helyzet var majd ram esetleg ratok is.De hangsulyozom megeri. A kornyek meg a net miatt mar erdemes volt, na meg hat az alberlet ara is kedvezobb volt az sem egy utolso dolog. Szoval kerek mindenkit ezuton is hogy ha valami segitseget tud adni(itt most nem magamra gondolok) akkor tegyek meg hogy sikeresebben tudjon majd mindenki helyt allni anlgiaban.
Bocs a helyesirasi hibakert de sitenem kell(fizetos helyrol irogatok).
Új hozzászólás Aktív témák
- Beszámítás! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Beszámítás! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- Apple Watch Series 8 45MM
- FÓLIÁS LG UltraGear 27GN800P-B IPS Monitor! 2560x1440 / 144Hz / 1ms / G-Sync
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Beszámítás! Dell Optiplex 3080 SFF asztali számítógép - i5 10505 8GB RAM 256GB SSD Intel UHD 630 IGP
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!)
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest