-
IT café
Élet az Egyesült Királyságban…
Új hozzászólás Aktív témák
-
moleculez
veterán
válasz
t72killer #38473 üzenetére
Értéknövekedés után majd (ha jól tudom) kell adózni, ha x év múlva (remélhetőleg) haszonnal eladod. Én is amúgy telket vásárolnék fel, valamelyik város határában most még olcsón. Aztán ahogy bővül a város előbb-utóbb utoléri, és kell majd valakinek. Nagyon.
Mióta ideköltöztem Leeds mellé sokat kocsikázok a környező townokban. Az a mennyiségű új építésű ami csak itt a kozvetlen kornyezetemben van (West Yorkshire) az valami hihetetlen! Nem hogy individual házak, hanem konkrét lakópark, 6-8 utcányi, tele kertes házakkal! Jah és ez affordable abszolút, nem a korábban ecsetelt befektetőknek épülő szarok aminek rajtuk kivul senki nem látja hasznát. (Most a kivitelezést, meg a tyúkól minőséget hagyjuk, pusztán piaci jelenlététüket konstatáltam)
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD Radeon™ RX 470 / 480 és RX 570 / 580 / 590
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Politika
- Futás, futópályák
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Philips LCD és LED TV-k
- Elden Ring
- További aktív témák...
- Eladó lemezes Playstation 5 825GB
- Samsung Galaxy Watch4
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- ÚJ bontatlan S9 45mm Silver Stainless steel Cellular milanese fémszíj 199.900 azonnal átvehető Deák
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Gombászkönyvek egyben
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Lenovo ThinkCentre M720s SFF -Számla, garancia, WIN11
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest