-
IT café
Játékajánló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bozek
nagyúr
válasz szildavid90 #29999 üzenetére
-
szildavid90
aktív tag
válasz MikeWazowski #29997 üzenetére
Gameplay alapjan fel ora alatt kivihető az egesz
-
Bozek
nagyúr
válasz MikeWazowski #29997 üzenetére
Persze, este majd ráfüggök.
-
Bozek
nagyúr
válasz MikeWazowski #29995 üzenetére
Nem tudom, még nem nagyon volt időm vele játszani. Ahhoz végig kellene vinnem, hogy tudjam, hogy mennyire rövid vagy sem.
-
-
ezoltan
tag
Srácok,van egy olyan problémám (igazából hónapok óta tart),hogy az Infinite Flight nevű alkalmazásom egyik napról a másikra indíthatatlan lett.Fekete képernyő,illetve "Az I.F. leállt" üzenetet dob.
Próbáltam párszor újratelepíteni,eredmény nélkül.
Bosszantó,mert egyébként nagyon kedvelem a játékot,nyilván ugye megvásároltam,költöttem is benne.Azelőtt tökéletesen futott.
Van esetleg ötletetek,tippetek hogy mi lehet a megoldás? LG G2 a készülékem egyébként.QX7S-R9M/GT Rebel LR/iFlight 8”6S LR-FS/M630 6” LR-FS/2xHawk5 5”FS/X215ProMod5S/X220Modded5”/Beta75X/EV800D
-
Kasya
nagyúr
-
Lineage 2 revolution-t honnan lehet letölteni? Apkmirrorról leszedtem, de frissíteni kellene. Azt meg nem tudja leszedni, mert playen nem elérhető...
Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!
-
penge111
addikt
Dehogy nincs wow helyettesítő játék Crusaders of light jelenleg a legjobb mmorpg mobil fronton nyár elején jelent meg! Szerintem jobb az order of chaos 1-2-től is. Én egy kanyi vasat se költöttem rá, és top 100 player között vagyok igaz irgalmatlan időt tettem már bele. Nézd meg szerintem nagyon ütős!
[ Szerkesztve ]
PSN: Dragonmage1980, http://huncritic.hu/
-
törölt tag
válasz #27441408 #29987 üzenetére
Ha valaki letölti azt tanácsolom mindenképpen lépjen be a felkínált lehetőségekkel vagy regisztráljon az oasis-nél mert regisztráció után új játékot indít. Jó tanácsként gondoltam beírom, nekem 3 hajómat vette el, miután regisztráltam. (utánna újra indult a játék és kezdte a tutorialt stb az elejétől)
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Online hadihajós játék, ugyan olyan mint pc-n a world of warship.
Nekem nagyon bejön, 3-4 perces csaták vannak.
Video a játékmenetről. [link]
-
Bozek
nagyúr
Végre megjelent a Monument Valley 2!
-
Laurh
aktív tag
-
-
gergom91
tag
Egy jó 2 és fél órára úgy lekötött, hogy csak na. A kezdő kristály/gyémánt/prémium cucc ennyi időre volt elég, csak azért raktam le, mert elfogyott a kaja, és nem tudtam új küldetésre menni.
Nem rossz játék, egyértelmű Fallout Shelter copy, viszont valahogy jobban bejön. -
ilyr
tag
Ha valaki kedvet kapna az Endless Frontier játékhoz (elég jó kis mélységgel rendelkező "idle game"), a Wolf Rider szerveren a "Magyarok" guildbe szivesen látnánk új tagokat...
-
Micsurin
nagyúr
Régió záras ugye? Szvsz ha leszedem akkor először azzal fogok mokolni elsőnek ? Vagy engedi játszani ?
The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
Maxtreme
addikt
Jelentem bugtalanították az icey-t
Megéri az árát, egész jó és hosszúnak tűnő játék.
Az irányítás is meglepően kezelhető tácsszkrinen -
emel69
újonc
Sziasztok!
A segítségeteket kérném:
Hogy lehet a vadiúj J3-ra telepíteni a Fifa Football legfrissebb (2017. nov. 1) verzióját?
(azt írja ki hogy az eszköz nem kompatibilis a játékkal)
Mi a teendő? Esetleg van valami beállítás, amit el kell végezni hozzá?[ Szerkesztve ]
-
Kasya
nagyúr
válasz MikeWazowski #29970 üzenetére
Megnéznem azt a nagy törlést, miután a bolt is üzemel és már most nagy bevételt termeltek.
Valamint egyes országokba már hivatalosan is megy. -
Laurh
aktív tag
Ajánlom figyelmetekbe ezt a játékot engem nagyon megfogott: Hustle Castle
(kis Fallout Shelter copy van benne)I ain't as good as I once was, but I am good once as I ever was.. http://bit.ly/1pxNjZA
-
MikeWazowski
veterán
Ez biztos? Mármint hogy nem törlik a karaktereket? Én azért nem játszok több hete mert mondom úgy is wipe lesz... Egyébként 100+ vagyok és semmi iap nem kell, és nem lehet megunni.
A legtöbb férfi csak akkor tudja meg, mi a boldogság, amikor megnősül. Csakhogy akkor már késő.
-
mark!
őstag
Lineage 2 elérte a másfél millió előregisztrálót.
kíváncsi vagyok már arra a játékra, viszonylag nagy körülötte a hype.>
-
mark!
őstag
még 2 napig akciós az out there: omega edition
319FT[ Szerkesztve ]
>
-
S e t h
nagyúr
-
Maxtreme
addikt
Az Iesabel kapott némi bugtalanítást és grafikai ráncfelvarrást.
Hogy szebb lett e, azt mindenki döntse el (sztem nem, kb olyan mintha atomot dobtak volna a képernyőre. Minden világít ) -
Imre921
tag
Bréking nyúz. Mégse lett törölve semmi, csak a google play kreált magának 1 új profilt.
Sírok
Feladom. Akkor 'jáccomígy az igazságtalannal
-
mark!
őstag
-
Imre921
tag
Áhh... Mégis mire számíthatnék. Már eleve a játék címe is azt sejteti ne számítsunk semmi jóra
Amúgy már megoldottam. Beállítások/google/play játékok/play játékok profil törlése
Igaz így az összes létező savegamem ment a levesbe, de már le@rom.
Azt kivánom az ilyen fejlesztőknek hogy legyen 100 emeletes háza. De se lépcső, se lift ne legyen benne, és a görcs rángassa a földszinttől a 100adikig és vissza... Ja, kb..
-
KISDUCK
addikt
Kipróbáltam, de most nem vágyok hack & slash típusú játékokra. Ez a hero manager ötlet tetszik, de sajnos ez a játék is halálra van bonyolítva (Legaue of Angels). A wowban nem volt így szétbonyolítva a karakterfejlesztés. Ilyen hero managerből még a Naruto ultimate ninja blazet próbáltam, de ott a nagyon sok töltési idő zavaró volt, pedig a telefonba volt kraft nyilván az appot írták meg gyengén, lehet oda kéne visszapártolnom annak ellenére, hogy elveszett az előző accountom, mert nincs benne google play link...
Ha valaki ismer más HERO MANAGER játékot akkor kérem jelezze!
-
Imre921
tag
válasz Joccc07 #29940 üzenetére
Hát pedig de. Lépésről lépésre azt csináltam amit mondtál. Rendbe is volt minden, minden ott volt ahogy írtad, csak éppen ló@art nem ért az egész. Játékindításnál ugyanúgy downloading profile, és visszab@ssza a mentett állást...
Nekem az kéne h úgy nézzen ki a dolog mintha először indítanám a játékot, és 0ról menjen minden. De úgy látszik erre nincsen lehetőség csak ha fullra kipucolom a google play profilomat ami az összes játékmentést viszi.
Persze lehet meg lehet oldani, de az biztos h nem úgy ahogy leírtad. Injustice 2 esetében legalábbis nem működik.
Fölösleges trágárság törölve.
[ Módosította: philoxenia ]
-
jonnyjoker01
veterán
válasz S e t h #29937 üzenetére
Én is rajongok a sorozatért, de valahogy a játék nekem sem jött be. Tetszik a koncepció, hogy gyűjtögetni kell a rengeteg morty-variánsokat, de egy idő után nagyon repetitív volt már.
Más: Akik szeretik a gyűjtögetős játékokat mint én: most újra elővettem a fallout sheltert és nagyon sokat fejlődött a megjelenéshez képest. Ez egy olyan játék amit irdatlan mennyiségű pénzköltés nélkül is ki lehet maxolni (értsd megszerezni az összes fegyberből, háziállatból, ruhából, speciális dwellerekből, szoba témákból mindent), már egy két hete játszok vele és nagyon tetszik.
[ Szerkesztve ]
Üdv. Johnny
-
-
asdasdasd
tag
Lehet egyszerre 2 bluetooth controllert csatlakoztatni android boxhoz? Pl Lego multiplayer játékokhoz, mint xboxon.
Vagy egyáltalán 2 controllert,usb...[ Szerkesztve ]
-
Joccc07
addikt
válasz Imre921 #29939 üzenetére
Ne haragudj meg de ez nem igaz.
Az összes játék és alkalmazás adatát egyesével lehet törölni.
Belépsz mondjuk a gmail-be ott a saját fiók pontba belépsz majd azon belül a bejelentkezés és biztonság és megkeresed a Fiókhozzáféréssel rendelkező alkalmazások menüpontot azon belül pedig az alkalmazást amit törölni szeretnél és akkor már jónak kell lennie.
>Gar taldin ni jaonyc; gar sa buir, ori’wadaasla<
-
Imre921
tag
válasz Joccc07 #29938 üzenetére
Köszi szépen de már próbáltam. Ugyanúgy visszatölti a mentett állást
Maximum csinálok egy új google profilt, vagy a beállításokon belül törlöm a mentést(csak éppen vmelyik félkegyelmű úgy oldotta meg, hogy nehogy lehessen játékot választani, hanem az összes google playes játék profilját törli)
Ez van. Határán voltam az előbb h földhözb. szom a telefont, de drága mulatság lett volna(mate 9)
-
S e t h
nagyúr
Nehéz akkora írni egy játékról, amikor az ember már bele is unt, de lőtte rengetek órát ölt bele.
Nem is szaporítanám a szót, aki kedvelte, vagy éppen rajong a Rick and Morty nevű animációs sci-fi sorozatért(utóbbi évek egyik legjobbika), az kipróbálhatja, mert vigyorgásra késztet.
Több helyen botlottam olyan véleménybe, hogy ez egy az egyben Pokémon. Nem tudom, azzal nem játszottam.
A lényeg nagy vonalakban.
Rick és Morty, nagyapa és unokája dimenziók között utazik és találkoznak másik énjeikkel, akiket le kell győzni, eközben fejlődnek, szintet lépnek, de el kell kapni további Mortykat is, akikből van vagy 200 és mindegyik más képességgel bír, vannak igen ritkák, erősek is.
Van egy személyes kampány plusz multiplayer, ez utóbbit még nem próbáltam.
Állítólag 40-50 szint körül lehet a kampányt befejezni, én most 25-ös szinten vagyok, de már unom, eltelt 3 nap és nem játszottam, mert kicsit sok volt a folytonosan ismétlődő sok csata, ami lényegében a játék 90%-át kiteszi.
This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
Imre921
tag
Sziasztok
Egy olyan kérdésem lenne hogy hogy lehet újrakezdeni, új profillal játékot.(Injustice 2 pl) Vagy még új profil sem kell, csak mit tegyek ha elölről szeretném kezdeni a játékot? Tudom láma kérdésnek hangzik, mégse volt a barátom most a google
A google play ugye automatikusan belépteti az embert minden alkalommal, és onnan folytatja ahol előzőleg abbahagyta. Hiába törli, meg telepíti újra az ember a játékot. Ez még önmagában nem is lenne probléma ugye, de mi van ha az ember újra szeretné kezdeni a játékot? Csak mert a játékon belül nincs ilyen lehetőség pl.
Próbáltam már sok mindent. Beállítások/tárhely/adatok törlése, de semmi ...
Szóval tudom hülye kérdés, de hogy lehet újrakezdeni játékot tiszta lappal?
(Injustice 2)[ Szerkesztve ]
-
-
törölt tag
Tudnátok tank csatás játékot ajánlani? Ha lehet legyen offline módja is.... (offline időben is tudjak ilyet játszani, sajnos a war wings-nek nincs offline része) a world of tanks blitz nem érdekel az nem tetszett köszi
-
felixo
őstag
Redmi Note 9
-
törölt tag
ketchapp-os játék a szokásos rekord döntögetős, labdákat kell a megfelelő helyre beütni. Szerintem a jobbik fajta, a műfajból, nekem legalábbis pár perces játéknak egyenlőre bejön.
[link]
video a játékmenetről.[ Szerkesztve ]
-
dptrsk
addikt
-
sto1911
veterán
válasz jonnyjoker01 #29926 üzenetére
+1 es itthonrol.
-
-
Viktor77
titán
Csak szólok, kijött a Beyond Oasis a Segatól. [link]
Durván jó játék, de pad nélkül esélytelen a játék késöbbi részeiben.
Csinálni kell. Kész. Pont.
-
castiels
addikt
Sziasztok!
Ez a játék megy valakinek? Vagy próbálta működtetni?
Sajnos nekem csak fekete képernyő van...
-
r0by
addikt
Fejlesztgetős, csatázós, stratégia. IAP van benne, de eddig 2 nap alapján játszható anélkül is. De ha fizetsz könnyebb a boldogulás, ahogy az lenni szokott az ilyen játékoknál. Aki játszott a Boom Beach-el, annak ismerős lesz ez a gamma is
-
-
mark!
őstag
valaki volt esetleg annyira elvetemült, hogy mindent kimaxolt temple run 2-ben? jó úton tartok afelé, már csak pár képességet kell maxolni, aztán végre letörölhetem
>
-
Kasya
nagyúr
válasz WhiteWalker #29904 üzenetére
Neha az ember tobbet var, mint ami a valosag. Tenyleg xar az ilyen kep. En ilyenkor mindig videokat szoktam nezni, de azert kellemetlen.
-
MODERÁTOR
-
Kasya
nagyúr
válasz KISDUCK #29900 üzenetére
Szia!
Sajnos mar nem jatszom vele egy ideje, mert a monotonitas miatt 2-3 honap utan mar inkabb kenyszernek ereztem a belepest, mint elvezetnek.
Nincs kulonosebb tippem, csak annyi hogy minden nap hasznald ki az osszes lehetoseget, ha nem akarsz kulonosebben penzt kolteni ra.Szerk: ennek apropojan nemreg elkezdtem egy tok hasonlo jatekot, ami most jelent meg: Eternity Guardians
Nem penzehes, van havi "elofizetesi" opcio, de penz nelkul is minden elerheto benne.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Androidos játékok
● Tilos a warez!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Nagyon kevés GeForce RTX 5090 készül, és senki sem tudja, hogy miért
- Óvodások homokozója
- Mini-ITX
- Okos Otthon / Smart Home
- Évek óta ígért funkcióval egészíti ki a DirectX 12-t a Microsoft
- Konteó topic
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Autós topik
- További aktív témák...
- AMD RX Széria VIDEÓKÁRTYA FELVÁSÁRLÁS! /Házhoz megyek!/Azonnal/NAGY MENNYISÉGBEN AKÁR!
- Asus ROG Strix X570-E Gaming
- G.SKILL Aegis 32GB (2x16GB) DDR4 3000MHz
- Új CAPTIVA Gamer Tervező Laptop 17" -50% Bivaly i5-13500H 6Mag 64GB/2TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- Lenovo Ideapad 320 : I3-6006U /// 4GB DDR4 /// 128GB SSD /// Windows 10
- Play Station 5 PS5 Lemezes Verzió 825GB SSD 2023.11.25 Euronics Vásárlás
- NVIDIA RTX 20XX 30XX 40XX VIDEÓKÁRTYA FELVÁSÁRLÁS! /Házhoz megyek!/Azonnal/NAGY MENNYISÉGBEN AKÁR!
- Alcatel OneTouch 282 mobiltelefon, nagy gombok, időseknek is, jóÁR
- MSI Radeon HD 6770 1GB (frissen pasztázva)
- Philips 196 v4l 19"
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest