- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- 3,6 billió dollárt ér az NVIDIA, idáig még egy cég sem jutott el soha
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hálózati / IP kamera
- Windows 7
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Synology NAS
- Windows 10
- AliExpress tapasztalatok
- Windows 11
-
IT café
Játékajánló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
s4tch
veterán
Ez picit más. Az a lényeg, hogy párosával lehet eltüntetni az egyforma elemeket, de csak akkor, ha a két elemet max. 3 vonallal, más elemek érintése nélkül össze tudod kötni. Tehát nem elég arra figyelni, hogy megtaláld az egyformákat, azt is szem előtt kell tartani, hogy azt a 3 vonalat be lehessen húzni. Nem nagy agytorna, de elég addiktív.
-
- = Zk = -
félisten
netán Ace 1-et is használtál ollie?
" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
- = Zk = -
félisten
Pár szavas vélemény? Igaz, nekem az i van.
" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
- = Zk = -
félisten
-
- = Zk = -
félisten
hát, nézd. nokia 6300-ról váltottam erre. van mellette egy 5800-ám a megjelenése óta....
persze, galaxy S1-2-t szerettem vna, de... az ace 1 majd 30k-s árát is érzem ebben a hónapban, hát még azokat akkorace 2-nek a formája nem tetszik. az ace 1-ben is az fogott meg
megnézem ezeket a játékokat... egyelőre nem játszom semmivel rajta, elfogadom a "korlátait".
-
Sirpi
senior tag
iBlast Moki 2 leárazva (3$ -> 1$).
Hazudnék, ha cáfolnám annak tagadását, hogy ez az ital nem nélkülözi a koffeinmentesség megnemlétének hiányát. Na most akkor van benne koffein, vagy nincs?!
-
-
-
- = Zk = -
félisten
sose Civ-eztem
hát ki kell próbálni" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
hallerlaller
addikt
Na, ezt le ne töltse senki, egyrészt kár végigvárni mire lejön a 770MB. gagyi grafika, már a menüben az ikonok recések, ilyet a tapjoy-os adware játékoknál láttam utoljára. Maga a játék pedig bonyolult, nem is értem már a tutorialt sem, ez ilyen mostanában divatos japán hipszter játék, értelme nulla.
Hisense 55U7HQ - Xiaomi 11i
-
kovsol
titán
-
ayo
veterán
a rohej szerintem ez: https://play.google.com/store/search?q=plants+vs+zombies+2&c=apps
oke hogy mennyire jo hogy szabad nyitott az android de azert a store ra raferni mar egy kisebb szabalyozas. termeszetesen ezeket a pvz2ket ne telepitsetek meg a popcap llc nevezetu szarsagot se mert kamu.
(#5067) ollie: ez is karos raadasul mar a GTA 5 is megvan nekik... az oke hogy itt minden forditva mukodik hogyha szolnak sokan akkor szedlik le de ez mar sztem elegge tulnotte magat. nekem nincs bajom a rendszerre nem akarok mas grafikaju akkumlatort stb, de ez a store resz nagyon gaz igy, mert kb vegig kell guglzini hogy ki a kiado melyik az eredeti van e egyaltalan stb. mikor kijott a terraria is akkor is irtak nekem hogy ez most biztos az igazi? en meg tudtam hogy az mivel ismertem a kiadot, de hat az atlag ember nem hoy csak karos programot telepit hanem fizet is erte akar :S
[ Szerkesztve ]
http://jateknaplo.blog.hu
-
Dzsuri89
őstag
De ő nem Nexus 4-ről beszél, hanem Galaxy Nexusról.
Yakju meg Takju verzióra van 4.3 a hivatalos oldalon is.
-
X3B6O0X
aktív tag
Új hozzászólás Aktív témák
Androidos játékok
● Tilos a warez!
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Melyik tápegységet vegyem?
- Elektromos autók - motorok
- Apple notebookok
- Viccrovat
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Tőzsde és gazdaság
- Horgász topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest