Legfrissebb anyagok
IT café témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
-
IT café
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kisda
aktív tag
Energiatakarékos mód az akkumulátor menüben mi célt szolgál? Azt vettem észre, hogy ha bevan pipálva, mintha akadna a zp980+, viszont a cpu-z program szerint nincs semmiféle változás. A másik meg, hogy ha bevan pipálva, ha nincs ugyan úgy merül. Star S5-ben nem találkoztam ilyen lehetőséggel, ezért új nekem.
Legfrissebb rommal jött a zopo, de az valamiért akadozott, feltettem este a legkorábbit, ebben eddig annyi hibát találtam, hogy gondol egyet, és szövegírás közben eltűnik a billentyűzet. Erre van megoldás?
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- IPHONE 15 128GB ELADÓ!!!
- iPhone 13 Pro Max 128 GB Sierra Blue, Független! Karcmentes kijelző!
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 512GB Blue Titanium - 1ÉV GARANCIA- Kártyfüggetlen, 96% Akkumulátor, IV51
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Iphone 12 Mini - 128GB - Vodafone függő - sötétkék - Akku 80% - védőfóliával
Új ingyenes hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Nexus 6P 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 4060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest