-
IT café
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
SirRasor
addikt
Üdv, keresek jó időjárásos alkalmazást.
Az összefoglalóban szereplő 3 (1Weather, Weather Underground, AccuWeather) nem jó, mert az alábbiak közül valamelyik hiányzik:
-kikapcsolható értesítési sávban való megjelenés
-legyen radarkép
-ne legyen reklám (időkép alkalmazása a legjobb, de semmilyen általam ismert módon nem lehet reklámot blokkolni benne (Lucky Patcher, dns66)
-átméretezhető, SZÉP widget, testreszabható tartalommal...ez nagyon szubjektív, szóval szeretnék minél többet kipróbálni, csak a rosszakat alapból elkerülnémEDIT: sokáig az Időjárás & óra widget-et használtam, de nem volt annyira pontos, mint az időkép, illetve a radarkép sokszor nem működött. Leszámítva azt, tökéletes volt.
[ Szerkesztve ]
Make Love not war!
-
SirRasor
addikt
válasz spiderpig820 #160611 üzenetére
Köszönöm, akkor elkezdem használni a stocard-ot, mert a többi elég fapados ehhez képest.
Make Love not war!
-
SirRasor
addikt
Üdv mindenkinek!
Összefoglalóban nem találtam progit az alábbira: Van egy csomó vonalkódos kártyám: lidli plusz, tesco, CCC, Decathlon stb. Már láttam valahol, hogy létezik olyan progi, amibe az összeset fel tudom venni, de gugli kismilliót mutat. Tudtok olyat, ami tuti biztosan bevált?
EDIT: eddig a Stocard tűnik a legjobbnak.Más: összefoglalós alkalmazásajánlóba elég sok minden bekerült, viszont van egy kis hiányérzetem: ingyenes VNC SZERVER helyi hálózatba (tightVNC-vel (open source) is használható): droidVNC-NG. F-Droid-on is fent van. Szerintem érdemes felvenni a listába.
[ Szerkesztve ]
Make Love not war!
Új hozzászólás Aktív témák
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Indiana Jones and the Great Circle teszt
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra - más dimenzió
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Szállingóznak a képek az érkező új VGA-król
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Windows 11
- Sorozatok
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest