-
IT café
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Keraa
aktív tag
válasz justmemory #150708 üzenetére
A tabletet és utána egy másik (vagy ugyanaz) az alaklmazás meg elindítaná az órát!
[ Szerkesztve ]
-
Keraa
aktív tag
Sziasztok!
Tudnátok segíteni, egy régi tabletet használnék asztali órának, de felesleges, hogy északa is működjön.Van olyan alaklmazás ami kikapcsolja egyx bizonyos időpontban majd pedig reggel vissza?
Android 4.2 van rajta! :-)
Egyébbként ez a típus: [link]Előre is Köszönöm!
-
Keraa
aktív tag
válasz Viktor0610 #149728 üzenetére
És IGEN!
Köszönöm szépen! Viktor0610! Működik! :-) -
Keraa
aktív tag
válasz Viktor0610 #149724 üzenetére
Android 9.1.0 Huawei Mate 20. Minden engedély meg van adva neki....:-( Xiaomi-t használtam korábban azzal nem volt gond...
a Samsungnál is ha már egyszer bekapcsoltam és csatlakozott .és utánna elveszíti a jelet (ha távolabb megyek a telefontól vagy újra indítom az órát) akkor már magától csatlakozik...
Ezért nem gondolnám , hogy az engedélyekkel lenne gond...
[ Szerkesztve ]
-
Keraa
aktív tag
Sziasztok! Tudnátok segíteni?
Van olyan app ami a telefon bekapcsolása után autómatikusan elindít egy alkalmazást?A Samsung Galaxy wearabre-t szeretném használni, de hiába töltődik be maga a program ,nem kapcsolódik az órámhoz, csak akkor ha manuálisan elindítom.. :-(
Előre is köszönöm a segítséget!
-
Keraa
aktív tag
Sziasztok!
Tudtok ajánlani egy olyan zárképernyő app-ot ami váltogatja a képeket (saját mappában lévő saját képeimet)?
(olyasmi mint a Huawei-nek a "Magazin feloldás"-menüpontja...csak az sajnos élő FŐKÉPERNYŐ háttérképpel nem működik eggyütt)
Előre is köszönöm! -
Keraa
aktív tag
Sziasztok!
Tudtok ajánlani egy olyan zárképernyő app-ot ami váltogatja a képeket (saját mappában lévő saját képeimet)?
(olyasmi mint a Huawei-nek a "Magazin feloldás"-menüpontja...csak az sajnos élő FŐKÉPERNYŐ háttérképpel nem működik eggyütt)
Előre is köszönöm! -
Keraa
aktív tag
Sziasztok!
Tudnátok segíteni abban, hogy van olyan alkalmazás ami gps -alapú és sebességet mér?
Az lenne a legjobb, ha lenne egy maximális és egy pillanatnyi seb mérő része, valamint esetleg egy beállított sebesség elérésekor (túllépésekor) hangjelzést adna...
Sporthoz kéne, de nem mindig tudok közben ránézni és ezért lenne a jó, ha egy körben mérné a max sebességem.Előre is köszönöm! :-)
-
Keraa
aktív tag
Sziasztok!
Tudnátok mondani egy adfree-hez hasonló reklám blokkoló programot ami működik cm 12 (5.1) alatt?
Előre is köszönöm! -
Keraa
aktív tag
Sziasztok!
Tudnátok segíteni, hogy van olyan alkalmazás ami a telefonkönyvben lévő neveket szinkronizálja a facebook profilképpel normális minőségben?
Előre is köszönöm!
-
Keraa
aktív tag
Sziasztok!
Tudnátok segíteni Lolli alatt 5.0.2 (CM12) nem tudok egy játék apk.-ját telepíteni egyszerűen kiírja, hogy nincs telepítve. Ua a verziószám mint a play-en onnan simán telepíti, de az apk-t nem akarja. Uezt 4.4.2 alatt simán minden gond nélkül feltelepíti... valakinek valami ötlet?Ui: azért kell az apk.-mert nincs net ahol használom és csak egy bizonyos szintig lehet eljutni vele utána le kell törölni. :-(
-
Keraa
aktív tag
Sziasztok!
Tudnátok segíteni, hogy hogyan tudnám egy tetszőleges BOOTanimation felbontását átállítani? (a bootanimation.zip ben vannak a képek amik 480x320 vagy valami hasonló de nekem 1920x1080 kellene. Elég ha a szöveges fájlban-desc.txt- írom át a felbontást vagy a képeket is nagyítani kell? Ha sikerül kell hozzá valamilyen + program amivel alá tudom írni a zip fájlt, hogy elfogadja?)
Előre is köszönöm!
-
Keraa
aktív tag
Sziasztok!
Tudnátok ajánlani egy olyan appot amivel a telefonkönyvben lévő kapcsolatokhoz hozzárendeli a facebook profilképet normális felbontásban? Esetleg le is szinkronizálja ( ROM vagy telefon csere esetén).
4.4.2 Android és LG G2-n lenne használva.
Előre is köszönöm!
[ Szerkesztve ]
-
Keraa
aktív tag
Sziasztok!
Tudnátok segíteni? Az normális, hogy az apk fájlban van egy org mappa amiben egy mozilla/ javascript/ resources nevű újabb mappában 2 db Messages.properties fájl van?
Ez valami vírus vagy valamilyen adatokat küldő rész lehet?
-
Keraa
aktív tag
Sziasztok!
Tudnátok ajánlani egy olyan átlátszó hátterű e-mail widgetet amit ilyen nagy 5x4-es méretben ki lehet tenni a főoldalra?
Előre is köszönöm! -
Keraa
aktív tag
Sziasztok!
Tudnátok ajánlani egy jó zene lejátszó appot amiben be lehet állítani, hogy csak bizonyos mappákat lásson?
Nem "baj" ha szép modern kinézete van! :-)
Sajnos a beépített (és az általam próbált lejátszók) a sytem/storage/emulated mappát is figyelembe veszik így minden zeneszámból 2 darab uo. lát...Előre is köszönöm!
-
Keraa
aktív tag
Sziasztok!
Tudnátok ajánlani egy billentyűzetes apk.-t amiben lehet állítani a billentyűk méretét, és a színét?
Eddig az Anysoft-ot használtam, de a legújabb verzióban már nem lehet állítani pont ezeket a paramétereket. :-(
Előre is köszönöm! -
Keraa
aktív tag
Sziasztok!
Erre valaki: Tudnátok ajánlani egy olyan média share alkalmazást amivel a telefonon lévő tartalmat (videó .mkv tudom a hálózatba kötött Tv-re küldeni wifin keresztül. (egy LG Optimus G telefonról van szó a beépített "smart share" alkalmazáshoz hasonlót keresek, de egy olyat ami az .mkv fájlokat is kezelni tudja)
Előre is köszönöm!
-
Keraa
aktív tag
Igen van benne média lejátszó, és ott játszik mkv-t! A Tv egy Samsung LE46C650L1k .
Szerintem a telefon a gond (vagyis az alkalmazás) mert ott a programban el sem indul, csak azt írja ki, hogy hiányzó fájl.( de persze a fájl ott van és teljes mert a telefonon le tudom játszani.)
-
Keraa
aktív tag
Sziasztok!
Tudnátok ajánlani egy olyan média share alkalmazást amivel a telefonon lévő tartalmat tudom a hálózatba kötött Tv-re küldeni wifin keresztül. (egy LG Optimus G telefonról van szó a beépített "smart share" alkalmazáshoz hasonlót keresek, de egy olyat ami az .mkv fájlokat is kezelni tudja) .A Tv egy wifi routerre van vezetékkel kötve. A telefon pedig azt a wifit használja. (A hálózathoz annyira nem értek, szóval valami egyszerű vagy automata felismerő lenne a legjobb)Előre is köszönöm!
-
Keraa
aktív tag
Sziasztok! Tudna valaki ajánlani egy olyan appot amivel a telefonon lévő videót tudnám tévén lejátszani vezeték nélkül? Lg Optimus G telefonhoz kellene . Ami beépített van benne az a2 Gb nál nagyobbakat valamiért nem kezeli :-( (azt írja, hogy hiányzó fájl) . Valami végtelenül egyszerű kellene mert a hálózati dolgokat(sem) nem nagyon ismerem.
Előre is köszönöm! -
Keraa
aktív tag
Sziasztok!
Tudna valaki ajánlani egy olyan widgetet, mint az Androis Pro Widget amivel a gmailjeimet tudom megjeleníteni?
Görgethető legyen, és ami a legfontosabb, hogy a háttér átlátszó legyen vagy esetleg fekete (félig meddig átlátszó) :-)Előre is köszönöm!
-
Keraa
aktív tag
Sziasztok!
Egy jó videó lejátszó programot tudtok ajánlani, ami kihasználja full HD -nál a 4 magos rendszert (LG Optimus G) és nem akad, ugrik , gyorsul, és gondolkodik egy ideig, hanem teszi a dolgát.Előre is köszönöm!
-
Keraa
aktív tag
Erre esetleg valaki!
Van olyan automatikus fényerő szabályozó alkalmazás, ami gyorsan és egyenletesen emeli a fényerőt? Lg Optimus G-re kellene mert a gyári feloldás után még gondolkozik vagy 2 mp-et mire megemeli :-(
Előre is köszönöm! -
Keraa
aktív tag
Sziasztok!
Tudna segíteni valaki, hogy van olyan automatikus fényerő szabályozó alkalmazás, ami gyorsan és egyenletesen emeli a fényerőt? Lg Optimus G-re kellene mert a gyári feloldás után még gondolkozik vagy 2 mp-et mire megemeli :-(Előre is köszönöm!
-
Keraa
aktív tag
Sziasztok!
Valaki tudna segíteni, hogy hogyan lehet a régebbi android markettet feltenni, és megakadályozni, hogy frissítse magát? Az új nem tetszik . Rootolt LG Optimus G E 975- hez kellene.
Előre is köszönöm! -
Keraa
aktív tag
Köszönöm szépen Air és Slice14 kollégáknak a segítséget!
-
Keraa
aktív tag
Sziasztok!
Tudnátok segíteni? Azt be tudom állítani valahol, hogy a naptárban a facebook eseményeket megjelenítse (meghívások, szülinapok, stb) vagy valamilyen alkalmazás letöltése egy LG Optimus G E 975 renitens együttműködésre nem hajlandó telefonra.
Előre is köszönöm! -
Keraa
aktív tag
Sziasztok! Tudnátok ajánlani egy telefon beszélgetést felvevő app-ot ami megy egy NEM root-olt sony ION -on?
Android 4.04 van rajta.
Előre is köszönöm! -
Keraa
aktív tag
Sziasztok!
Tudnátok segíteni, hogy van olyan app amikor a telefon cseng és lefordítom elhallgat?
Sony xperia ion 4.0.4 nem root-olt
Előre is köszönöm! -
Keraa
aktív tag
Sziasztok!
Tudna valaki ajánlani egy olyan appot ami felveszi a telefonbeszélgetéseket AUTOMATIKUSAN?
Az sem baj, ha feltölti valamilyen általam megadott felhőbe :-)
Xperia ION-ra kéne nincs rootolva.
Előre is Köszönöm! -
Keraa
aktív tag
Sziasztok!
Tudnátok ajánlani egy nem fogadott hívás jelző alkalmazást?
Az easy reminder leáll, a miised reminder pedig nem jelez semmit! :-(
Sony xperia ION gyári root nélküli 4.04 -et használok.
Előre is köszönöm! -
Keraa
aktív tag
válasz pikszel #16626 üzenetére
Kedves Pixel köszi az infót! Én sem találtam másikat, úgyhogy feltettem másodszor! (quick pick) már jobb! Első alkalommal állandóan kilépett a főképernyőre!
Meg tudom tanítani, hogy csak az általam kijelölt mappákat mutassa, ne az összes képet tartalmazót (pl, a sok ikont tartalmazó mappákat nem szeretném látni)
Előre is köszönöm! -
Keraa
aktív tag
Sziasztok!
Tudnátok ajánlani valami szép kép kezelő, nézegető alkalmazást? Olyat amiben aa külön mappában tárolt képeket látom nem pedig egy összemosott ábécé, vagy idősorrendbe rendezett egyveleget?
A quick pick valamiért nem működik rendesen sz.valami más.Sony xperia ion-ra.
Előre is Köszönöm! -
Keraa
aktív tag
Sziasztok!
Tudnátok ajánlani egy olyan videó lejátszó alkalmazást ami viszi a ful hd .mkv kiterjesztésű fájlokat (leginkább a hangsávval vannak gondjaim konkrétan meg se nyikkan a beépített lejátszóval).
Előre is köszönöm! -
Keraa
aktív tag
Sziasztok!
Tudtok ajánlani valamilyen teljes rendszert, beállításokat mentő és utána visszatölthető alkalmazást?
Olyasmit mint a northon ghost Pc-n.
Előre is köszönöm! -
Keraa
aktív tag
válasz atillaahun #14024 üzenetére
Köszönöm szépen!
Sajnos az es explorerrel a párosítás nem jön össze... -
Keraa
aktív tag
Sziasztok!
Tudna valaki ajánlani egy olyan alkalmazást amivel androidos telefonra tudok gyorsan nagyobb fájlokat mozgatni, és elégy egyszer párosítani (mint amikor a wifi csatlakozásnál megadom a jelszót és utána automatikusan felismeri) Sony xperia ion 4.04 androidra?
Előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!