-
IT café
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
DS39
nagyúr
válasz dbius #155965 üzenetére
Az alkalmazás egész koncepciója rossz. A havi bérletet folyton "érvényesítened" kell QR kód beolvasásával, ez pont az egyszeri jegy esetén lenne egy értelmes felhasználás, nade azt meg nem lehet venni.
A kommenteket olvasva sok baj van vele.
Még mindig jobb a papíros megoldás.
Mondjuk a Kari Geri ingyenessé tehetné nem csak a 14 éven aluliak számára, és akkor probléma megoldva.
Nem kell appot fejleszteni, úgy sem megy, bérlet automatát és pénztárat sem kell fenntartani egy darabot sem.
Lehet nem is buknának olyan sokat. Az ellenőrök, ügyfél koordinátorok, pénztárosok fizetését is megspórolnák.
[ Szerkesztve ]
-
kmarci25
veterán
válasz dbius #144810 üzenetére
Másik 2 appot is megnéztem, ott sem jönnek fel. Olyan, mintha nem lenne folyamatos a szinkronizáció (mert a google névjegyzék is online keres - ha nincs aktív net kapcsolat, akkor ott sem látom). A google talán azért látja, mert a gmail-ben van felvéve a fiók és folyamatosan "rá tud nézni" online. Tehát amelyik app-nak nincs joga turkálni a céges fiókon, az nem látja. Ennek meg nincs, mert nem is tudok megadni ilyen lehetőséget.
"There must be some way out of here" / Said the joker to the thief
-
kmarci25
veterán
válasz dbius #144807 üzenetére
Igen, én is rákerestem a topikban, ott javasolták a Nine mail programot, azt is feltettem, de azzal is csak azt a párat látom, ami a személyes névjegyalbumban van. Nem tudom, hogy van itt nálunk a cégnél megoldva, nem is értek ezekhez a dolgokhoz, csak használom. Nem tudom, hogy így tud-e foglalkozni vele a fejlesztő, mert szerintem speciális a dolog. Az pl. érdekes, hogy ha jön bejövő hívás olyantól, aki csak a céges tel. könyvben van benne, de a személyesben nem, annak ki se írja a nevét.
-
kmarci25
veterán
válasz dbius #144800 üzenetére
Aha, rájöttem. Az exchange fiókom a google-lel van összekapcsolva, most összekapcsoltam egy másik mail app-ban is. Így megjelent egy Vállalati fiók is, ahol szintén vannak névjegyek. Utánanéztem, ezek azok a névjegyek, amiket én vettem fel a céges névjegyek közé. De nekem nem ez kéne, hanem az egész céges telefonkönyv. A fura csak az, hogy a googl-ből azt elérem, innen meg nem...
-
kmarci25
veterán
válasz dbius #144804 üzenetére
Ok, írok neki egyet.
Előbbire: hülyeséget írtam, nyilván nálam is úgy van, mint nálad (ha nincs pipa, akkor több a kontakt). De se így, se úgy nem jó. Az a fura, hogy vannak az exchange csoportban olyan kontaktok, amik nem értem, hogy milrt ott szerepelnek...[ Szerkesztve ]
-
Farkassacred
őstag
válasz dbius #135364 üzenetére
[link]
Már az előfizetésnél is írta nekem, hogy érdemes lemondanom a google music-os fizetést, mert a prémiumban benne van. A fenti link a legtisztább forrás szerintem, a másik meg, hogy ez tényleg a régi red csomag csak átnevezték plusz bővítették egy két dologgal (Ami ugyebár a zenei youtube rész volt, külföldön).I'll meet you again through the eyes of our son.
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
Új hozzászólás Aktív témák
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Vírusirtó topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Path of Exile (ARPG)
- CES 2025: Feltekeri kijelzőjét a Lenovo ThinkBookja
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Ukrajnai háború
- További aktív témák...
- Pioneer DDJ-FLX10 (35 hónap garancia, makulátlan állapot)
- GAMER/UTÓMUNKA PC/GTX1080/i7.7820X/64GB.RAM/1TB.HDD/512GB.SSD+256GB.SSD
- Xiaomi 12T 8/128GB // Újszerű // ÁFÁS Számla+Garancia//
- Samsung Galaxy S23+ 8/256GB // ÚJ // ÁFÁS Számla+Garancia//
- Samsung Galaxy S23 128GB és 256GB // ÚJ // ÁFÁS Számla+Garancia //
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest