-
IT café
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bozek
nagyúr
1. Nem mindenkinek van okostelefonja. Bár az általam említett Symbian is az, de ott még nem volt szükséges a NET.
2. Telefonra még nem nagyon van korlátlan NET, így sok ember meggondolja, mire használja fel a rendelkezésre álló keretet. Az is igaz, hogy bizonyos szolgáltatók csak lassítanak, ha túllépi a felhasználó, de nem hinném, hogy 32 kbps-el nagyon küldözgetne bárki is bármit. -
Bozek
nagyúr
válasz vadászcsiga #16111 üzenetére
E-mail, dropbox? Ahhoz mind a küldőnek, mind a fogadónak kell NET. Na meg azért szerintem gyorsabb sebességgel lehet átküldeni, mint feltölteni. Majd ha elterjed az LTE és a korlátlan mobilnet (kb. sose), akkor már tényleg nem lesz fontos a BT.
Bár az általad említett megoldásoknál is van fájlméret korlát. Szóval egy videó átküldésére már az se megoldás. Persze itthon a gépen WiFi-t használok vagy néha pendrive-ot, de ezek nem minden esetben használhatóak. Konkrétan múltkor ismerős videózott meccsen, én meg szórtam a pénztárgép szalagot a többiekkel. Aztán megkértem, hogy küldje át. A pendrive ott azért nem működött volna, mert egy Symbian-os Nokia nem tudja az USB-OTG-t. -
Bozek
nagyúr
válasz vadászcsiga #16105 üzenetére
Akkor mondjad már el légyszi, hogy mivel küldesz át fájlokat, ha nem BT-vel?
A programírás részt meg nem csak a tesztelés miatt írtam. Lehet, hogy csak saját célra programozol, akkor azt hogy rakod fel, hogy használni is tudd?
(#16108) Mr X: A programok 99,9%-át meg is vettem, amit használok Android-on. Egy van, amit bár először kifizettem, de visszatérítést kértem, mert valahogy nem akart működni. Aztán NET-ről letöltve meg mégis ment rendesen, úgyhogy lehet, hogy teszek még egy próbát a vásárlással. Bár 2. alkalommal már nincs lehetőség visszatérítésre.
[ Szerkesztve ]
-
Bozek
nagyúr
Azért 2013-ban olyan eszközt kiadni, ami csak trükkökkel tud bluetooth-on fájlt küldeni, elég szánalmas. Tudom, a jogvédelem miatt, de azt meg lehetett volna oldani a küldhető formátumok korlátozásával.
(#16100) Mr X: Nem feltétlen warez. Én tudok olyan Android-os alkalmazást, ami nem került fel a Play-re, viszont XDA-n ingyen hozzáférhetővé tette a készítő. Na meg mi van akkor, ha én saját magam írok egy programot?
[ Szerkesztve ]
-
Bozek
nagyúr
válasz atillaahun #15914 üzenetére
Na, Elixir 2-vel 250 MB, valamint a program maga foglal 30-at, szóval jó az 280-nak. Amúgy meg honnan tudod, hogy a gyári nem mutatja jól az értékeket és nem a külső programok, amik kevésbé férnek hozzá a rendszerhez?
(#15913) siofok: Xperia V
(#15916) Des1gnR: A Sony-k esetében ez már azért egyszerűbb, mivel ott van a LiveWare Manager. Bármit megcsinál beállított időben, akár még SMS-t is küld vagy kiposztol valamit a Facebook-ra.
[ Szerkesztve ]
-
Bozek
nagyúr
Én is szívtam az Xperia V-vel, mert a Superuser nem akarta root-olni.
(#15880) frozzyZTE: Nem viszi az agyonhipeolt S3 alapból az MKV-t?
(#15886) Imy: Én a 3G Watchdog Pro-t használom. Néztem másikat is, de nem találtam olyan, ami tudta volna a 30 napos számlázási ciklust meg a kerekítést (a Voda 100 kb-ra kerekít).
(#15897) siofok: Nem mondod, hogy az 1 GB RAM-ot megeszik az alkalmazások. 512-nél még esetleg, de ott se volt gondom még a 120 MB szabad memóriával se.
(#15901) kelemen93: És miért kapcsoltad be az automatikus frissítést Play-ben?
[ Szerkesztve ]
-
Bozek
nagyúr
válasz #99546112 #15757 üzenetére
Esetleg ez: Budapesti menetrend
Vagy ez: BpMenetrend(#15768) Mr X: +1
[ Szerkesztve ]
-
Bozek
nagyúr
válasz vadászcsiga #15704 üzenetére
Én csak erre reagáltam:
"Megtehetem de ha átírás után nem bootol be akkor rakhatom újra a rendszert ahhoz meg most nincs kedvem." -
Bozek
nagyúr
válasz vadászcsiga #15696 üzenetére
De igen. Viszont az volt a problémád, hogy azért nem írod át, hátha nem indul el a telefon utána.
Gyakran van olyan, hogy bár egy alkalmazást inkompatibilisnek mutat, attól még elindul a telefonon. Mindenféle eszközön nem tudja a fejlesztő se kipróbálni és ha hozzáad olyant, amin végül mégse futna normálisan, akkor ő lenne a hülye.
A WeatherPro HD for Tablet esetében nem a kijelző mérete a probléma:
"Az alkalmazás kompatibilis az összes eszközével.
Sony LT25i
Sony Ericsson MT15i"Ebből az LT25i (Xperia V) 4,3"-os, míg az MT15i (Xperia neo) 3,7"-os kijelzővel rendelkezik.
[ Szerkesztve ]
-
Bozek
nagyúr
válasz vadászcsiga #15669 üzenetére
Attól még be fog bootolni, ha átírod a build.prop-ot, nem kell aggódni. A rendszert meg amúgy se kell újrarakni, mivel ADB-vel bármilyen fájlt vissza tudsz pakolni, ha van mentésed.
[ Szerkesztve ]
-
Bozek
nagyúr
válasz basaja #15592 üzenetére
És mi nem megy? Megcsinálod a menüben a fájlmegosztást FTP-n, majd kirakod a Solid FTP widget-et a főoldalra és azzal tudod elindítani vagy leállítani a későbbiekben. ES-nél is így volt, ha jól emlékszem. Persze nem árt, ha fix IP-t adsz a router-en belül a telefonnak, hogy egyszerűbb legyen gépen beállítani az FTP kapcsolatot.
(#15588) LonGleY: Szimpatikus a neve.
[ Szerkesztve ]
-
Bozek
nagyúr
válasz dokee78 #15578 üzenetére
Most épp semmit, de régebben a Wol Wake on Lan Wan-t használtam egy kis DynDNS-es címmel megspékelve, így bárhonnan ébreszteni tudtam a gépet. Már amikor éppen működött, de ez nem a program hibája volt.
-
Bozek
nagyúr
válasz punky10 #15544 üzenetére
Köszi, ezt eddig nem is tudtam. Múltkor egyesével töröltem Play-ből a felesleges cuccokat, de sokáig tartott, így feladtam.
(#15552) basaja: Nem fogod megbánni. Évekig ES-t használtam, de lecseréltem a Solid-ra.
(#15561) LonGleY: Rossz telefonod van. Én nem tiltom a gyári zenelejátszót, mivel Xperia V-m van és a Walkman egész jó ahhoz, hogy maradjon.
(#15570) basaja: Menü - Könyvjelzők kezelés - FTP könyvjelzők (balra a második) és ott a felső sarokban a + jelre kattintva tudsz hozzáadni. Az nem működik?
-
Bozek
nagyúr
válasz LonGleY #15521 üzenetére
Nálam az SMB megosztásnál szórakozott az ES File Explorer még régebben. Sokszor belassult ilyen 10-20 kbps-re, néha meg le is állt. Volt, hogy USB OTG-n keresztül akartam vele másolni pendriver-ról SD-re (kellett az USB töltéshez később), de felénél szétkapcsolt. Amikor rátaláltam a Solid-ra, kipróbáltam és nem volt ilyen gondom, úgyhogy meg is vettem. SMB-s megosztásnál múltkor 2 Mbps-re is felment, amikor közvetlenül a gép WiFi adapteréhez csatlakoztam.
-
Bozek
nagyúr
válasz róland #15509 üzenetére
Google Reader helyett a gReader-t használom, mivel ott van offline szinkronizáció. Amit még én ajánlok, az a Solid Explorer. Ott is 2 panel van és simán kezeli a népszerű felhő tárhelyeket (Box, Dropbox, Google Drive, SkyDrive, SugarSync). Na meg én SMB-re is használom, mivel sokszor nincs kedvem előszedni az USB kábelt.
-
Bozek
nagyúr
Eddig észre se vettem a LightFlow-ban, hogy a hangjelzésnél felül lehet bírálni a csendes (illetve a rezgő) módot. Így az általam kiválasztott értesítésnél minden esetben jelez.
-
Bozek
nagyúr
Én még múltkor akciósan vettem meg a PowerAMP-ot, előtte használtam PlayerPro-t.
(#15438) LonGleY: Aki még hallgat MP3-at, az meg is érdemli. Bár én se FLAC-et használok, de a 192 kbps-es AAC már eléggé jó. Főleg egy 192-es MP3-hoz képest.
(#15441) Narxis: Volt, amelyik lejátszónál annyira erős volt a basszus, hogy az már nekem is sok volt.
-
Bozek
nagyúr
Az Intel miatt azért lehetnek problémák, amennyiben a fejlesztő ARM-re optimalizálta a programot. Ott vannak például a videólejátszók, amik az ARMv7-ben található NEON és VFP3 megoldásokat támogatják. Persze nem próbáltam ezeket Intel-es gépen, szóval lehet, hogy megfelelően futnak ott is.
A fagyásos témához meg annyi, hogy az Xperia V is megfagyott párszor, de mindig ugyanattól az alkalmazástól (Camera for Smallapp) és csak akkor, ha minimalizálni akartam a képernyő jobb szélén.(#15305) pepe091: Amikor legutóbb próbáltam, akkor az ID3 Tag-ekben még nem tetszettek neki az ékezetes karakterek, akárhogy állítottam a kódolást. Szóval nálam felejtős.
(#15309) LonGleY Hát, én is próbáltam a PlayerPro-t is, de a PowerAMP szerintem jobban szól. Persze ez nagyban függ attól is, ki milyen fülessel használja. Na meg van külön vezérlő SmartWatch-hoz, szóval ez is egy plusz pont. Bár most a gyári Sony Walkman alkalmazás is egész jó.
(#15329) half333: Én ezt használtam anno a ZTE Blade-en, mivel az eléggé halk volt: [link]. A későbbi telefonjaim (Xperia neo és most Xperia V) már hozták az elvárt hangerőt.
(#15340) jános: Van pár. Én a Runtastic Pedometer-t raktam fel, de a Sony saját Walkmate alkalmazása is jónak tűnik. Bár az lehet, hogy csak Sony telefonnal kompatibilis. Egyébként ha rákeresel a Pedometer-re a Play-en, találsz párat. Kipróbálod őket és amelyik megfelel, azt használod.
(#15377) nggabi: Az Xperia neo hardvere is elég volt a Screencast-nak, bár néha kicsit megakadt. Ezen a YouTube videón is azt használtam.
Új hozzászólás Aktív témák
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Szállingóznak a képek az érkező új VGA-król
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Windows 11
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Sorozatok
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Apple iPad Air 6th M2 11" 256GB WiFi, ÚJ, 3 ÉV GARANCIA + ajándék töltő, tok!
- Sony PS 5 CFI - 1116A (esetleg Horizon collector ed.)
- ASUS ROG Strix G10DK számítógép ház // MicroAtx ,ITX // Aura Synch RGB
- ÚJ! Hiksemi 128GB City E100 2.5" SATA3 SSD Bontatlanul!
- Fortnite: Cobalt Star Bundle (PS5) - 8 000 Ft/db
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest