Hirdetés
- A Holdra vinnék az adatközpontokat
- A felhőből segítik az automatizált tőzsdézést az új AI-modellek
- EU: a Facebook, a YouTube és az X is többet tesznek a gyűlölet ellen
- Donald Trump a tech szektort is felkavarja, Musk vihetné a TikTokot
- A fizetett hirdetésekre nem terjeszti ki a Meta a közösségi jegyzeteket
-
IT café
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
crok
Topikgazda
válasz nyisziati #143822 üzenetére
Az Almások mentsék csak a cuccaikat az Apple szervereire ha szeretnék mert zárt a rendszer, az Android önmagában nincs kötve a Google-höz, miért kellene pl. a Lineage-re APKMirror-ról telepített appnak a Google szerverére mentenie bármit is (meg hogy?) ha még GApps sincs a rendszeren? Költői a kérdés.
-
crok
Topikgazda
válasz iceQ! #143815 üzenetére
Nekem egy Redmi Note 4X Global-on (Mido, Snapdragon 625) olyan 30+ telepített app esetén (amiben nincs nagy játék, +a rendszerappok természetesen) ez olyan 10..12 perc, de nyilván 100%-on megy a CPU. Igen, sokat segít, ha az a gondja a rendszernek. App installkor interpret-only van (boot-nál verify-only a gyorsaság miatt), utána ugye nem ártana az optimalizálás, csak ha nincsenek meg a kondíciók akkor a készülék nem csinálja meg.. lassul.. sok telepítés, sok frissítés, sok nem lesz optimalizálva.. na ilyenkor segít. Meg azért jó mert nem kell hozzá root csak adb.
[ Szerkesztve ]
-
crok
Topikgazda
válasz spe88 #143808 üzenetére
Amivel mindent menteni tudsz root nélkül, na olyan nem lesz már.
Root-al Swift Backup vagy Titanium Backup, esetleg a MyBackup.Ha nincs root..
Akkor a Super Backup & Restore egész sokat tud.. az SMS Backup & Restore-t sokan ajánlják meg a MyBackup-ot root nélkül.. vagy a Google Cloud Backup-ot is kipróbálhatod (amit megtalálsz a beállításokban mint Backup).. de belakni mindenképp be kell megint mert az app adatokat nagyon sok apphoz nem tudja menteni (link a miértre a hsz. első mondatában).De ha csak "lassulást" vettél észre érdemes lehet megpróbálnod egy ADB parancsot:
adb shell cmd package bg-dexopt-job
Nougat vagy előtte pedig:
adb shell cmd package compile -r bg-dexopt -a
Ezzel optimalizálja az appokat - ha tényleg csak a lassan nyíló appok a gond akkor ez megoldás lehet. -
crok
Topikgazda
válasz lanszelot #143795 üzenetére
Musicolet
Pulsar - csak a Chromecast pár hasonló szolgáltatás miatt van net jog kérés de nem kell megadni neki
Foobar2000 jutott még eszembeA következő könyvtárat nyilván automatikusan nehéz megmondani hogy neked mi lenne a következő meg az appnak mi a következő.. erre annyi van, hogy pl. a Musicolet tud kezelni több lejátszási sort, megadsz több könyvtárat és beállítod hogy ne álljon meg a sor végén hanem menjen a következőre (20 ilyet lehet csinálni benne). Vagy lejátszási lista..
De a bookmark.. meg a rádió.. azt nem tudják.. azért is írtam offba mert nem ezek nem mennek de majdnem minden mást tudnak szerintem, csak ez így egy elég erős követelménylista. -
crok
Topikgazda
válasz Dolphine #143790 üzenetére
Xodo PDF Reader & Editor - Foxit PDF Reader Mobile
De az összefoglalóban levő OfficeSuite és a WPS Office is tudja.
[ Szerkesztve ]
-
crok
Topikgazda
válasz wolfman #143766 üzenetére
Az engedély a Bluetooth használat miatt kell neki (fura, tudom, de így lett kitalálva). Az app értékelése 2.4* - nincs ezek közt működő alternatíva vagy csak és kizárólag ezzel akar menni a lámpa? Azért (is) kérdezem, mert ha most jött frissítés a készülékedre (Perseus?
V11.0.3.0.QEEMIXM
gondolom) akkor az most Android 10 / MIUI 11 lett, az app meg 2018. Szept. 18-n lett utoljára frissítve - gyanítom már Android 10-el nem kompatibilis, előtte még Pie-on elment, Play-en szidják, mint a bokrot a közelmúltban keletkezett értékelések (már ha erről a Triones-ről van szó). -
crok
Topikgazda
válasz WhiteWalker #143683 üzenetére
Nalunk pl. most jott a frissites, egy nappal kesobb FYI.
[ Szerkesztve ]
-
crok
Topikgazda
válasz WhiteWalker #143674 üzenetére
Nem, bocs de ez még így se jött át, hiába forgatod a szemed. El lett tolva egy funkció..? El.. Ki lesz javítva..? Ki.. Van rá esetleg SLA amit a fejlesztőknek vagy a cégnek be kellene tartani hogy hogy és mikorra kell megoldania? Nem tudok róla. Akkor mi ez az egész jajszegényR1usernemkapazonnalfrissitest dolog pontosan? Nem, költői kérdés volt, nem kell válaszolni. Megint leírom: elcseszték, javítják, meg lesz oldva. Ha valakinek a hivatalos útnál hamarabb kell.. hát járjon utána. Nem ért hozzá? Így járt, kérdezzen körbe, ne éljen szatyorban ha ennyire haklis, más appokban is vannak bugok, más fejlesztők is pontosan ugyanígy járnak el. Engedjük el ezt így szépen.
-
crok
Topikgazda
válasz WhiteWalker #143658 üzenetére
Latom a halozatokhoz, szerverekhez nincs sok kozod, nem a letoltes lassabb hanem nem tudsz kapcsolodni se. Ezt igy csinaljak 10 eve (+ a milliard otthon ulni kenyszerulo felhasznalo hirtelen, a semmibol megnovekedett igenyet SE szamolod bele, sosem latott kiugras van a vilag osszes IX-eben!), te meg most kezdesz forrongani hogy meg nem kaptad meg, de ha forrongas helyett siman kivarod mig kitoljak a keszulekedre is akkor megsporolsz magadnak egy csomo felesleges idegeskedest a semmin.
FYI a problema pl. Viberre meg egy csomo mas appra is ugyanugy fennall mert ugyanazt a lib-et hasznalta az is (logcat-bol megneztem privatban iceQ-nak), arra is kedjunk akkor fujni hogy miert nincs meg frissites? Utolso update Marcius 18, csak lehet valakinek mar kiment, valakinek nem, a friss telepitesek pl. mar siman lehetnek jok.
-
crok
Topikgazda
válasz WhiteWalker #143656 üzenetére
A Play Store / Play Services is ugyanigy van altalaban, akkor? Az is s.*r? Nem, csak ez nem igy mukodik, nem feltetlen lehet egyszerre mindenre kiereszteni egy frissitest mert lepusztulnanak a szerverek.. elosztjak. Az apk gyujto appok meg scannelnek es begyujtenek mindent, kategorizaljak es letoltheted.
[ Szerkesztve ]
-
crok
Topikgazda
válasz WhiteWalker #143654 üzenetére
Szo nincs arrol amit irsz.
Meg fog jelenni Play-ben is ha kitoljak arra a keszulekre is amit hasznalsz.Ha nem akarod megvarni telepited kezzel apk-bol, az alairasa ugyis ellenorizve van es ha nem a Facebook hivatalos appja lenne sirna a keszulek hogy nem okos es nem tudod feltelepiteni frissiteskent (egyezo nev - nem egyezo alairas > nem lesz telepitve). Ezert mukodik pl. a zipsign ha valamit nem akarsz frissiteni.
[ Szerkesztve ]
-
crok
Topikgazda
válasz Dr.NX #143650 üzenetére
Persze, a Signal is jó és létezik iPhone app - csak ahhoz nem írtam még és keveset is kell használnom.
-
crok
Topikgazda
válasz Fall-N #143589 üzenetére
Jaja, láttam-láttam (: Köszi-köszi mindenkinek, ezt benéztem, nem vettem észre (:
Csak borsos kicsit az ára csak azért hogy egyben nyissa meg megveszem ami tetszik és látom is értelmét, de csak ezért.. meg hogy eltűnjön a reklám meg hogy ne legyen Aquamail aláírás a küldött mail-ekben (ami önreklám).. esetleg egy 50%-os promónál.De a Lonely Cat-es ProfiMail meg még tetszik is az elcseszett ízlésemnek
Amúgy is csípem az arcot aki mögötte van. -
crok
Topikgazda
válasz Viktor0610 #143581 üzenetére
Az meg azért érdekes, mert most feltettem és nálam oda ment, és minden babrálás nélkül is csinált egy [belső tár]/Android/data/com.microsoft.emmx/files/Downloads könyvtárat.
Szerk: amúgy bakker, 81MB az APK, telepítés után 280+ MB maga az app, még első indítás előtt.. tud ez az Edge ennyivel többet mint bármi?
[ Szerkesztve ]
-
crok
Topikgazda
válasz Viktor0610 #143579 üzenetére
Vagy meg nem adott jogosultság miatt nem tudja máshova menteni..
-
crok
Topikgazda
válasz Kumblee88 #143577 üzenetére
A miértre a válasz az egyszerű: mert a [belső tár]/android/data/[app neve] az appok filetárolásra kijelölt helye amihez nem kell engedély (app private storage). Csak ritkán használják az appok ezt olyan dolgok tárolására amik uninstall után is kellhetnek (tipikusan pl. egy letöltött file) ugyanis ezt a könyvtárat az app uninstall alatt a package manager törli egy az egyben. Viszont ahhoz, hogy a [belső tár]/Downloads -ba vagy bárhova máshova tudjon menteni valamit egy app ahhoz engedélyt kell kérjen és kapjon (Storage Access Framework). Úgyhogy vagy állítsd át vagy másold át onnan a letöltéseket ha uninstall után azt akarod hogy megmaradjanak.
-
crok
Topikgazda
válasz Somatom #143557 üzenetére
Nem szeretném használni, igen, használtam sokáig de nem szeretném, megvan az okom, a saját "hülyeségem" de a reszponzív oldallal jóban vagyok mobilon is, azzal nincs bajom, csak az értesítőmailből könnyebb volna megnyitni a linket és a hsz-re ugrani, 1st word problem nagyon, tudom.
-
crok
Topikgazda
válasz kmarci25 #143553 üzenetére
Annyi emailklienst átnéztem már, FOSS és nem FOSS, de hogy nem találok egy olyat amiben be lehet állítani hogy egy linket magában az appon belül nyisson meg WebView-val.. Mind külső alkalmazásban akarja megnyitni. Egyedül a GMail-ben van - amit néztem - hogy beállítható hogy appon belül nyissa meg. Egyszerűbb lenne nekem mert így a PH! értesítéseket megnyithatnám appon belül és nem kéne zárogatni a böngészőablakokat (nincs default browser mert egyik-másik dolgot máshonnan megnyitva meg kell hogy tudja választani). Pedig a bejárt út nem rövid: K-9, K9 Material, Edison Email, Blue mail, Aqua, Simple mail (FOSS), Fair mail, TOH Email pro, TOH Email for GMail (ami amúgy ugyanaz mint az előző csak pepitában - de amúgy is levették Play-ről), TypeApp mail, myMail, Newton mail, Universal email app, Spark, a LineageOS sajátja, sőt, rápróbáltam a MIUI Mi Mail-re is.. talán az Outlook maradt ki meg a Yahoo ami még kezel GMail-t is? Nem tudom.. nincs valakinek első kézből ötlete? Lehet átsiklottam a sok appban a menüpont felett de mindet átnyomkodtam az utolsó menüpontig.. szerintem..
-
crok
Topikgazda
válasz hodostamas #143523 üzenetére
Nincs véletlen a telefonod "csk rezgő" módban? Nálam utoljára akkor csinálta..
Meg állandóan átállítgatja az értesítési hangot más file-ra.. -
crok
Topikgazda
válasz szabi__memo #143470 üzenetére
Le van írva a GitHub oldalon, ki is screenshot-olta a jelentést..
"We don't allow apps that lack reasonable sensitivity or capitalize on a natural disaster, attrocity, conflict, death or other tragic event." ami szerintem nettó BS, valami buta droid megjelölte Play-ben mondjuk "bla bla.. probably lack of reasonable sensitivity capitalize on.. bla bla" szöveggel így prióban levették azonnal a droidok.. így szokás ezt csinálni YouTube-on is: ha valakinek nem tetszik az arca akkor páran összefognak (tényleg nem kell 1..3 embernél több) és pár videót bejelentgetnek durva dolgokra hasraütésszerűen és max 15 perc és le van tiltva a videok alatt a hozzászólás, max 2..3 óra és nincs feltöltés jog se.. így megy ez ma. -
crok
Topikgazda
válasz Kékes525 #142892 üzenetére
Volt itt pl. ez a koronavírus tracker alkalmazás kérés. Na, azt az appot levették ugye Play-ről (2x..) amiről utána beszéltetek. Úgy néz ki, hogy a készítője megunta a Google Play hülyeségét és feltette az APK-kat GitHub-ra (mondjuk forrás nélkül..), adatforrásnak a JHU forrását használja továbbra is. Ha gondoljátok próbáljátok ki.
-
crok
Topikgazda
válasz iceQ! #143466 üzenetére
Nekem pl. megérte mert én úgy vagyok vele hogy az offline navi a jó navi - de majd úgyis jól megmondják nekem Egyébként ha kipróbálnád hogy milyen akkor próbáld ki az Offline Maps & Navigation-t mert az kb 98% teljesen ugyanaz (kicsit később frissül de gyak. ugyanarra.. és ugyanúgy is néz ki).
-
crok
Topikgazda
válasz BazsiBazsi #143461 üzenetére
Persze, megtalálhatók simán. Üdítő- vagy italautomaták hátulján/tetején, székek alján, szemetes legaljában dupla fenékkel, szekrények mögött szokás az ilyesmit elhelyezni. Nem nehéz megtalálni, mert általában nincs külön külső táplálása hanem eleve egy nagyobbacska de vékony LiPo akku "köré" van az egész építve és ha látod a jelét akkor - mivel akkuról megy - általában nagyon közel lesz hozzád, 10..12 méteren belül. Ha külső táplálású akkor meg feltűnőbb az avatott szemnek, ilyenkor eleve külső táplálású dolog mellett lesz, T elosztóval + olcsó telefon USB táppal, mondjuk ilyen automata hátuljánál/tetején (pl. mágnesesen a hátfalán/tetején rögzítve).. Átrendezések, takarítások lebuktathatják de ha okosan van eltéve akkor eleve nem piszkálják mert észre se veszik hogy ott van. "Kölök" koromban szedtünk össze ilyesmit sokat, egyébként nagyon aprócska tud ám lennyi egy ilyen kütyü, (bélyeg) mikrokontrollerrel, spec. PIC-el vagy Arduino-val 1..1,5 x 1,5..2cm vagy kicsit nagyobb maga a PCB és az akku adja a legnagyobb alkatrészt. Sok áramot nem vesz fel és eleve időzített szokott lenni a működésük szóval "csúcsidőben" pár órát online-ok de azon kívül "alszanak" (7..10 napot simán kihúznak), utána meg vagy összeszedik őket egy idő után vagy eleve BT-n húzzák ki belőlük az info-t. Volt egy olyan, ami egy bevásárlóközponti pihenőben (ilyen "kanapészerű" ülőalkalmatosságban) volt egy olyan aljzatba betéve ami konnektor és USB töltő volt egyben, a hátlapon az USB töltő két (+ és - táp) erén volt egy-egy lecsatlakozás csinálva késes vezetéktoldóval és arról kapott folyamatos áramellátást : D De ami szerintem érdekesebb volt az egy hasonló csatlakozással megoldott másik móka volt ami meg ha MTP-s vagy USB mass storage-os eszközt dugtál be rá akkor elkezdett lemásolni magára mindent amit talált és ért és volt rá ideje.. zúzta rá a kis microSD-re ami a PBC hátoldalán volt egy tartóban meg közben töltötte a készüléket : D Azt nem is értettük, hogy mikor bedugja valaki a töltőkábelt aztán a készüléket akkor minek nyom rá hogy az MTP / USB Mass storage az mehet, persze, #mibajlehet
-
crok
Topikgazda
válasz BazsiBazsi #143457 üzenetére
Ezek mára már nagyon elavult "támadások", semmit ki nem lehet ma már nyerni a modern készülékekből így, csak akkor "válhat be" ha a készülékben eleve van erre javítatlan sérülékenység. De az utolsó ilyen - emlékeim szerint - elég régen volt (mostanában volt talán QCOM SOC-okra valami, de talán egy éve?), ha gondolod megkeresem a CVE számát. Ha meg akarod keresni a kütyüt akkor PC-vel meg Kali Linux + kismet-el megoldható hogy járkász és nézed a jelszintet (vagy NetHunter ROM-al telefonnal ha olyan a készüléked ami támogatott, Mido-ra van pl..).
-
crok
Topikgazda
válasz fecus #143451 üzenetére
Ki is próbáltad vagy csak nézelődtél a neten?
Amit te néztél az bal oldalt van, a menüben.
Amit meg te keresel az a felső keresősáv jobb legszélén van, egy fiókválasztó gomb, azt ha megnyomod akkor ki tudod választani melyik fiókot akarod nézni, és ekkor a bal oldali menü is úgy változik, hogy az aktuális fiók és az "összesített" nézet. -
crok
Topikgazda
válasz Somatom #143434 üzenetére
GSMArena szerint is dual stand-by, inkább elírás lehet a kimovil oldalon..
-
crok
Topikgazda
válasz Viktor0610 #143426 üzenetére
Az rémlik, hogy pl. GMail appban (meg több másikban is) lehet választani olyat hogy unified inbox vagyis minden fiók bejövő mail-jei egy helyen láthatóak ha akarod, de nincs egybemosva a többi fiók többi könyvtára vagy minden fiókot külön ki kell választani és külön lehet megnézni a tartalmukat.
-
crok
Topikgazda
És akkor megint egy hír.. még mindig nem értem miért használnak ilyen random VPN app megoldásokat az emberek.. Minden hétre/hónapra jut egy ilyen..
-
crok
Topikgazda
válasz Nashville #143364 üzenetére
Erre alkalmaz helyett inkábba azt mondanám, hogy power gombbal kapcsolja ki a képernyőt kézzel max - meg nézze meg, hogy a közelségérzékelőt nem-e takarja pl. a fólia rajta.
@WhiteWalker: ennek nem feltétlen az a baja - de még mindig gond a Xiaomiknál.. gyári tesztmenüjében ennek asszem' van amúgy proximity sensor calibration de nem vagyok benne 100% biztos.
-
-
crok
Topikgazda
válasz Submarine #143343 üzenetére
Itt vagy a telefonon a bugreport-ban / hibajelentésben (Beállítások -> Telefon info talán?) és a HiCare / Support app-ban tudnád lejelenteni, esetleg a LiveChat-ben itt a lap legalján - ha lenne értelme, de mivel EMUI 8 a ROM amit használsz így ezt ebben már nemigen fogják javítani ha le is jelentenéd, hiszen ha jól látom van rá Android 9.0 Pie ROM EMUI 9.1-el, lehet abban amúgy is javítva van (EMUI 10-et már nem kap). Esetleg egy másik, alkalmasabb alkalmazás alkalmazása jobb lehetne, van elég sok a topikban ajánlva (összefoglalóban is van 3).
-
crok
Topikgazda
válasz HoldfenyLuna #143334 üzenetére
Azt egyelőre nem tudom mit rontasz el de ha az apk file rajta van a készüléken és úgy se telepíti.. akkor milyen telefonod is van milyen rendszerrel? Nem-e lehet hogy csak magasabb Android főverziótól működik az a bizonyos app? Meg Play linket tudsz adni ehhez a "Dark Sky" apphoz?
-
crok
Topikgazda
válasz WhiteWalker #143329 üzenetére
Én is csak akkor térek vissza rá mikor valakinek nagy nyűgje van vele és segíteni szeretnék, de utána tolom is vissza a "rendes" rendszerem azon nyomban..
-
crok
Topikgazda
válasz darvinya #143323 üzenetére
Nincs MIUI 11 Android GO alapon, semmilyen MIUI nincs Android Go alapon. Még a Redmi Go se MIUI hanem Android Go ami pontosabben egy Oreo Go Edition csak mellé van téve a Google féle appok Go változatai mellé még egy marék MIUI app (Mint Browser, Mint Launcher, MIUI File Explorer..)
De van menü arra amit keresel csak nem látható MIUI alatt: Hidden Settings for MIUI - ezzel elérhető a "sima" Android rendszer app kezelőjén kívül a teljesség igénye nélkül pl: értesítéstörténet, Android (nem MIUI) app akkuoptimalizálás menü.. meg még vagy 10+ menü ami alapból a MIUI féle Beállítások app-ban nem érhető el (mert kigyomlálták). Egyébként Activity Manager app-al is elérhető vagy a Quick Shortcut-al is elérhető az a "sima" Android app akkuoptimalizálás menü, csak a csilli-villi MIUI SystemUI beállításokból lett kihagyva, nyilván nem véletlen. A gond inkább az lesz, hogy az Android a "sima" Android app akkuoptimalizálás menüben amiket beállítasz azt legközelebb restartkor a MIUI reset-eli kénye-kedve szerint, úgy rémlik talán a MIUI optimalizálás kikapcsolásával ezt már nem csinálja (MIUI 8..9-ban pl volt még külön MIUI memória optimalizálás is) de régen még az se volt elég.
Ahogy this is life is írja ami még van, az az automatikus indítás engedély (nem csak a bootolás utánra vonatkozik..) + a más programok általi indítás engedély + háttérben futás.. ez mind MIUI gyíkság hogy ha minden de minden ki van iktatva ami arra van kitalálva hogy sok-sok szabad memória legyen akkor talán nem fogja bezárni.
A nincs installer-re visszatérve: gyors Google szerint lehet nálad valami app ami beül mint installer és az nem tud mit kezdeni az APK-val. Pl. ahogy itt vagy itt tapasztalják. Egy logcat megmondaná azonnal, de érdemes lenne szétnézni a telepített appok közt hogy nincs-e hasonló telepítve (APK analyser, Amazmod, valami). Esetleg a MIUI-s beállítások közt a telepített appoknál jobb fent a menüben az alapértelmezett appoknál van egy lista hogy milyen appot nyisson meg a rendszer egyes weblapoknál / filetípusoknál, hátha most ott neked ez is listázva van.
Megj: A MIUI gyíkságja ez a free RAM fetisizmus, ezzel alapvetően vagy megbarátkozol vagy nem. Rendszerszinten ez az egészet (a már említett Android lmkd mellett) az mcd (memory control daemon) nevű daemon csinálja a MIUI fejlesztéseként valamint a bedrótozott Biztonság nevű app jön még emellé (LBE által írt Security appra alapul és össze van mosva az LBE Privacy-vel (ez a MIUI-s engedélykezelő app) meg a CleanMaster-el meg az optimalizálójukkal/gyorsítójukkal meg a vírusírtójukkal (AVL/Tencent/Avast adatbázissal tud dolgozni), nem tudom ismered-e a céget, egyébként a Parallel space-t is ők jegyzik és ezt használják a MIUI-kban is dual app-ra, meg a Second Space-hez ők adják a megoldást ha jól emlékszem). A világ más részein szó szerint megőrülnek azért hogy az appváltóban minél több free RAM-ot mutasson a készülék, mindegy mennyi RAM van benne. Persze elsőre jól hangozhat csak ez nem Windows, a file cache pedig egy nagyon jó dolog.. az LKM küszöbszinteket legtöbbször alig éri el a rendszer de a MIUI okoskodásai már góráltatják is kifelé a memóriából a folyamatokat is (alacsonyabb oom_adj_score, cache kategóriába sorolt appokat hamarabb csap ki) meg a file cache-t túl hamar szabadíttatják fel hogy minél több fel nem használt maradjon. Szerintem nettó rossz megoldás az egész. De ez vastagon nem az AOSP forrás és nem is a Google hibája.
-
crok
Topikgazda
válasz iceQ! #143284 üzenetére
App nem biztos hogy megmondja, itt ebben a Logout bejegyzesemben keress ra hogy Battery Historian es lesz jo leiras, meg tudod nezni mitol lehet + ott vannak appok is ajanlva (root nelkul es root-al). Ha nem boldogulsz irj ram privatban, kideritjuk.
-
crok
Topikgazda
válasz WhiteWalker #143276 üzenetére
Ha nyersz majd keri hogy add meg, de gondolom ki lehet mashogy is fizettetni.
-
crok
Topikgazda
válasz WhiteWalker #143274 üzenetére
Elfogadjak, persze, regisztracional kernek bankszamlaszamot es ha nyertel eleve ertesitenek is meg par napon belul utaljak a nyeremenyt ha 200.000.- alatti az osszeg (felette meg be kell menni erte).
-
crok
Topikgazda
válasz nyisziati #143252 üzenetére
Annyira nem érdekes a válasz, mert az ETSI alkotta a GSM protokollokat aminek a központja Franciaországban van és a másik nagy fejlesztő ország Németország volt (ISDN pl, mindkét ország nagyban hozzájárult a digitalizálás megteremtéséhez / bevezetéséhez, a franciáknak saját ISDN switching megoldásuk is van pl.). Ja, és ha te ezeket használod akkor nem magyar hangok írásos megfelelőit küldöd
-
crok
Topikgazda
válasz lomposfarkas #143237 üzenetére
-
crok
Topikgazda
Aki használja a Simple Gallery Pro-t F-Droid-ról vagy Google Play-ről annak írom, hogy jött ki frissítés.
-
crok
Topikgazda
válasz WhiteWalker #143115 üzenetére
A SuperFreezZ és a Brevent is non-root módban megy Accessability permission-el. A háttérben futási engedélyt adb-vel is el lehet venni az apptól és akkor biztosan nem fog futni csak ha előtérben van (csak vigyázni kell, mert pl. egy letöltés elindíása is megáll ha az app nem adja át a letöltésvezérlőnek a letöltés elvégzését).
-
crok
Topikgazda
válasz fecus #143114 üzenetére
De, csak 2020-ban nem triviális kérdés egy olyan appot kiajánlani ami elfut egy legjobb esetben is minimum 6 éves OS-en (a KitKat az API 19, ma meg a Pie 28, a 10 meg API 29). Azt nem is mondod melyik az ami nem megy, szóval:
Buttons remapper - Mapping & Combination vagy APKPure-on
Ez kiírás szerint 4.3-on már elfut:Key Mapper
Ez kiírás szeirint már 4.2-n is elfut és F-Droid-on is elérhető (nincs Google-d)Volume & Brightness Control vagy APKPure-on
Ez még 2.3.3-on is elfutMeg a Brightness Bocker-t jegyzik még [sok] [helyen]
-
crok
Topikgazda
válasz WhiteWalker #143110 üzenetére
Hasonló kellene, mint a Greenify? Mert akkor Servicely, SuperFreezz (F-Droid) vagy a Brevent pl. de ha Doze mode hack (is) kell akkor inkább Naptime. vagy kézzel szerkesztés Doze Editorral. Vagy mi a cél pontosan? Meg milyen ROM milyen készüléken? Háttérben futás jogának megvonása nem elég?
-
crok
Topikgazda
válasz w.miki #143106 üzenetére
Ez nem sima Android, ez Android TV, speciálisan erre van kitalálva és a Play is azt jeleníti meg ami meg van jelölve mint Android TV alkalmazás (az app Android TV-re (is) optimalizált) mert a készülék fingerprint-je Android TV-s, nincs klasszikus "kapcsoló" amivel "átállítható", az egész rendszer alapvetően más, másra van kitalálva.
Magisk + MagiskHideProps és behazudhatsz egy másik device fingerprint-et ami nem Android TV-s, ezt elég okosan megoldja a MagiskHideProps, a /system/etc/permissions/tv_core_hardware.xml -ben pl. Android TV specifikus engedélyek vannak amik nélkül meg majd a TV-s alkalmazások fognak vacakolni (FC), ro.build.characteristics build.prop pedig nálad nyilván tv és nem default, ezt is át kéne írni, meg van még egy jó másfél tucat ro.product.* build.prop érték is amit meg kell(het) változtatni. Szóval persze, ha megfelelő mértékben módosítod az OS-t akkor natívan is menni fog a Play Store. Kérdés hogy belevágsz-e.
Mert ehhez kellene Magisk root, ahhoz meg olyan bootloader amit lehet patkolni, meg egy recovery hogy könnyebb legyen, még ha nem is flash-eled csak elindítod rajta, de ha nincs akkor marad hogy Magisk Manager-el megpatkoltatod a boot.img-t és fastboot-al tolod fel.. ha meg még A/B is a rendszer.. vagy ha a rendszer alapból root-olt (brrrrr..) akkor átírogathatod a build.prop file-t kedved szerint, csak akkor nem tudom mennyi root-ra érzékeny appot akarsz használni - mert hogy azok 100% nem fognak menni.Vagy nézz utána van-e a készülékre valami értelmes custom ROM, mondjuk egy (un)official LineageOS ami nem Android TV. Vagy olyan készüléket kellett volna venni amin nem Android TV hanem Stock Android fut, mert ez egy ennyire régi probléma. Vagy marad a sideload ahogy itt írtam. Vagy hátha a többieknek van megoldásuk
-
-
crok
Topikgazda
válasz Atos23 #143039 üzenetére
A helyzet ezzel a kütyüvel is pontosan ugyanaz: annyira lehet pontos mint amennyire a felhasznált chip-ek és egyéb alkatrészek. Van ilyenem nekem is, az elve szerintem is jó de én azért egy Alis dologra nem bíznám rá magamat, a készülékek belső mérő mechanizmusa (Coulomb counting) legalább a gyártó szerint hitelesített (feltételezve, hogy eredeti az akku). Itt egy tipikus IC leírása hozzá + egy részletesebb leírás.
-
crok
Topikgazda
Az tulajdonképp sima pm disable.
adb shell pm uninstall -k --user 0 com.google.android.apps.tachyon - esetleg ki tudod próbálni?
Esetleg tudsz nekem egy teljes kimenetet adni (nem screenshot-ot) erről?
adb shell pm list packages -f
Ha Win-t használsz akkor egyből vágólapra is mehet a kimenet így:
adb shell pm list packages -f | clip
..utána beillesztheted a listát egyből ide vagy notepad-be pl.De hogy pont EMUI-n húz vissza valami egy Google alkalmazást..? Fura..
-
crok
Topikgazda
Pont akartam kérdezni hogy hogy tiltottad le. ADB-vel pm uninstall -k --user 0 [csomagnév] után nehezen tudom azért elképzelni hogy valami visszahúzza. Ja, milyen telefon, milyen ROM?
-
crok
Topikgazda
-
crok
Topikgazda
válasz acsati #142971 üzenetére
Jakérem! Címsorban bal szélen rákattintasz a legszélső ikonra (HTTPS esetén ez egy zöld lakat pl.) aztán oldalbeállítások (site settings) a felugró menüben, majd legalsó pont adatok törlése (clear data) majd frissítés (de mintha amúgy is frissítene magától?) - és profit
-
crok
Topikgazda
válasz szimi57 #142966 üzenetére
Van itt pár ajánlásom (: MiXPlorer, FX, Solid.. FTP, SFTP/SCP, WebDAV..
Új hozzászólás Aktív témák
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Revolut
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Külpolitika
- Win 10 LTSC: hülye vagyok?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Dell notebook topic
- Linux haladóknak
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- További aktív témák...
- Topping d70s kettős ak4497dac
- Playstation 5 Drive Edition 825GB (CFI-1116A), 6 hónap garanciával, Bp-i üzletből eladó!
- XBOX Series, ONE, S, X, XBOX360, PS4, PS5 konzolok és kontrollereik javítása garanciával üzletben!
- PlayStation 5 / PlayStation 4 Fat/Slim/Pro HDMI IC / csatlakozó szerviz, garanciával, üzletből!
- XBOX ONE S/X HDMI IC csere aznapi elkészüléssel, 3 hó garanciával, üzletben!
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest