-
IT café
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
HoTaZo
addikt
-
-
MODERÁTOR
-
Mr Dini
addikt
válasz Somatom #136024 üzenetére
Üdv!
Pontosan arra jó. Ha telepítve van, egyenesen a hozzá tartozó Android appal nyílik majd meg az aktuális oldal. Forrás: [link] [link]
Mivel a Prohardver app manifest fájljában regisztrálva van, hogy a prohardver.hu/* stb linkeket az app segítségével is meg lehet nyitni, ezért tudja a Firefox felajánlani. Bővebben erről a funkcióról fejlesztői szemmel itt írnak: [link]
[ Szerkesztve ]
Minden egér szereti a sajtot... Kivéve a Logitech G305.
-
beg
veterán
válasz Somatom #136000 üzenetére
Zárójelesen: tök jó a simple parkolásra, DE: előre levonja X óra díját amit aztán majd visszatérít, tehát előre zárol.
Parkl app utólag annyit von le amennyit ténylegesen parkolsz. Én nem szeretek előre fizetni olyan dologért amit még igénybe sem vettem.
Zárójel bezár.[ Szerkesztve ]
You are the result of 3.8 billion years of evolutionary success, act like it. Sarcasm is the body’s natural defense against stupidity.
-
zsoltzsolt
addikt
válasz Somatom #135979 üzenetére
Ma hívtak. Előtte bt fülessel zenét hallgattam. Bejött a hívás, bontott is a zene. De közben meg kikapcsoltam a bt fülest, hogy hagyományos módon folytassam a beszélgetés, ne a fülesen. Erre pár másodperc múlva folytatódik a zene, amit addig hallgattam, de a beszélgetést is folytatni tudtam. Sose volt ilyen, azóta se tudom reprodukálni, de próbálkozom 😁
-
ot93
senior tag
válasz Somatom #135972 üzenetére
Erre nem is gondolltam, jogos. És ha mondjuk nem a telefonon szólna a zene, hanem egy hangszóróra kiküldve, a telefon meg mellettem van? A hangszóró meg nem üvöltene azért, csak egy kellemes hangerőn szólna, ami azért mégiscsak akkora, hogy mondjuk jó ha kicsit halkítunk rajta, ha beszélni akarunk...
[ Szerkesztve ]
CRF300L
-
ot93
senior tag
válasz Somatom #135970 üzenetére
Hát úgy gondoltam, hogy megy a zenelejátszó a telefonon mondjuk egy szobában, és ha tegyük fel ott egy másik ember és azzal elkezdek beszélni ezt érzékelje, és vegye le a hangerőt. Tehát nem telefonhívás, hanem élő szóba való beszélgetéshez kéne. Arra lenne jó, hogy pl. ha hangosan megy a zene, akkor vegye le a hangerőt, hogy rendesen lehessen beszélni és ne nekem kelljen levenni a hangerőt
[ Szerkesztve ]
CRF300L
-
Mr Dini
addikt
válasz Somatom #135946 üzenetére
Nincs mit. Én is nagyon remélem, hogy nem zárják el a lehetőséget a FolderSync és hasonló mindennapos appok elől. Ennél konkrétabbat ugyanis még nem tudunk.
Olyasmi. Annak idején egy Jenkins nevű szoftverrel automatizáltam többek közt a NAS-ra is csomagokat, erről vagyok ismeretes kb minden fórumon. Amikor avatart szerettem volna választani, szóba sem jöhetett más, mint Ő:
Sajnos a logó mivolta miatt ezt viszont nem választhattam, pedig maga a rajzoló adta meg az engedélyt (s hiába logo, public domain alatt lett megjelenítve), várnom kellett, míg a tesója elkészül. Ő nem annyira elegáns, mint a nagytesója, de nem logo.
[ Szerkesztve ]
-
Mr Dini
addikt
válasz Somatom #135901 üzenetére
Nem kell aggódni, nem teljesen töketlen a Google. Csak rájöttek, hogy ez nekik nem biznisz, miután egyesek több tíz terákat tárolnak a felhőben ilyen appok segítségével. A napokban kaptam meg az emailt, hogy saját API kulccsal továbbra is igénybe lehet majd venni ezeket az endpointokat. Kicsi plusz macera, de megtehető itt. Szerintem ezt az alkalmazás fejlesztői is beletehetnék a saját appjukba. Egy custom kulcs megadási lehetőség.
-
crok
Topikgazda
válasz Somatom #135918 üzenetére
Úgy emlékszem a Clipper+ is a GDrive privát tárat használta amiről írtam - kiírta belőle mielőtt a Google szünteti meg. Szívás. Marad kézi export + automatizált sync valahova + import. Bár érdekes hogy miért nem követi a "trendet' és regeli be mondjuk játéknak és akkor mehetne a mentés a Play Games tárhelyébe.. sokan csinálják ezt, és nem számít bele a Google Drive tárhelybe.
[ Szerkesztve ]
-
crok
Topikgazda
válasz Somatom #135901 üzenetére
Hozzáférhetnek ha megfelelnek a Google új irányelvének és egyelőre úgy néz ki hogy a felsorolásod eleje meg fog alapvetően felelni - az automatizálók és az IFTTT pont határeset de szerintem azzal se lesz gond mert olyan emberek vannak mögötte akik meg fogják oldani (plusz a nyílt forrás sokat lendít).
-
crok
Topikgazda
válasz Somatom #135897 üzenetére
Álljunk meg, nem eszik ilyen forrón! Dehogy tiltja le, jól is néznénk ki - korlátozza az API-n keresztül, itt el lehet olvasni mit jelent ez.
Ez az egyszeri GDrive felhasználónak semmit se fog jelenteni (pl.ugyanúgy lehet linkeket megosztani file-okhoz mint eddig ha már ez jött még közben fel). Ez az egész most nem más mint a GMail-re és adataira vonatkozó új irányelvek kiterjesztése a GDrive-ra.
Kissé száraz rész jön: Itt olvasható - hogy a fejlesztőknek - mi számít "korlátozás alá" eső tartalomnak és ha ezek közül bármelyikkel dolgozni akar akkor tegye meg a megfelelő lépéseket hogy megfeleljen az új irányelveknek. Nem, ezekben felhasználó által feltöltött file-ok nem szerepelnek közvetlenül. Ha a megadott módok / metódusok nem megfelelőek (és pl. egy backup appnál nem lesznek) akkor a fejlesztőnek fel kell készülnie egy Google által végrehajtott app ellenőrzésre amiben megvizsgálják hogy az adott app megfelel-e a Google által a Drive-ra újonnan kiadott felhasználói adatkezelési irányelveinek. Pont mint az SMS- és híváslistaellenőrzéses "herce-hurca".Csak ennek az egész Project Strobe-nak része a privát app terület
sóval behintéseteljes beszüntetése (eddig ugye lehetett úgy adatot feltölteni hogy csak az app ami feltöltötte (a megfelelően beléptetett user-el) férhetett hozzá ehhez a privát adathoz, pl. a webes GDrive-ban nem látható mint könyvtár vagy akármi "csak foglalja a helyet" - a Swift Backup ilyen privát tárhelyrészbe mentett ami szerintem jó ötlet volt. -
kalanchoe
senior tag
válasz Somatom #135876 üzenetére
Ha már Gugli, én ma sikeresen kizártam magam a fiókomból. Jelszó módosítás se megy, hiába van kétlépcsős azonosítás, meg telefonszám... Remélem sikerül megoldani a dolgot, elvileg kivizsgálják... azért jó lenne, mert sok fotó, doksi, levelek, megvásárolt appok van benne...
-
C. s.
addikt
válasz Somatom #135834 üzenetére
Köszönöm szépen a tanácsokat, majd végigpötyögöm. Az automatikus ftissítés ki van kapcsolva, de a takarítás lehet, hogy ráférne.
"A Linuxról meg tudjuk, hogy nagyon felhasználóbarát, csak megválogatja a barátait."
A Linuxszal alapból jóban vagyok, de tény, hogy a gugli nem a barátom. Ez lehet a baj. Megérezte.
-
mexel
veterán
válasz Somatom #135848 üzenetére
Na ez az. Ráadásul volt egy kódom, de töröltem mert azt hittem minden kód csak egszer használatos. ( soha nem törlök semmit, de ezt igen) Meg nem fordult a fejemben hogy nem lehet csak egyszer aktiválni 24 óránként.
Most megy vissza a régi rendszer twrp-vel, talán az működik, és akkor használja tovább azt. kb 1 napom ment rá erre feleslegesen -
C. s.
addikt
válasz Somatom #135831 üzenetére
A frissítések telepítését bojkottálta. Párat engedett, aztán rázendített, hogy be kell jelentkezni, de nem adott rá lehetőséget. Csak a Play áruház fehérlett a képen a fönti szöveggel, és a szürke "Újra" gombbal. Amíg nem ftissítette magát, rendben volt. Majd látjuk, hogy legközelebb mit művel.
-
C. s.
addikt
válasz Somatom #135825 üzenetére
Azt nem tudom, hogy konkrétan hozzá van-e adva, csak arra emlékszem, hogy létrehozáskor mindenképp kért egy telefonszámot, ahová a jelszót elküldte, azt kellett beírni a böngészőben, de ha nem volt kötelező, akkor nem rendeltük hozzá végleg. Mintha rémlene, hogy választhattunk, de a guglit ismerve nem biztos, hogy törölte is a rendszetből, ezért gondoltam, hogy bekavarhat. De akkor lehet, hogy mégsem ez a baja.
Az okozhatja, hogy hónapok óta nem volt használva? Ki volt kapcsolva a készülék.
Hogyan mutatsz neki fityiszt? Ellesném a módszeredet.
[ Szerkesztve ]
-
C. s.
addikt
válasz Somatom #135820 üzenetére
Köszönöm szépen, hogy kipróbáltad! Ha megint nyaggat, majd ezt csinálom.
Közben eszünkbe jutott, hogy azt a fiókot még egy régi telefonszámmal hoztuk létre, ami azóta már nem aktív, megszűnt. Ez probléma lehet? Föltöltőkártyás volt, amivel évente kell adategyeztetést csinálni, ezzel már nem is lehetne.Ha a készülékről ezzel a módszerrel el lesz távolítva, a meglévő progik megmaradnak, ugye?
[ Szerkesztve ]
-
eclipse19
senior tag
válasz Somatom #135712 üzenetére
Köszönöm, de igazából olyanra gondoltam, ami
- telepített alkalmazásokat,
- híváslistát,
- névjegyeket,
- SMS-ekettud menteni, de nem csak helyben vagy felhőbe, hanem helyi megosztásra is.
Ha esetleg ilyet tudna valaki.
Köszönöm.
Hogy a telefonom működése attól függjön, hogy valaki más fizeti-e a számláját??? Viccnek is rossz....
-
teo77
őstag
válasz Somatom #135696 üzenetére
Somatom, DrBubo77, Enclipse19, Ollie, köszönöm szépen!
Enclipse19: nem értem a kérdést. Nem az elrejtés a célom, hanem a másik számom láttatása. Nem szeretném, ha a privát ismerőseim, családom a céges számomat hívogatnák. Azt meg végképp, hogy ha át kell adjam a céges számom, akkor a jövőben más valakit zargassanak a hívásukkal azt gondolva, hogy az még az "én számom".
Nexus 7-2013 - root, cwm, 4.4.4 /Honor 7, Marshmallow(Budapest)
-
SharpSA
veterán
válasz Somatom #135705 üzenetére
Ez egész jó, viszont időszak díjas... Na ezt nem szeretem, mert néha kell csak. Annak biztos megéri, aki folyamatosan használja. A TickTick éves előfizetést megvettem, mert folyamatosan kell, de egy videó szerkesztő esetén nálam csak az egyszeri vásárlás jöhet szóba.
Mindenki a maga korlátja és lehetősége is egyben
-
balazs1956
senior tag
válasz Somatom #135698 üzenetére
Köszönöm az ötletet, a két képernyős móddal, ha nehezen is de sikerült, Ugyanis a Quickpic csak egy példányban futhat, de a galériában megnyitva már el tudtam menteni képernyőképként.
Esetleg ha lenne olyan androidos program, mint az asztali gépeken, hogy egymás mellé rak két fotót pont ilyen meggondolásból, mint ami nekem kell, azt szívesen venném..
Valószinűleg van erre valami pofon egyszerű megoldás, de eddig nem leltem rá.Ha van még ötlet megköszönném, de már ez is nagy segítség volt!
-
balazs1956
senior tag
válasz Somatom #135698 üzenetére
Két cserép virágról van szó, amit hetente lefényképezek.Szeretném a két képet egymás mellé helyezni a telefon képernyőjén, és ezt lementeni, akár más képernyőmentéssel is, mert azt már tovább tudom küldeni.
Amit nem tudok elérni, az az, hogy a két kép egyszerre legyen a lépernyőn. -
F.E.K..
senior tag
válasz Somatom #135649 üzenetére
Izé... nálam simán megoldja a rendszer: ha olyan wifi-re kapcsolódik ahol nincs elérhető net akkor a mobilnetet használja szépen...
android 8.1.0
Lepett már meg hogy a beállítás alatt lévő ap-n honnan van net amikor még nem kéne neki... hát így volt. Külön jelzi is a statusz soron a dolgot.
[ Szerkesztve ]
Legyen olyan szép és vidám napod amilyet csak szeretnél!
-
nagyúr
válasz Somatom #135649 üzenetére
Huawei-em van, abban is van opció, hogy az esetlegesen lassú WiFi-t lehessen gyorsítani a mobilnettel....
Köszi a tippet, megpróbálom, hátha "hozzányúl" a mobilnethez a telefon, ha nem látja az internetet a WiFi-n keresztül. Viszont tartok tőle, hogy nem fog menni; mert van bőven adatforgalom a WiFi-n keresztül, de az csak az autó kamerája, meg az OBD...Telefonszámom: 0️⃣6️⃣7️⃣0️⃣3️⃣3️⃣9️⃣9️⃣3️⃣3️⃣9️⃣ ... Ha nem válaszolok a privátra, akkor hívj fel...
-
-
Probert75
addikt
válasz Somatom #135580 üzenetére
Azt gondoltam azért akar hangosabb csengőhangot, mert messzebb eltávolodva attól nem hallja, ha halk.
De már mondta, hogy nem így értette.
De ahhoz, hogy az orvostól kilépjen és érzékelje, be kell állítani, hogy ott van. Gondolok itt GPS koordinátákra. Na de akkor meg minden olyan helyet hozzá kell adni, ahol halkítani, majd hangosítani akar.
Egyszerűbb odanyúlni a telóért maga megcsinálni.[ Szerkesztve ]
-
pikszel
addikt
Valahol jogos az igény. iOS-en van olyan opció a ne zavarjanak módban, hogy: Amíg el nem megyek innen. Az iphone-omnál (SE) ez teljes mértékben hasznos, mert a hardveres némítást többször is elfelejtettem kikapcsoni, így volt, hogy nem hallottam a hívásokat.
„Az egyedüli létező dolgok az atomok és az üres tér; minden egyéb puszta képzelet”
-
Gyöször
senior tag
Igen így értettem, kijövök a bankból, doktortól, stb. Legyen akkor 127 méter, ez csak elvi kérdés. A simple le tudja állítani a parkolást, a telefonom meg tudja felnyomni a hangerőt. Több féle volume control és társai appokat feltettem, egyben találtam olyat, hogy előre meg lehetett adni gps területeket ahol automatán profilt vált, de annál csak pldmunkahelyen tudom lenémítani, ahol még nekem pontnem kell. Nekem az kell, hogy letekerem a hangerőt mert olyan a szitu, őeg felhangosodik ha elléptem a placcról.
A garázsban meg tudják 100%al zenét döngetni. Arra van ötlet?
ez a háesz aláírás nélkül is hiteles.
-
-
rushty
őstag
válasz Somatom #135454 üzenetére
Galériát megnyitom. (Kepbongeszo,kezelő)
Hogyan kell létrehozni például új mappát? Nincs ilyen opció. Nemhogy egyikből a másikba mozgatni.PC-t (Linuxszal nem használtam, de Windows se kell most. A Gdrive Windows az használható, de nincs szinkronizálva). A rendezést telefonon oldanám meg, aztán szinkronizálni felhőbe.
[ Szerkesztve ]
Revolut meghívó pü-ben
-
crok
Topikgazda
válasz Somatom #135252 üzenetére
Ez (ha kaptál linkeket) engem is érdekelne, mármint ha a VLC hasal vele akkor a Total Media Player Pro például viszi-e (szerk.: most amúgy is megint ingyen van).
[ Szerkesztve ]
-
laleeee
őstag
válasz Somatom #135252 üzenetére
Rég nem használom, nagyon gyenge az androidos és az asztali is. Mondjuk én sok filmet nézek , mind ncore-os letöltés,gondolhatod. Nincs két egyforma tömörítés..KMplayerrel ugyanilyen bosszúságaim voltak. Megmaradtam ennél az Xplayernél, ez még nem hagyott cserben eddig.
[ Szerkesztve ]
-
laleeee
őstag
válasz Somatom #135250 üzenetére
VLC nagyon sok mkv fájlhoz nem játsza le a hangot, vagy nem ismeri fel a hozzá csatolt feliratot, nagyon gyenge különböző kódolású avi-k és mkv-k lejátszásában. Az XPlayer ilyet sosem csinál , minden a helyén van,egy csúszkával tudod állítani az srt-k nagyságát,stb. Sokat kipróbáltam, de az XPlayer tényleg mindent visz
Amúgy első blikkre ez az Npayer is f@sza[ Szerkesztve ]
-
zhata
senior tag
válasz Somatom #135245 üzenetére
Hálózati funkciókat a VLC-nél sem használtam. Általában a telefonon lévő anyagokat nézek meg, amit más FTP programokkal játszok át oda.
Azt, hogy szinte mident és logikus korrektséggel, egyszerúen tud, így értettem.
A Te eseted más. Kamion, rengeteg utazás, NAS, értem, hogy neked a hálózat lényeges. -
makoss
veterán
válasz Somatom #135233 üzenetére
Leszoktam a google fordítós mizériákról, talán azért mert igen nagy része úgy fordít, hogy égtelen nagy marhaság kerekedik ki belőle, míg végül felhagytam teljesen vele, de már kértem másokat is de lehet írok majd levelet a prohardvernek is, hogy ha már magyar oldalon vagyunk magyar tartalmakat tegyünk már be, vagy valaki aki értelmesen tud magyarul, fordítsa le.
Oké, ez nyűg lehet egyesek számára, de nem hiszem, hogy ha én átmennék egy amerikai honlap fórumára azt szivesen fordigatnák, há monduk: lesz@rnák és továbbgörgetnékKülföldről nem rendelek semmit, csak itthoni boltból! Vagy újat, vagy semmit! "A kötözködés a bunkóság melegágya!"
-
makoss
veterán
válasz Somatom #135230 üzenetére
Nem tudtam értelmezni mert valami angol hablaty jön be, magyar oldal nincsen mi a lényege ennek?
Sajnálom az es file explorert progit mert jó, látványosan jeleníti meg a dolgokat, mindegy, majd megnézem ezt a x-plore progit, a másik kettőre nem tudtam rákeresni.Külföldről nem rendelek semmit, csak itthoni boltból! Vagy újat, vagy semmit! "A kötözködés a bunkóság melegágya!"
Új hozzászólás Aktív témák
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!