- Milyen NAS-t vegyek?
- Videó stream letöltése
- DIGI kábel TV
- Windows 11
- Önfenntartásra rendezkedik be a kínai chipszektor
- Crypto Trade
- Egy vagyont költött a kriptoipar az amerikai választásokra, kilőtt a bitcoin
- Microsoft Excel topic
- MinDig TV
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
-
IT café
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
agoka07
senior tag
válasz atillaahun #452 üzenetére
Sajnos nincs neki topicja
S35-3310-1600-KU380-W300i-Shine-C3050-Spiro-858 Smart-SK17i-Galaxy S-Note 1-Galaxy S4-G4-S6 Edge-Note 8
-
Alg
veterán
Sziasztok!
Valaki tudna nekem mondani egy (ingyenes) EQ-zható FM rádió appot? A gyári erősen fapados (kb. használhatatlan), áruházban rákeresve meg csak mindenféle stream appokat dob fel... de nekem nem az kell.
Ha nincs ilyen, megelégszem egy használható master EQ alkalmazással is...
HTC Desire HD, gyári 2.3+sense
Előre is köszi!
"I love not man the less, but Nature more" // Giant TCR Adv. '16 Di2 // Fenix 7 SS // FiiO BTR3 + Truthear ZERO
-
Martin107
tag
Ertem. Olyan app-ot keresek még, ami menti a lenyomott betuket, szamokat..stb Van ilyen?
-
mandin
senior tag
Sziasztok.
Megoldható valahogy, hogy a névjegyeimet összeszinkronizáljam a Facebook adatlapokkal? Nem akarok mindenkinek egyesével képet berakni, de azt sem szeretném, ha minden fb contactot berakna. Csak azt amihez van névjegyem is. Remélem érthető -
darvinya
titán
válasz enginev3.0 #442 üzenetére
Na de most komolyan.
Hírdeted, hogy mit kell törölni és kérdezel.
Nem érzed az ellentétett.Van fb ami köztudott, hogy 1 nagy rakás k…, és meg kérded miért van naptár.
Szerinted mihez kellene.
Elárulom fb-hez, szülinap háleluja.Lépj ki/ zárd be a böngészőt.
És még sorolhatnám …
Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
Necc
addikt
-
Bone123
HÁZIGAZDA
Hívásrögzítő prog létezik, amivel automatizálhatom ill. könnyen választhatóvá tehetem a hanghívások felvételét?
-
csongi
veterán
Bocs hogy ide, de ez legalább pörög
Hogy lehet kikapcsolnia droidban hogy ne rezegjen minden képernyő érintésekor a telefon? -
kilozsul
aktív tag
Sziasztok!
Meg tudnátok mondani, hogy a MailDroid-ban hogyan lehet prioritást adni egy levélnek (tehát "fontos"-nak jelölni? Vagy ha nem lehet, akkor melyik az a kliens ami ezt tudja és lehet képet beilleszteni aláírásként? Ez a két funkció kellene...
-
Arween
senior tag
olyan galéria alkalmazást tudtok mondani ahol,csak a képek látszódnak,és egyik mappából át tudok másolni a másikba képeket?A gyári (S2)-tól kivagyok felhozza nekem az összes videó fájlt is+ az istennek se tudok mappából másikba másolni...
-
elfelejtette
veterán
Elfelejtette(d)?!
Egyébként a Quickpic-et én is csak ajánlani tudom, főleg mióta van magyar nyelvű fordítás is hozzá![ Szerkesztve ]
"Nem tudom, hogy Mamának vagy Dan hadnagynak volt-e igaza, hogy van-e rendeltetésünk, vagy csak ide-oda sodor bennünket a véletlen, mint a szél, de azt hiszem, kicsit mindkettő igaz." Forrest Gump
-
sssz
őstag
nagyon csajos kérdésem lenne
telót váltottam és eddig a régin játszottam a smurfs village-el hogyan tudnám átvinni az adatait a másikra hogy ne kelljen újrakezdeni? egyiken sincs root., mybackup prot próbáltam de nem vitte át a játék állását.Ötlet?
szabályok:1. privátra illik válaszolni. 2. ha TE jelzed,hogy venni szeretnél tőlem valamit, de utána meggondolod magad, legalább írj egy privit!!!
-
errrtu
aktív tag
Sziasztok! Tudnátok mondani egy alkalmazást amivel megnézhetem, hogy melyik alkalmazás használt adatforgalmat (WiFi és Mobilnet) adott időben? Fontos lenne, hogy alkalmazásra bontva tudja mutatni.
sssz: titanium backup átmenti az adatokat is az alkalmazás mellé ha úgy kéred. Az nem jó? Bár root nélkül nem tudom biztosan, hogy tudja e!
[ Szerkesztve ]
OnePlus3
-
bubi92
őstag
vagyis nem tudom, hogy az ingyenes mutatja-e, de a pro tutira bontja alkalmazásokra is.
[ Szerkesztve ]
-
Bone123
HÁZIGAZDA
-
sssz
őstag
próbálgatom az apex launchert. egy dolgot nem találok. lehet ebben kisebbre venni az ikonok méretét mint pl az adw ex-ben?
szabályok:1. privátra illik válaszolni. 2. ha TE jelzed,hogy venni szeretnél tőlem valamit, de utána meggondolod magad, legalább írj egy privit!!!
-
Bone123
HÁZIGAZDA
Az alap GO ikonkészletnek, amely itt a tálcán látszik, létezik bővített változata ismertebb appokhoz (Skype stb).
-
meridaharcos
senior tag
Sziasztok!
Keresnék képméretező/képszabdaló alkalmazást, ami FullHD méret közelében is működik.
Köszi előre is!"Nem vagyok senki, űzöm a vadat, Másoknak hajtok, mások hajtanak."
-
-
Magnat
veterán
-
tomy86
addikt
válasz elfelejtette #480 üzenetére
-
xSide
őstag
válasz meridaharcos #490 üzenetére
A legegyszerűbb, ha tényleg csak méretezni/kivágni akarsz a Quickpic beépített "szerkesztője", ha már úgyis telepítve van gondolom
[ Szerkesztve ]
-
kutkut
addikt
Sziasztok! Olyasmi appot keresek, mint iOS-en az iStudiez Pro. Létezik ilyen androidra? Beírtam a keresőbe, és kidobta az Everstudent Student Planner-t, de az tudásban közelében sincs az iOS-es apphoz képest. Szóval, tudtok ehhez hasonló appot (csak jobbat)?
Meizu MX3 32GB
-
scapegt
őstag
Ajánlom a Mobile Counter nevű progit, kiírja, hogy melyik app mennyit használt wi-fi-n, vagy mobilneten.
Napi statisztikát is készít, illetve naplózza, hogy mikor melyik hálózatról mennyit töltöttél le (név szerint kiírja a wifi nevét is). Nagyon jó kis progi, a fizetős változat 416,- Ft. Widget-je is van.[ Szerkesztve ]
-
elfelejtette
veterán
Root-olt telóval jó választás erre az LBE Privacy Guard is. Mutatja az alkalmazások adatforgalmát napi szinten és összesen is, beállíthatod hogy melyik program csatlakozhat a netre, sőt egyéb jogosultságokat is beállíthatsz/megvonhatsz. Meglepő egyes programok milyen jogosultságokkal rendelkeznek (pl. a 3 betűs navi hozzáférési joga a kapcsolatokhoz, meg a hiváslistához!)
[ Szerkesztve ]
"Nem tudom, hogy Mamának vagy Dan hadnagynak volt-e igaza, hogy van-e rendeltetésünk, vagy csak ide-oda sodor bennünket a véletlen, mint a szél, de azt hiszem, kicsit mindkettő igaz." Forrest Gump
-
porse
őstag
válasz elfelejtette #498 üzenetére
Én benne vagyok a saját telefonkönyvembe, és a címem is oda van írva, ha rányomok a navit nyitja egyből és tervez oda.
... szerintem.
Új hozzászólás Aktív témák
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Androidos tablet topic
- A Realme is elhagyja Németországot
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- EAFC 25
- Milyen TV-t vegyek?
- BestBuy topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- Milyen légtisztítót vegyek?
- Mostantól biztosan nem kaphat modernebb AI lapkákat Kína a TSMC-től
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest