- Nyomtató topik
- Milyen videókártyát?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Videószerkesztés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- 8 GHz felett ketyeg a G.Skill legfrissebb, 128 GB-os memóriacsomagja
- Gaming notebook topik
- Apple MacBook
- Milyen billentyűzetet vegyek?
-
PROHARDVER!
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kaciokos
őstag
Gyakran használom a WhatsApp videohívást a kislányommal, hogy láthassa a nagyit, de a kislányom szereti a képernyőt bökdösni, és sokszor megszakítja a hívást, valamiért a piros gomb különösen vonzó neki.
Van-e olyan alkalmazás, amivel ezt meg tudom gátolni? Pl. átlátszó teljes képernyős kattinthatatlan képet jelenít meg, és csak valami speckó módon lehet kilépni belőle? Nem kódra gondolok, csak olyasmire, ami ellenáll a véletlen nyomkodásnak.
-
crok
Topikgazda
válasz
Foose #175653 üzenetére
Külön URL-eket, captive portal elérhetőséget és DNS lekérdezéseket használnak arra hogy megállapítsák hogy van-e net (mint Win-en az NCSI aminek az URL-je pl. ez) úgyhogy (hacsak nincs külön valami reklámblokkolód és az APN beállításaid is helyesek.. akkor) hívd fel a 1250-et vagy írj az ugyfelszolgalat@netfone.hu e-mail címre hogy legyenek bájosak megoldani, tippre nem oldja fel a random(nak tűnő) DNS kéréseket a DNS szerverük amikkel azt szűrik ki hogy nincs-e DNS elterelés alatt a host. Egy kvázi bármilyen privát DNS-el gyorsan letesztelhető.. Van egyébként topikjuk itt helyben, írtál is benne már, ott kérdezd meg esetleg másnak van-e hasonló gondja.
-
Foose
addikt
Sziasztok! Mostanáig sem tudtam megfejteni, mi lehet a baj. Fent a nyíllal jelölt területen azt írja a google Chrome és a brave böngésző is hogy nincs net. Ez csak mobilnettel. Itthon wifi esetén nincs felirat. Opera böngésző sem ír ilyet mobilnet esetén. Szerintetek mi lehet a hiba forrása? [kép] droid 15,honor 200,netfone szolgáltató.
-
hhgygy
senior tag
Üdv!
Telefonköltöztetésről lenne szó. 2015-ös hozzászólást látok csak itt.
Konkrétan Poco F3 költözne Poco F6-ra.
Első körben ugye a Google Account elvileg mindent áttesz, de találtam egy kifejezetten Xiaomi megoldást is, a Mi Movert, ez állítólag mindent _is_ átmásol.
Az a kérdés, hogy elég-e az egyik, vagy ha mindkettő kell, akkor milyen sorrendben csináljam? -
válasz
csendes #175647 üzenetére
Ez a te védelmedben van.
Annak az appnak, aminek nem kell ne add meg az SMS-hozzáférést, még időszakosan sem.
Kb. napi szinten találkozom olyan ügyféllel, akinek a számláját, kártyás egyenlegét nemzetközi SMS-ek, MMS-ek tömeges küldése
dobta meg vagy épp csökkentette jelentősen.Szóval örülj, hogy jelzi, és nem megadja a jogot "magától".
-
csendes
addikt
A Google Play Szolgáltatások egy frissítés után minden app indításakor kiírja, hogy az alkalmazás indításához szüksége van SMS hozzáférésre. Nem értem, hogy ez miért kell. Lehet, hogy ez valamilyen vírus? Megadtam az SMS hozzáférést egy rövid időre, és akkor abbahagyta, de nem szeretném, ha Google és a barátai olvasnák az SMS-eimet.
-
stefi68
addikt
Sziasztok.
Gyors segítségre van szükségem.
Egy 32 GB - os pendrive-ot kellene leformáznom FAT 32-re, csak androidos eszközöm van +otg kábel.
Nem találok alkalmazást hozzá.
Tudtok segíteni? -
paolinho
őstag
válasz
Viktor0610 #175638 üzenetére
Bevallom, nem találok hozzá megoldást. Van esetleg konkrét ötlet a probléma orvoslására? A rendszer konkrétan HyperOS 2.0.4.0
-
svgyula
addikt
válasz
kiraly.andra #175641 üzenetére
Hoz reggelit és befekszik melléd az ágyba.....
Mint a rallyban a navigátor.
-
vadasz70
aktív tag
Sziasztok! Létezik valami jó élő térkép alkalmazás?
-
kiraly.andra
aktív tag
válasz
kaciokos #175627 üzenetére
Nem kell hozzá PC, van alkalmazás, amivel ez (és még sok más) megoldható.
-
-
paolinho
őstag
Az milyen okból fakadhat, hogy egy HyperOS 2-vel futó POCO Pad tabletre nem engedi a rendszer telepíteni a WizzAir applikációját? Semmi mókolás nincs az eszközön, zárt a bootloader is, mégis azt írja Play Áruház, hogy erre az eszközre nem telepíthető az alkalmazás. Esetleg létezik valami átverés erre?
-
crok
Topikgazda
válasz
Viktor0610 #175634 üzenetére
Mivel mindketto Keepass kontenert kezel.. plusz sajat honlap, GitHub-on forras es build, F-Droid szinten.. ennel tobb atlathatosagot nehezen lehet elkepzelni. A masikra ugyanez igaz csak regebb ota van Play-en (nem 5 hanem ~12 eve), nyilvan a letoltesekben ez is benne van..
-
-
crok
Topikgazda
válasz
Viktor0610 #175632 üzenetére
Nagyon forditva ulsz a lovon, az egy nagyon regota fejlesztett FOSS (free and open source) alkalmazas. Nagyon jo, regota hasznalom, Play-en pont 5 eve van fent, az osszefoglaloban is bent van. Ahogy a masik is.
-
-
user26
senior tag
válasz
Dr.NX #175624 üzenetére
Szia, mi a különbség ezzel szembe ? [KeePassDX]
-
oroszlan12
tag
Kerestem de nem találtam megoldást.Chrome-ban a letöltés helyét nem tudom megváltoztatni.Próbáltam ahogy sok leírás írja de nem tudok másik mappát választani.Lehetséges ez vagy nem lehet átállítani az eredeti Data/Chrome.... helyről?A telefon Pixel 7Pro Android 15.
-
Dr.NX
addikt
-
kaciokos
őstag
Most váltottam telefont Samsung S22-ről S25-re, és van pár régi appom, amik nem mentek fel az S25-re, mert Play Store-ban már nem elérhetőek. Lementettem az apk-kat és megpróbáltam felrakni úgy, de így se megy fel egyik sem, mert azt állítja, hogy nem kopmatibilis a telefonommal. Az S22-n még Android 14 van, az S25-ön Android 15, ennyi lenne a küldönbség? Fel lehet valahogy erőszakolni ezeket az appokat?
-
tylerddd
veterán
Üdv! Jelszavak tárolásához használtok valami külön app-et? Jelenleg nekem Samung Notes-ban vannak, zárolva természetesen. Tehá nem automatikus kitöltös alkalmazásra gondolok, hanem ahová simán be van írva szövegesen. Köszi!
-
user26
senior tag
válasz
WhiteWalker #175618 üzenetére
Köszi szépen!
Ki próbálom majd. -
WhiteWalker
nagyúr
válasz
user26 #175617 üzenetére
Jah hogy böngészőben.
Ajánlom crok által javasolt Soul Browser - Apps on Google Play böngészőt + az előbbi privát DNS-t.
-
user26
senior tag
válasz
WhiteWalker #175606 üzenetére
Szia!
PL ha ingyenes megosztón nézek filmet/sorozatot, akkor mire eljutok a lejátszás gombig, 5-10-X oldal betölt, amit természetesen bezárogatok. Ha véletlen hozzá érek menetközbe a lejátszóhóz, vagy a csúszkához, akkor újból random X oldal be tölt egyesével, mire újból el tudom indítani. A böngészővel ilyen nincsen, kényelmessebb e téren a használata.
Igen, használom: "dns.adguard-dns.com" -t ettől függetlenül. -
sopruk
senior tag
válasz
playmore #175613 üzenetére
Köszönet a segítségért!
Nekem itt volt:
Beállítások/Alkalmazások/Alkalmazáskezelés/három pötty/Egyéb beállítások/Alapértelmezett alkalmazásokAz alkalmazáskezelésig többször eljutottam, de a pöttyök elkerülték a figyelmem.
Vajon milyen megfontolásból kellett külön pöttyös menübe, meg még egyebekbe eldugni, milyen szépen mutatott volna a többi menü pont között...Lehet ezért nem dobja fel a kereső sem...
Viszont így végre sikerült a REpont app regisztráció is...
-
-
Bferibörs
addikt
válasz
Hülye kérdés,ez mit csinál,röviden?
-
Cs1csó
titán
-
Fall-N
veterán
válasz
Cs1csó #175583 üzenetére
Az is jó megoldás, illetve ezeket a kifotózott kódokat be lehet rakni Google Wallet alá. Másik megoldás, hogy az egyik drogériában, ahol lehet fényképet nyomtatni, ott kell csinálni egy 10x15 centis képet, amit be lehet laminálni, így mégcsak telefon sem kell. Én az edzőteremi bérletemet nyomtattam ki. Ott GymApp alkalmazásban lévő QR kódot kell beolvasni a terembe lépésekor.
-
ggeleven
őstag
válasz
Nálam ez működik: DNS.adguard-dns.com
-
user26
senior tag
Sziasztok! Mit gondoltok, a [FAB]- böngészőről ?
Én jelenleg másodlagos böngészőnek telepítettem fel. -
vacs
veterán
-
vlevi
nagyúr
Jó reggelt!
Mostanában kezdett el bosszantani a gmail ezzel a hülyeséggel. A levélben lévő linkeket osztott nézetben nyitja meg.
Samsung Galaxy Tab, Android 14 alatt.
A tablet beállítások között az osztott nézet ki van kapcsolva, és mégis így jelenik meg.
A gmail beállítások között nem találtam semmit, ahol ez állítható lenne. Hogy lehetne megszabadulni ettől?
Új hozzászólás Aktív témák
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Nyomtató topik
- Redmi Watch 4 - olcsó hús, sűrű a leve
- Gmail
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Nintendo Switch
- Aggódik az NVIDIA, mert egyre jobb AI terén a Huawei
- Honor 200 Pro - mobilportré
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A71 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27GN800P - 27" IPS - 2560x1440 - 144 hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 10
- AKCIÓ! 1350W Thermaltake Toughpower GF3 Gold tápegység garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 MAGYAR - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest