-
IT café
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
iguana
őstag
válasz
Somatom #149399 üzenetére
óóó, ne is mondd. én is sajnálom és gyűlölöm, hogy ennyire elterjedt a viber, mert sokan megszokták és képtelenek változtatni és inkább szenvednek a reklámokkal, a meg nem érkező vagy késői üzenetekkel, amikor ott a telegram, a signal például...de igazából bármi jobb már nála. (én például mindig is utáltam a bazári, csillámpónis kinézetét, még akkor is, amikor jól működött.)
3 éve véglegesen kukáztam a vibert, azóta csakis telegramot és signalt használok. tökéletes mindkettő. egy szavam nem lehet. mindkettő jól működik, letisztult a felülete, jó ránézni, jó használni. a signal szinte csak másodlagosnak van, illetve azért, mert (szerencsére) egyre több ismerősöm azt használja. ennyi belefér részemről. két ilyen alkalmazás lehet fent nálam, több nem. így húztam meg a határt.
nem érdekel a viber, nem vagyok hajlandó feltenni senki kedvéért. messenger-t dettó.
telegram, signal. egyik sincs? akkor felhívsz vagy sms. ez van.az egész családomat, és szűk körben az ismerőseimet "áttereltem" telegram-ra. 2 évbe(!) került, de a legjobb döntés volt. mindig megy, állandóan új funkciók kerülnek bele, 0 reklám meg bizbasz és soha, egyetlen alkalommal nem késett az üzenet és mindig jelzett. nem csak nálam, hanem a "túloldalon" is.
tulajdonképpen a viber lett az újkori utorrent. egykoron mindkettő a maguk területén úttörők voltak, ők voltak az alfa, a megkerülhetetlenség aztán szépen lassan szarkupacok lettek.
bőven van már náluk sokkal jobb alternatíva, csak hát az embereket nehéz meggyőzni a váltásra. így ha a környezetedben a többség viberezik, te is "kénytelen" vagy azt használni (vagy bekeményítesz, mint én) ...mert tegyük hozzá az sem normális, hogy legyen egyszerre messenger (nálam sose volt, sose lesz), viber, whatsapp, skype, telegram, signal stb. a telefonom, hogy "bárki" elérjen.
Új hozzászólás Aktív témák
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- BESZÁMÍTÁS! Nintendo Switch Lite 32GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF VG27AQ1A 27 170Hz 1ms IPS monitor garanciával hibátlan működéssel
- Bezámítás! Lenovo P15 Gen1 15 FHD üzleti notebook- i7 10850H 32GB RAM 1TB SSD Quadro T2000 4GB WIN1
- Dobozos Asus TUF Gaming LC II 360 ARG vízhűtés !
- Samsung Galaxy S25 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest