Hirdetés
- Felléphet az amerikai tech óriások ellen Németország az újabb vámok miatt
- Sok pénztől esik el az OpenAI, ha nem lesz profitorientált cég
- Kínában már az USA nélkül is tudnak 5 nm-es chipeket gyártani
- Henna Virkkunen szerint minden tech cégnek tisztelnie kell az EU-s törvényeket
- Nincs elég NVIDIA AI-chip Kínában
Új hozzászólás Aktív témák
-
huskydog17
addikt
válasz
gejala #47544 üzenetére
Na igen, az Iron Galaxy nem épp a legügyesebb PC portolós csapat, bár a Spyro Reignited Trilogy PC portját szerintem jól megcsinálták, én azzal elégedett voltam, viszont valóban teljesen érthetetlen, hogy a Sony az egyik (ha nem A) legnagyobb húzócímét miért rájuk bízta. Állítólag sok patch kijött már ahhoz, de nem tudom, hogy most mennyire jó/elfogadható állapotban van a Last of Us, a Digital Foundry legutóbbi, ide vonatkozó videója szerint masszívan javult a launch-hoz képest.
Szerintem mindent amit lehet a Nixxes-re fognak tolni, amíg bírják létszámmal. Egyrészt ez a logikus döntés másrészt nem véletlen vették meg őket, pont emiatt, hogy ők vigyék a PC portokat. A felvásárlás célja pont az volt, hogy legyen nekik egy nagyon tapasztalt PC csapat. Csak remélni lehet, hogy a Sony tanult valamelyest a Last of Us katasztrófából.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Egérpad topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Horgász topik
- Az ASUS átdolgozta a "lopakodó" BTF dizájnját
- Windows 11
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- A legjobb gaming monitor 300 ezer alatt? - LORGAR 27MP1
- Ford topik
- Sony Xperia 1 VI - egyből hat
- A Chieftec továbbra sem hanyagolja a klasszikus felépítésű házak piacát
- További aktív témák...
- Eladó! Asus Cerberus 1050t OC 4Gb (csavarmatricás)
- Csere-Beszámítás! Inno3D Twin Edge RTX 3070 8GB GDDR6 Videokártya!
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire NITRO+ RX 5700 XT 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Fehér Inno3D Twin Edge RTX 5070 12GB GDDR7 Videokártya!
- Új - VGA támasztékok, több méretben, fém verzió
- Hp Prodesk 600 G5/G6 SFF/ i5 8-9-10 gen, i7-9700 vagy "félkonfig"/ Win11- Számla, garancia
- Apple iPhone 14Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1 év garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RTX 4070 Super 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Számítógép játékra! R7 3700X / RTX 2070S / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF 96TB+400GB 2U rack - 2xE5-2680v4 128GB RAM,2x10G NET,HBA330
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest