Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
imi123
őstag
Tévedni emberi dolog, de állati kellemetlen.
-
imi123
őstag
Újabb jelentkező a "Népkártya" címre.
ASUS Radeon RX 470 STRIX OC 4 GB
https://www.techpowerup.com/reviews/ASUS/RX_470_STRIX_OC/Bocsi de nem működik nálam a link funkció.
[ Szerkesztve ]
-
imi123
őstag
válasz Yutani #20592 üzenetére
Xbox One S-hez TSMC készíti, 16 nm-es FinFET gyártástechnológiával.
Úgy látszik a Microsoft nem bízik a GFO-ben.
-
imi123
őstag
válasz Malibutomi #20575 üzenetére
Valóban mindkét kártya kitűnő. De hogy az Nv csak régi játékokban tudja verni az 480-at azért...
-
imi123
őstag
válasz killer095 #20452 üzenetére
Nem akarom az AMD-t védeni de tényleg rengeteget javult a driver.
Az ilyen hibák előfordulhatnak bármikor mindkét gyártónál.
Mondjuk a legutóbbi Pascal specifikus hiba nálam elő sem jött 1060-nál.
Lehet mert csak Battlefield 4-el játszom és ott ha bármi hiba van egyből a netre fogom,és már fel sem tűnik..Tévedni emberi dolog, de állati kellemetlen.
-
imi123
őstag
Igen.
De sokszor megkaptam ezt a "USER ERROR"-t anno amikor 290X-em volt.
Érdekes most hogy kb 3 hónapja vettem kipróbálásra egy sima 290-et és a régi problémáknak nyoma sem volt az újraírt driverrel.De tudom én voltam a láma...[ Szerkesztve ]
-
imi123
őstag
Akit érint ne rakja fel.
RX 480: súlyos gondokat okoz a Radeon Software 16.7.3Tévedni emberi dolog, de állati kellemetlen.
-
imi123
őstag
Válasz a shader intrinsicre?
Unlocking GPU Intrinsics in HLSLTévedni emberi dolog, de állati kellemetlen.
-
imi123
őstag
válasz tailor74 #20404 üzenetére
Nem is értem minek volt ez a paráztatás amikor közben tudjuk hogy a lowlevel api szinte ram nélkül is működik.
Kellet volna hozzá valami furmányos rövidítésű feature amit senki sem ért és el lehet már el is hitte mindenki hogy ez direkt készült így.
Nem tudom miért nem tanul az Nv az AMD-től.Tévedni emberi dolog, de állati kellemetlen.
-
imi123
őstag
válasz Malibutomi #20374 üzenetére
Na akkor most visszaüt hogy a 970-es volt a legnépszerűbb kártya.
-
imi123
őstag
válasz schawo #20316 üzenetére
Nem az átlag ember keres rá hanem azt nézik hogy ezzel a kereső szóval milyen oldalakat dob a kereső.
Nem szerencsés ha reklámokból élő oldalnál semmilyen formában a "lopással" bármilyen összefüggés.
Jól megbonyolítottam de a lényeg gondolom átjön.Tévedni emberi dolog, de állati kellemetlen.
-
imi123
őstag
válasz #00137984 #20288 üzenetére
Nem mindenki akar QHD-ben és UHD-ben játszani.
Én abszolút jó döntésnek tartom hogy megvettek az 1060-ast.A 480-ról is az a véleményem hogy egy remek kártya.
Ha megveszed az 1070-est vagy 1080-ast akkor nem 100 hanem 130 FPS-el tolod a játékokat.
Nekem akinek a minimum FPS számít és megelégszem a 60.FPS-el tökéletes mindkét kártya.Tévedni emberi dolog, de állati kellemetlen.
-
imi123
őstag
válasz Malibutomi #20212 üzenetére
FullHd-n szerintem bőven kiszolgálja az igényeket mindkét kártya 1-2 évig.
-
imi123
őstag
válasz Malibutomi #20185 üzenetére
A 7870 még mai is megállja a helyét.Szerintem az egyik legjobb AMD kártya volt.
-
imi123
őstag
Már nem hír.
Most ezzel sokkol a zöld szörny.
Nvidia Announces Quadro P6000 with 24GB gddr5xTévedni emberi dolog, de állati kellemetlen.
-
imi123
őstag
-
imi123
őstag
Hát sajnos az objektivitás nem divat manapság.
Úgy kezdődött hogy a másik visszaütött.Az gond hogy én is próbálok objektív maradni de az AMD bénázásait már nem lehet szó nélkül hagyni.
Az Nvidiáról is meg van a véleményem,de ez egy kemény harc.Itt jópofizással meg álmodozással nem lehet érvényesülni.Nem rizsázni kell hanem bizonyítani a jelenben.Tévedni emberi dolog, de állati kellemetlen.
-
imi123
őstag
Elvileg ma startol az 1060.
Ahhoz képest elég nagy a csend.
Lehet délutánra tele lesz tesztel a net tesztekkel.
Remélem a héten már valahol elérhető is lesz.Tévedni emberi dolog, de állati kellemetlen.
-
-
imi123
őstag
válasz mlinus #19287 üzenetére
Futuremark Releases 3DMark Time Spy DirectX 12 Benchmark
Jó kis kártya az 1070.
-
imi123
őstag
válasz huskydog17 #19224 üzenetére
Jól nyomják az AMD kártyák.
-
imi123
őstag
"mert megkapták rá a lehetőséget az AMD-től."
Mintha az AMD szivességett tett volna.
Szerintem ott puncsol minden fejlesztőnél csak amíg nem javít a részesedésén addig nem sok jóra számíthat.Ettől függetlenül végre látunk is már valamit gyakorlatban is.Az elméletekkel teli a padlás.
-
imi123
őstag
válasz #45185024 #19073 üzenetére
Akkor ahogy én látom.
AMD egyfolytában arról mesél hogy mekkora fejlesztései vannak,az Nvidia ezen idő alatt csöndben fejleszt.
Ismered gondolom a történetet a farkast kiáltó fiúról.AZ AMD annyiszor hirdetett forradalmat hogy a legelszántabb forradalmárok sem hisznek már benne.
Na jó Te és ABU megingathatatlanok vagytok.Tévedni emberi dolog, de állati kellemetlen.
-
imi123
őstag
válasz Malibutomi #19025 üzenetére
Mindkét cég kamuzik orrba szájba.
A lényeg hogy javult a fogyasztás. Javult a DX12 hatékonyság.Marketing duma max arra jó hogy itt marakodjunk rajta hogy most melyik cég kamuzott nagyobbat.
Nem baj. Úgy sincs már Maunika sóóó.Tévedni emberi dolog, de állati kellemetlen.
-
imi123
őstag
Én anno 6950-ről váltottam 7950-re.
Nem volt rossz a 7950 de semmi extra.
Nem olyan régen rám jött a tesztelhetnék.Sok kártya megfordult rövid idő alatt nálam.Volt nálam pár napig egy GHZ-es 7870-es.
Rendesem leesett az állam hogy milyen szépen megállja a helyét még ma is.Tévedni emberi dolog, de állati kellemetlen.
-
imi123
őstag
PowerColor Radeon RX 480 DEVIL
Ezen végre van DVI port is.
-
imi123
őstag
-
imi123
őstag
válasz Malibutomi #18123 üzenetére
Várjuk ki a végét.
Ha az Nv nem jön ki hasonló tudású és árszabású kártyával akkor szerintem gyorsan lerabolják a készletet.
Emlékszem amikor 3-4 hónapot kellett várnom a costum 290-re a bitcoin őrület miatt.Tévedni emberi dolog, de állati kellemetlen.
-
-
imi123
őstag
AMD Radeon Rx 480 3DMark 11 Performance
Egyre szimpatikusabb ez a kártya.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest