Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
HSM
félisten
Jaaa... Így már értelek. Igazad van, beérem ~10%-al kevesebb teljesítménnyel, ha fele árban kapom. (Átlag 290X árak vs. az enyém, ugye, nem akartam AMD-ről váltani, NV-ket most nem néztem.)
Nem gondolom magam fanatikusnak, csak egyszerűen nem akartam a bevált piros oldalról az ismeretlen zöldet kipróbálni, amikor árban is előnyösebb volt a piros. A 4850 idején nem voltam elégedett a driverrel, ezért is próbálkoztam meg a GTX260-al, de az mégrosszabb volt. Most ilyen problémám nem volt.
A CF AMD oldalon elég problémás, az nem csodálom, hogy nem tetszett. Érdekes amúgy, hogy mikrolaggolt nálad az egyszem 7970 is, nálam nem volt vele ilyen gond, pedig én a falnak megyek a legkisebb laggoktól is.
Ilyen előzményekkel megértem, hogy feláll a szőr a hátod az AMD név hallatán is. Ugyanakkor vannak userek, akiknél semmi ilyen gond nincs. Nekem egyetlen fagyásom nem volt egyik karimmal sem, se a 7970-ekkel, se a 280X-el, se most a 290-el, pedig napi legalább 6-8 órát megy a gép, amiből jó esetben azért fél óra játék, és nem volt még gond. Nyilván, az olyan eseteket nem számolom ide, amikor a tuningot tesztelgetem, és kevésnek bizonyul a fesz, vagy soknak az órajel, és fagy, az nem a kari sara.
Szóval nálam is pont ez van az egyszem 290-esemmel, gondtalan, lagmentes, stabil játékélmény, nekem is ezek a legfontosabbak.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- DIGI Mobil
- Mikrotik routerek
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Digitális Állampolgárság Program
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- EA Sports WRC '23
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ZOTAC Trinity RTX 3070 Ti OC 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- SAPPHIRE RX 7900 XTX 24GB GDDR6X NITRO+ GAMING OC VAPOR X - Új, tesztelt - Eladó! 365.000.-
- XFX Speedster SWFT 319 RX6800 ingyen foxpost box
- GeForce RTX 3080 Ti GAMING OC 12G - Gyári Garancia
- rtx 2060/super videókártyát keresek
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest