Új hozzászólás Aktív témák

  • GeryFlash

    veterán

    válasz Yutani #59216 üzenetére

    Jaja, hasonlo szamok jottek ki akkor ott is. Ennyit az 50%-os perf/watt novekedesrol az RDNA2-hoz kepest. COD-nal lehet hogy megvan, cherry picking AMD modra. Tehat kamu volt a dia, es realisan ez a 15% perf/watt amennyire az Nvidiatol vannak. Marmint raszterben, ugye RT-ben meg sehol nincsenek, szoval ez a 15% is ugy jon ki hogy az Nvidiaban ott vannak meg az RT coreok is. Mivel az Nvidia ugyanugy TSMC 5nm-en vannak (csak ok elneveztek nagy ravaszan 4N-nek amit rendre a sok hulye oldal 4nm-nek hisz mikozben ez egy fantazianev es nem jobb node mint az AMD altal hasznalt), ezert ha hozzavesszuk az RT teljesitmenyt is akkor realisan 20-25%-kal jar elorebb architekturalisan az Nvidia az AMD elott.

    FLATRONW #59152-es kommentje jol megfogalmazta, hogy az elozo generacioban miert volt olyan kozel az AMD. Most az Nvidia nem sporolt, meglatjuk az AMD-nek a chiplet miatt vajon mennyivel alacsonyabb a gyartaskoltsege.

    Hi, i'm new to APHEX TWIN, so i was wondering how much the IQ requirements was to enjoy his stuff. and understand all the underlying themes, because its really complex stuff. I have IQ of 119 but i heard that you need atleast 120 is it true?

Új hozzászólás Aktív témák