-
IT café
A legtöbb kérdésre (igen, talán arra is amit éppen feltenni készülsz) már jó eséllyel megtalálható a válasz valahol a topikban. Mielőtt írnál, lapozz vagy tekerj kicsit visszább, és/vagy használd bátran a keresőt a kérdésed kulcsszavaival!
Új hozzászólás Aktív témák
-
.LnB
titán
válasz #35434496 #31000 üzenetére
Neem! Lehet, hogy tényeg ilyen erős lesz. [link]
(#31002) rupsz Szeptemberre meg lesznek custom karik is.
[ Szerkesztve ]
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
törölt tag
Nem kell, FC blokk megy ra, kapnak uj hazikot is szerintem, a Phanteks Primo mar uncsi. Meg tervezes alatt.
Raadasul rendes viz alatt jobban lehet majd finomhangolni, a jelenlegi kartyam gyari hutovel (FE) neccesen tartotta az 1900-at is, vizzel meg 2100+on megy, szoval a Vega ha kap jo hideg vizet a nyakaba akkor jo esellyel kellemesebb hofokokat fog produkalni, szepen le lehet venni a feszt is... Varom mar hogy lehessen tesztelni
AMD kerdezte ki az aki nem erdemli meg a Vega-t, mondtam players mehet blacklist-re, csak mert barat
[ Szerkesztve ]
-
Malibutomi
nagyúr
válasz Petykemano #30991 üzenetére
Ez nem stimmel.
Ez egy FE kartya, a driver is ugyanaz mint a bal oldali oszlopnal. Mitol gyorsult 27%-ot? A 10% OC-tol? -
törölt tag
válasz Malibutomi #31006 üzenetére
Hozzaszamoltak az AFA-t, nem veletlen volt BP-en a bemutato
-
Pug
veterán
Ez szinte 100%, hogy fake.
-
.LnB
titán
válasz #35434496 #31004 üzenetére
Egy ilyen Vapor-X majd valamikor Október magasságába jó ha megjelenik, de inkább utána.
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
nagyúr
Tudod, mit jelent az, hogy nemezis? Az érintett, erősebb fél kinyilatkoztatása a méltó büntetés mértékét illetően. Az érintett fél jelen esetben egy szadista állat... én.
-
.LnB
titán
válasz matteo_szg #31013 üzenetére
Eddig is aug. volt nem? Vagy a Siggraph időpontja volt?
-
törölt tag
Jöhet privibe az info! Tudom itt ez nagyon off de ha már itt van az ASUS Magyarország-tól valaki akkor megkérdezném, hogy Rampage VI APEX mikor kerül a boltok polcaira?
-
Szeszkazán
senior tag
Kihajcsa-e ?
-
nagyúr
annyit elmondhatsz, hogy milyen monitorok voltak a gödörbe' a héten? van egy idegesítő thread a redditen, miszerint Asus ROG Swift PG348Q és Asus Designo Curve MX34VQ. mert ezeknek az árkülönbözete nem 300, hanem 500 dodó körül van, és kicsit kínos, hogy fog kijönni a 300 dodó különbség a két környezetre, ha a gpukon és a monitorokon kívül minden más azonos.
Tudod, mit jelent az, hogy nemezis? Az érintett, erősebb fél kinyilatkoztatása a méltó büntetés mértékét illetően. Az érintett fél jelen esetben egy szadista állat... én.
-
Raggie
őstag
válasz velizare #31018 üzenetére
Ezt a posztot már megerősítette matteo_szg. Szóval igen az a két monitor volt.
LINKItthoni árakban kb 90ezer küldönbésg van, ami jelen árfolyamon 350 USD körül mozog.
(#31020) emmm: Persze, lehet még fake a cucc. Csak azért írtam le, mert elsőre nekem sem esett le, hogy az nem egy sima 1080 amihez hasonlítva van hanem egy 1080Ti !
[ Szerkesztve ]
Clint Eastwood FTW
-
.LnB
titán
válasz velizare #31018 üzenetére
Hallod a másik topikba pont te kötöttél belém mikor erről "dumáltunk".
"hogy fog kijönni a 300 dodó különbség a két környezetre"
Mondamá' hogy a táp lesz az!
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
hallod-e, nem érted. itthon ennyi, igen. de nem forintot mondtak, hanem dollárt. és elég el nem ítélhető módon ezek az alienek nem az oázis árait nézték, hanem pl. a newegget. és ott már nem 300 usd a különbség, hanem 500.
szóval a kérdésem, hogy
ha konkrétan ezek a monitorok voltak, akkora monitorok árai milyen mértékben/arányban járultak hozzá az ominózus 300 dolláros árkülönbözethez.@Raggie: köszi.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Raggie #31021 üzenetére
Azt el tudom képzelni hogy vannak olyan éles szemű emberek akik valóban látták a bemutatón a gsync-es IPS monitor és a (Vega) freesync es VA monitornál a szín eltérést, és Tunglernek azért kellett mondania hogy "normál panel" mert a teszt valódi értelméhez ennek nincs köze, és egyszerűen nem akart további infót elárulni. Mondom ezt picit Menthirist felé is.
[ Szerkesztve ]
-
.LnB
titán
válasz velizare #31023 üzenetére
Ja most már értelek. 500USD az már tényleg túl nagy árkülönbség, még ha tényleg csak azt akarták is sugallni, hogy a Vega milyen jó áron lesz.
Mert matteo azt mondta ha jól emlékszem, hogy belül csak a VGA volt a különbség.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
még mindig nem értesz. ha a két monitoros konfig között 300 usd volt a különbség, amiből 500 volt a monitor, akkor a matek csak úgy jön ki, ha a vega 200-zal drágább, mint a 1080.
-
Drizzt
nagyúr
Pedig ez a Július 30 már eléggé hard deadline-nak tűnt.
I am having fun staying poor.
-
.LnB
titán
válasz velizare #31026 üzenetére
Akkor is a te hibád, miért nem úgy írod akkor, hogy a hülyegyerek is megértse? Na ez ciki volt (részemről) tényleg.
A VGA konkrétan ez volt [link] newegg-en nem találtam már csak Ti Turbo-t.
Kéne pontosabb spec. Táp+lap+ram is.De szerinted lennének ennyire hülyék, hogy kamuzzanak ekkorát? Ha kamuznak. De szerintem nem, a Vega olcsóbb lesz mint a 1080.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
szerintem ez elsősorban kommunikáció probléma. azt mondták, 300, de azt nem, hogy ez honnan jön. szóval találgatunk. mindenki a saját benyomásai alapján.
-
törölt tag
válasz solfilo #31029 üzenetére
AMD mindig a show legelején szokott jönni... vagy akár a nulladik napon.
Ez azért is fontos mert a custom gyártók (kacsintás asus felé) meg a Powercolor MSI már nagyon türelmetlenül ficánkol egy ideje de amíg nincs bejelentés nekik sem lehet mutatni semmit... Ez van... -
HSM
félisten
Power limit kitolás tud még ilyen furcsaságokat.
Persze, ezzel nem azt állítom, hogy ez állna a háttérben, csak egy lehetőség.[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz FragMaster #31035 üzenetére
redditről is törölték a threadet, állítólag kikapcsolták driverben a tesszellációt.
-
HSM
félisten
válasz FragMaster #31035 üzenetére
Áhh, az kevés ehhez....
Pl. graphics teszt 50.46 fps vs 67.75 fps, ez +36%.
A GPU-n ehhez képest 10%-ot húztak, a HBM-en 16-ot. Ez sehol nem magyaráz 36% gyorsulást. -
.Ishi.
aktív tag
válasz matteo_szg #31038 üzenetére
Skótunk legfrissebb videójában van egy rajongói elmélet, miszerint a három Vega road show állomás során három különböző Vega teljesít majd a következőképpen:
Budapest - Vega XL vs GTX 1070 (bár mintha ezt már megcáfolták volna)
Portland - Vega XT vs GTX 1080
SIGGRAPH, Los Angeles - Vega XTX vs GTX 1080TiAz elmélet szerint ezért titkolóztak a gépekben lévő videókártyákkal kapcsolatban, és majd Los Angelesben fogják kihirdetni a résztvevők által legjobbnak ítélt megoldást.
Elméletnek nem rossz, de ugyebár I want to believe
-
-
.Ishi.
aktív tag
válasz #45185024 #31040 üzenetére
Lehet, hogy csak hamis emlék, de mintha mondták volna, hogy tuti egy GTX 1080 volt az nVidiás gépben. Persze, fps számláló nélkül nehéz megmondani, de a videóban is mondják, hogy azért egy 1080 nem esik be 50 fps körüli értékre BF1-ben ebben a felbontásban.
Na, majd a portlandi bemutató után többet fogunk tudni...vagy mégsem
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz .Ishi. #31041 üzenetére
Hamis emléknek nem nevezném mert egy magyar szunyogg nickű srác terjesztette el. csak azt mondom nincs rá hiteles bizonyíték.
Tungler biztos nem mondta el, akkor vagy NV fan volt flémnek vagy Matteo-éktól kaphattak egy ASUS ROG STRIX Nv kártyát bele kölcsönbe, de akkor meg biztos ki lenne már rúgva az illető, azért nézd Matteo arcizmait hogy reagál[ Szerkesztve ]
-
Petykemano
veterán
-
Yany
addikt
@Abu: méghogy nem fontos a mining piac.
Claymore infót kapott az AMDtől.
Szóval már dolgoznak a belassulás-ügyön.
Építs kötélhidat - https://u3d.as/3078
-
törölt tag
Portlandon is induljon az őrület.
FEből csináltak egy szép kék üveges gépet[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
MIELŐTT LINKELNÉL VAGY KÉRDEZNÉL, MINDIG OLVASS KICSIT VISSZA!!
A topik témája:
Az AMD éppen érkező, vagy jövőbeni új grafikus processzorainak kivesézése, lehetőleg minél inkább szakmai keretek között maradva. Architektúra, esélylatolgatás, érdekességek, spekulációk, stb.
- Anime filmek és sorozatok
- DIGI kábel TV
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- BestBuy topik
- Autós topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest