Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Windows 10
- Hálózati / IP kamera
- Mozilla Thunderbird
- pfSense - Avagy az okosított házirouter
- Windows 11
- ASUS blog: mesh hálózattal a karácsony is könnyebb
- Gmail
-
IT café
Mielőtt hozzászólásban feltennéd a kérdésed olvasd el a Témaösszefoglalót, a Téma tudnivalókat vagy használd a keresőt.
Az esetek nagy többségében megtalálható a válasz!
Új hozzászólás Aktív témák
-
killbull
aktív tag
válasz bobalazs #44959 üzenetére
Ilyen esetben pl vedd ki a front ventit hogy meglegyen a vákum!
De ahogy látom itt az a baj hogy konkrétan majdnem a ház aljába van a VGA és nem tud honnan húzni levegőt.
Ne haragudj ha azt ajánlottam hogy cseréld le de itt konkrétan ez a baj. Nagyon sokat vesződtem ezzel a vákumos dologgal mire jó lett. Pl ilyen részletek is számítanak hogy egy 12 cm es helyen berakott 8 cm es es ventin leragasztod a rést hogy ne legyen rés a venti körül akár 2 - 3 fokot is jelenthet mert nekem pl a VGA m 52 fokról 48 fokra ment le csak azzal hogy fogtam egy ragasztószalagot és a venti köré ragasztottam hogy nagyobb legyen a vákum
Szóval ahogy látom az a baj hogy nincs hely a VGA d alatt hogy friss levegő menjen bele! Távozni tudna, esetleg ha alatta is van ventinek hely akkor nem lenne gond!
Én nem vettem volna meg ezt a házat, sorry!
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
● Hozzászólás előtt olvasd el!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest