Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
Mielőtt hozzászólásban feltennéd a kérdésed olvasd el a Témaösszefoglalót, a Téma tudnivalókat vagy használd a keresőt.
Az esetek nagy többségében megtalálható a válasz!
Új hozzászólás Aktív témák
-
juliensorel
senior tag
válasz #55809408 #28819 üzenetére
Lehet, hogy már most is engedi aktiválni a játékokat, mint egyfajta előrendelést. Passz, meg kell próbálni, én már nem tudom mert vissza is vittem a kártyát, de azt mondták az Alzánál, hogy a játék kupon maradhat, mert az ajándék Az más kérdés, hogy adott vga nélkül úgyse telepíthetők, ill. én nem is játszom ilyenekkel.
Én személyesen vettem a kártyát az üzletben, nekem a kupon elektronikus jött, a fiókba.
Szóval ott pl ez áll:
"A kupon alkalmazásának legutolsó dátuma 2019. április 6.
A feltételek megváltozhatnak, részletek itt: https://www.amdrewards.com/amdrewards/
NEM ELADHATÓ.
EGY GAME KÓD CSAK EGY JÁTÉKRA VONATKOZIK." -
törölt tag
válasz #55809408 #28819 üzenetére
Panaszt kell tenni az AMD-nél, hogy az ALZA hanyagul kezeli az ajándék kódokat. Gondolom, ez szándékos, és megvan az okuk rá. Ha a customer panaszkodik, hogy nem találja, és kiderül, hogy már kidobták a csomagolást, akkor lesz nekik egy pluszba. Gondolom, van a kódról másolatuk.
Nem hiszem amúgy, hogy ez official működik így. Inkább csak valami egyéni kezdeményezés egy belsőstől, aki azt gondolta, hogy nagyon okos tud lenni, ha kis mellékesről van szó.
De mindez csak feltételezés persze.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
● Hozzászólás előtt olvasd el!
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest