-
IT café
AMD FX processzorok topikja
- AM3+ tokozás
- Nyolc, hat, vagy négy mag
- DDR3-1866 RAM támogatás
- Szorzózármentes modellek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Habugi
addikt
válasz zsoleszka17 #46000 üzenetére
Támadd meg legfelül a téma összefoglalót!
..játékokban a Depth of Field bizonyos szempontból olyan mint a zöldborsó.., szükség idején valami állat kitalálta hogy ehető...
-
KIRA\/NOVA
aktív tag
válasz zsoleszka17 #46002 üzenetére
Turbo core
Anyadeszka & kulcsdeszka szimuláló MásFélKegyElmű ZKHT.﷼
-
Habugi
addikt
válasz zsoleszka17 #46002 üzenetére
Ahogy KIRA\/NOVA is írja, a CPB Ratio a Turbo (Core Performance Boost) szorzója, ugyan azon az elven működik, feltéve ha a Turbo be van kapcsolva.
(#46005) zsoleszka17:
Az adatlapod ugyan üres mint a macskák tekintete amikor beszélsz hozzájuk, de a Turbot maximum kikapcsolni érdemes, így esetedben a CPB Ratio állítása felesleges.
[ Szerkesztve ]
..játékokban a Depth of Field bizonyos szempontból olyan mint a zöldborsó.., szükség idején valami állat kitalálta hogy ehető...
-
KIRA\/NOVA
aktív tag
válasz zsoleszka17 #46005 üzenetére
tiltsd le oszt annyi!
-
KIRA\/NOVA
aktív tag
válasz zsoleszka17 #46265 üzenetére
Ha nem az fsb piszkáltad húzás gyanánt hanem a szorzót akkor sehol.
-
ViZion
félisten
válasz zsoleszka17 #46312 üzenetére
Adatlapod töltsd ki. OC-ről kellene infó, bár ez gyanúsan ram időzítés dolog, amit CPU-Z-vel az SPD és a memory füllel ellenőrizhetsz. Memtest sem ártana, nem a winDOS, hanem vmi linux disztróról, csak hogy biztosan kizárható legyen a ram hiba.
BlackPriest: +1 Ezentúl 5 botütés ha nincs rendes link, vagy screenshot!
[ Szerkesztve ]
Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy
-
ViZion
félisten
válasz zsoleszka17 #46315 üzenetére
Freki, volt, hőfok terhelve, IBT alatt stabil-e, ilyesmi...
Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy
-
Taifa Díaz
őstag
Processzor tuningolt órajele, gpu és vram tuningolt órajele, memória tuningjáról és hozzá időzítéséről infó, ilyenek. Vagy ha pl. minden BIOS beállításod Auto, akkor azt, de ez esetben ne is csodálkozz bárminek az idő előtti elhalálozásán.
Ja és persze infó a folyamatosan monitorozott hőfokok alakulásáról.
[ Szerkesztve ]
Life's a game I cannot win (Type O Negative: Everyone I Love is Dead)
-
marquuard
veterán
Szerintem kevés lesz a feszültség. Nekem a hibakód ugyanez, és kevés fesz esetén nálam az esetek 90%-ában a böngésző gáncsolja el a CPU-t.
PSN ID: marquuard
-
marquuard
veterán
válasz zsoleszka17 #46389 üzenetére
Az alaplap nagyon gyenge tuningra, bár nem tudom, hogy 4 magos FX alatt hogy teljesítene, de itt nem csak a tápellátás gyenge, hanem bordázva sincs a VRM. De olvass egy kicsit, processzorfüggő a tuningolhatóság, feljebb le lett írva.
-
marquuard
veterán
válasz zsoleszka17 #46394 üzenetére
VRM=Voltage Regulator Module; feszültségszabályzó-modul. Ez adja a processzornak a feszültséget. Talán a legmelegedőbb alkatrész.
Azt, hogy elbírja-e a tuningot a lapod, azt nem tudom. Póbáld meg az alaplapod topikjában megkérdezni. A kékhalál meg lehet azért is, mert nem kap elég feszültséget.
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz zsoleszka17 #46477 üzenetére
Az alaplap elfogadhato tuningra!
~~~~~~ Privatban NINCS szakmai tanacs! ~~~~~~
-
derive
senior tag
válasz zsoleszka17 #46394 üzenetére
Na most varjal, jol latom, hogy 200Wos VGA +proci tunning menne egyutt egy 400as taprol?
[ Szerkesztve ]
-
BlackPriest
őstag
válasz zsoleszka17 #46812 üzenetére
hello!
kicsit sem ide tartozik, ez fx proci topik, nem vga...próbáld itt
Bogár nélkül lehet élni, de minek?!_______________________________________________ Elnézést, hogy nem illik bele a véleményem a világképedbe.
-
válasz zsoleszka17 #47133 üzenetére
Az mindegy, hogy kint milyen meleg van, ha a szobádban, vagy ahol a gép van megy a klíma.
-
Comic
aktív tag
válasz zsoleszka17 #47226 üzenetére
Egy kicsit alulfeszeltem a procit. 1.435 helyett, csak 1.2-t adtam neki. így stabilan viszi a 3.8Ghz-et 50-55fokon...
-
hackeeeee
Jómunkásember
-
ViZion
félisten
válasz zsoleszka17 #47564 üzenetére
Vishera újabb, kicsit kevesebb feszt kér.
-
lee56
őstag
válasz zsoleszka17 #47564 üzenetére
Amúgy meg tudod nézni te is. Ha a idáig a fórumig eljutottál, akkor felteszem van internethozzáférésed.
Onnan pedig csak egy kis akarat meg önállóság, és pár jól megválasztott szó a keresőbe, és megtalálhatod ami érdekel. De kezdősnek kicsit segítek -> http://en.wikipedia.org/wiki/Piledriver_(microarchitecture) , parancsolj.No Comment
-
Tomko78
őstag
válasz zsoleszka17 #61868 üzenetére
Hát ha ez van Asrock p67 , akkor rossz helyre írtál , a sötét oldalon kérdezd meg milyen Amúgy gyenge lehet mert nem AMD-s alaplap
[ Szerkesztve ]
„Áldott az Úr, az én kőváram, aki hadakozásra tanítja kezemet, s viadalra az én ujjaimat.”
-
Tomko78
őstag
válasz zsoleszka17 #61870 üzenetére
De ez már túlmegy a lázítás határán FX topikba Zinteles kérdést feltenni , kérdezd csak meg Zintelesnél hogy a FX-8350 cpu jó lesz gamere , fogsz ott kapni pár kedves hszt kevesebbért is lincseltek már meg embert
[ Szerkesztve ]
„Áldott az Úr, az én kőváram, aki hadakozásra tanítja kezemet, s viadalra az én ujjaimat.”
-
Taifa Díaz
őstag
válasz zsoleszka17 #61868 üzenetére
Life's a game I cannot win (Type O Negative: Everyone I Love is Dead)
-
MK VII
veterán
válasz zsoleszka17 #61870 üzenetére
Ne haragudj, de ez olyan mintha a péket megkérdezted volna, hogy hogyan raknak össze egy aratógépet.. És, ha nem tudja a választ még neked áll feljebb..
Szerintem inkább keresd meg a megfelelő topikot és kérdezz ott.
Tudod mit? Segítek!(#61873) zsoleszka17
Tudod mi a baj ezzel a világgal?.. A hozzád hasonló számon kérő, azt hiszi övé a világ írni nem tudó emberekkel van tele..
[ Szerkesztve ]
-
Tomko78
őstag
válasz zsoleszka17 #61873 üzenetére
személyeskedni nem illik , és van a p 67 alaplapoknak topikja ott kérdezősködj legközelebb
-
rambustibi
őstag
Az alaplapnak megfelelő topikjában tedd fel a kérdésed és ott kapsz érdemi segítséget, mivel a kérdésedben szereplő alaplap gyínteles, ezért itt ne várj el egy amd topikban választ, vagy segítséget.
Mindent a megfelelő helyen kell kérdezni, és megfelelő válaszod is lesz.Klaus: Audi C5 RS6 2.7V6 biturbo (Audimaxpower Team) "Der will nur spielen"
-
ViZion
félisten
Elnézted a topikot, amire kaptál egy vicces reakciót... és ezen duzzogsz még... Keresőt is használhatod, de amiért ilyen jófej vagy, megkerestem neked: [link]. Ott keresd meg a deszkád, elolvasod és kész.
"olyan embereknek mint te élni se kéne" ilyenekkel meg inkább ne próbálkozz, mert kibaCCnak innen, joggal. Ha valamit Te ba#ol el, akkor mindig mást hibáztatsz?
[ Szerkesztve ]
-
Habugi
addikt
O tunik gyerekesnek mi?
Olvasd mar vissza magad..
Oszi szunet van, menjel ki szepen labdazni a pajtijaiddal, szep ido van...játékokban a Depth of Field bizonyos szempontból olyan mint a zöldborsó.., szükség idején valami állat kitalálta hogy ehető...
Új hozzászólás Aktív témák
A nem témába vágó beszélgetésekhez keressétek fel a (nemcsak) FX-tulajdonosok bazi nagy OFFolós topicját, vagy az AMD offtopikot!
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Betiltja a közösségi médiát a 16 év alattiaknak Ausztrália
- Asszociációs játék. :)
- Facebook és Messenger
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Külpolitika
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok