Hirdetés
-
IT café
AMD FX processzorok topikja
- AM3+ tokozás
- Nyolc, hat, vagy négy mag
- DDR3-1866 RAM támogatás
- Szorzózármentes modellek
Új hozzászólás Aktív témák
-
direwolf
őstag
válasz
frescho #20052 üzenetére
Na jó, igazad van, én az itteni átlagot néztem. Akkor tekintsük ezt kiindulási alapnak, és akkor helyben vagyunk
A laptoppal pedig nincs igazad. Egyrészt az a helyzet, hogy igazi laptopok (tehát nem a desktop replacement szörnyek!) meg se tudják közelíteni a valódi desktop gépeket. Másrészt meg nem is ezt írtam! A lényeg, hogy a fejlesztések jelentős hányada ma már nem a maximális teljesítmény hajhászására irányul, mert ha nem is vallják be nyíltan a fejlesztők, de a jelenlegi teljesítmény töredéke sem tudják hasznosítani. Inkább az energiahatékonyság növelés a közép/hosszútávú cél. Én erre próbáltam utalni. Van még bőven hova fejlődni, és aki úgy gondolja, hogy leszarja mennyit eszik a gépe, az gondolkodjon el mennyit lehetne spórolni.
Új hozzászólás Aktív témák
A nem témába vágó beszélgetésekhez keressétek fel a (nemcsak) FX-tulajdonosok bazi nagy OFFolós topicját, vagy az AMD offtopikot!
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Politika
- RAM topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Spórolós topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- iPhone topik
- Kerékpársportok
- Olcsó sportkamerák (GoPro alternatívák)
- Milyen processzort vegyek?
- További aktív témák...
- AMD A10-6700 Quad Core FM2+ processzor
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel procik, pentium, celeron, i3, i5. 2,3,4,6,7,8 gen.
- AMD Ryzen 9 5950X 16-Core 3.4GHz AM4 (64 M Cache, Up to 4.9GHz) Processzor! BeszámítOK
- Eladó Intel Core i5-14400 (14. Gen) dobozos processzor
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Giant Talon 0 Sport - Hardtail Mountain Bike
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6150 (18c/36t, 2.7/3.7GHz), 512GB RAM,10G, H740p 8GB, áfás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest