Hirdetés
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vírusirtó topic
- Linux haladóknak
- OpenMediaVault
- Május 5-én csörög utoljára a Skype
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Milyen routert?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Docker konténerizálás
- Sweet.tv - internetes TV
-
IT café
AMD FX processzorok topikja
- AM3+ tokozás
- Nyolc, hat, vagy négy mag
- DDR3-1866 RAM támogatás
- Szorzózármentes modellek
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
direwolf #20040 üzenetére
Ha az atlag felhasznalot nezed, akkor ott a gep 80-90%-ban idleben fut. Ez a tipikus felhasznalo. Abban igazad van, hogy az itt fellelheto userek tobbsege a az nem atlag felhasznalo, azaz a maradek 20%. de a mi igenyeinket kielegito laptop sem 30W-ot fogyasztana es az ara is sokkal magasabb, mint egy hasonlo teljesitmenyu desktop gepe. Pont itt irta valaki, hogy X db merevlemez, SSD... Ezert irtam azt, hogy fals az osszehasonlitas.
Nem a szaktudasod vontam ketsegbe, csak azt, hogy amit atlagnak velsz, az nem a valodi atlag. Egyszeruen palinkat hasonlitasz egy uveg vorosborhoz. Mind a ketto jo, de megvan amikor fogyasztja oket az ember.
A desktopok fogyasztasi igenye csokken, mert a fejlesztes fo iranya mar a mobil platform es ott elsodleges a fogyasztas, ami a desktopra is kihat. Egy Ivy i3 HD7770-el, normalis tappal SSD+ merevlemez kombinacioval 150W korul eszik, ami mar nincs messze a 100W-tol.
Stepo: A felhasznalok tobbsegenek gepet nezd, ne az itt elofordulo pro usereket.
Új hozzászólás Aktív témák
A nem témába vágó beszélgetésekhez keressétek fel a (nemcsak) FX-tulajdonosok bazi nagy OFFolós topicját, vagy az AMD offtopikot!
- Samsung Galaxy A55 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IKEA Livboj vezetéknélküli mobiltöltő eladó
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- Vivo Y76 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest