Hirdetés
- Sweet.tv - internetes TV
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mozilla Firefox
- Zárt ajtók mögött vitáznak a britek az Apple eszközök hátsó kapujáról
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Milyen program, ami...?
- Facebook és Messenger
- Vírusirtó topic
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Hálózati / IP kamera
Új hozzászólás Aktív témák
-
Instabil
lelkes újonc
válasz
7Heads Drago #24 üzenetére
Meselj meg 😂🤦♂️
-
blueMerle
veterán
válasz
janeszgol #21 üzenetére
Te miről beszélsz? A Google 7 évet, a Samsung 5 évet garantál (és 7 év biztonsági frissítést), pontosan ugyanennyit igér az Apple. Ez egy régi, beragadt lemez Apple körökben (fejekben), hogy az Androidon csak 1-2 év adott... Ez konkrétan maximum a dzsunkafonoknál igaz. Minden nagyobb gyártó 5 évet, vagy ennél többet ad.
-
7Heads Drago
veterán
válasz
Krugszvele #2 üzenetére
Kérdés mihez képest.
Én mostani telomból kb 3-at veszek ennyiből.
Összeségében szerintem se sikerült rosszul ez az iPhone, de nekem mostanában egy se kell. Besokaltam a rendszerüktől. -
Dr. Oid
aktív tag
Ezzel együtt azt mondom, az egyszerű vásárlók jó része azt se tudja, mi a frissítési frekvencia. Nekem is számít, nekem is Pro van, de sokakat ez nem érdekel.
clon: persze h van jobb ár-érték arány, de aki évek óta átlag iPhone user, azt ez nem érdekli.
Ricardo: pontosítok, jobb mint egy régi SE például.
gusthy: ugyanarról beszélek. Konkrétan tojnak rá, mi van benne, nem érdekli, hány magos, mennyi memória, van-e magsafe. Gyors? Simán használható? Egyszerű? Ennyi.
tms+: ez annyira felesleges, komolyan. Nyilván van olyan, aki azért vesz Apple-t, mert Apple, de hidd el, többen veszik azért, mert egyszerű, világos, könnyen használható.
-
clon
senior tag
Meg is adtad a választ a kérdésre.
1. cégtelefonnak jó lesz
2. az emberek egy részének kell az "alma" jelzés bármire még akkor is ha nincsen rá megfelelő keret (droidosból lehet jobbat vehetnének "de az nem alma")A koncepció jó lehetne DE pont az alma esete aki "zárt" világot hozott létre már korábban is 5 éves támogatással és ezért mindig megkérte az árát a készüléknek így egy olcsósított készüléket kiadni kicsit reszel a respecten (legalábbis szerintem). Ez nem SE ez "gazdaságos mobil" nem ugyanaz.
-
-
Dr. Oid
aktív tag
Rendeltem egyet végül tesztre a céghez. Tök jó. Azt kell látni, hogy ez nem SE modell, hanem egy új válasz a relatíve olcsó iPhone igényre. Olcsóbb, mint az 16, sőt, mint a 15. A 14-nél nem, de az meg régi. Aki fanyalog a hardveren, az nem érti a koncepciót, persze az Apple rendszerén belül. A zembereknek nem kell az ötezer kamera meg a százezer hertzes kijelző. Jó akku idő kell, meg nyilván IOS. Csókolom.
-
doooo
veterán
A One-reklámok továbbra is tönkreteszik az oldal működését. Csak emlékeztetőként.
Ideje adblockert használni ennyi év után? -
judas13
addikt
válasz
Krugszvele #2 üzenetére
Igazából magasztalniuk kellett volna.
Voltak akik megtették.
-
johnny500
tag
válasz
Krugszvele #2 üzenetére
Azért a beltartalom sem mindegy
-
janeszgol
félisten
válasz
Krugszvele #2 üzenetére
Még Apple Joe (Apple Pie) is lehúzta.
-
Krugszvele
senior tag
Miért húzták le a tesztelők az a kérdés? Pontosan ugyanazt tudja mint az összes többi 2025-ben kiadott telefon.
Nagy, nehéz, kilóg a kamera.
Egyetlen különbség van a telefonok között, hogy mennyi az ára. És ez "olcsóbb" mint a többi, (ugye?)
Igazából magasztalniuk kellett volna. -
janeszgol
félisten
Na, a tesztelők 90%-a meg lehúzta a vérbe. Oké a cikk nem arról szól, hogy milyen telefon a 16e, arról sem, hogy a vevők mennyire elégedettek.
Meglátjuk majd mit szólnak hozzá a vevők, meg azok, akik ezt kapják.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A start napjaiban 60%-kal többet vettek belőle, mint a 2022-es SE-ből.
- Beszámítás! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10850H 16GB RAM 1TB SSD Quadro T1000 W11
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ Sapphire / Gigabyte RX 7700 XT / RX 7800XT 16GB / 7900XTX 24GB videokártyák 3 év 27%
- 14" Dell Latitude laptopok: 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z390 i7 9700E 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB Rampage Shiva Zalman 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest