-
IT café
A topic lényege, amire való:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Real_Necro
veterán
Szia,
Az első nekem tetszik, talán ha a háttér kicsit elmosottabb lenne, még jobb lenne.
A másodikon a levágott oszlop és a jobb oldalon lévő ember számomra zavaró, a tetejéből biztosan vágnék, valamint kicsit lentebbről készítve lehet hangsúlyosabbá válna "Rocky".
A pislogósnál a bokor lett kicsit levágva, lehet érdemes lett volna balra kutyát, jobbra bokrot komponálni, bár úgy meg túl mű lenne. Esetleg közelebbről és lentebbről a kutyát, úgy is ő a főszereplő.
Csipkebogyós szerintem nem sikerült, háttér nincs eléggé mosva, levelek levágva...
"Rocky ül"-nél levágtad szegény eb lábát, valamint kifelé néz a képből, itt lehet az álló kép jobb lenne.Én így látom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Zenless Zone Zero (ZZZ)
- TCL LCD és LED TV-k
- Házimozi belépő szinten
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Építő/felújító topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- Yettel topik
- Milyen autót vegyek?
- További aktív témák...
- LG 32GQ850-B - 32" NANO IPS ATW / 2560x1440 / 260Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 600
- Asus TUF Gaming F16 (2024) FX607JV Grey - 16" - és Lenovo Legion Slim 5 RYZEN 7 8845HS
- Kimaxolt verzió! - 100 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i9-13905H, RTX 4070, 1TB SSD, 64GB
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest