- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
Az AliExpress használatával kapcsolatos információk.
Új hozzászólás Aktív témák
-
veterán
válasz UberMutant #36199 üzenetére
Én már vagy 30-szor megfogadtam, hogy nem rendelek ismerősnek. Most , 2 napja sikerült lerázzam a helyzetre hivatkozva .
https://gamergep.hu/
-
atala
addikt
válasz UberMutant #35913 üzenetére
A vírusra nem, de a bakteriális felülfertőzöttségre igen. Általában nem a vírus a veszélyes, hanem a bakteriális felülfertőzöttség.
De befejezem, mert ne ide tartozik. -
Topikgazda
válasz UberMutant #35796 üzenetére
Nem egészen, nem minden van leállva, látszik a nyomkövetésnél.
-
Dolphine
addikt
válasz UberMutant #35796 üzenetére
Tisztában vagyok vele. Mint írtam a mostani rendeléssel nincs bajom, csak a korábbiakkal!
[ Szerkesztve ]
Nem egyenlőre, hanem egyelőre! Nem ez miatt, hanem emiatt, vagy ez által!
-
DatBoi
újonc
válasz UberMutant #30241 üzenetére
Tegnap jött be elvileg Magyarországra.
PostNord tracking ezt írja: “The shipment item has arrived at the country of destination.
Hungary - 01 Jul 2019 07:25”A Magyar Posta nyomon követése viszont még csak azt írja, hogy; “Küldemény átadása nemzetközi szállításra - 2019.06.27. | 17:10”.
[ Szerkesztve ]
-
ftamas0201
senior tag
válasz UberMutant #29461 üzenetére
Persze, ez egyértelmű hogy egybe számít mint itthon is minden
Meg nem akarok több száz dollárokért venni semmit, csak apróságokat szoktam kínából venni aminek a minősége nem számít, telefonra üvegeket, kábeleket szoktam amik pár dolcsis tételek. Ami nagyobb értékű azt úgyis itthon veszem meg a minőségit.
Csak most egy 90cm hosszú egérpad megtetszett ami 18.65 US$ + 3.93US$ a szállítás ami így 22.58US$. De így akkor nyugodtan bevállalhatom -
Bogyi007
veterán
válasz UberMutant #27936 üzenetére
Azt volna jó tudni hogy a fizetés feldolgozás miatti rendelés törlése ez miatt most megtörténhet-e?
Mert ha igen akkor csak 13. után rendelek inkább...Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi
-
Topikgazda
válasz UberMutant #27918 üzenetére
Okl, majd eldönti hogy mi kell neki. Túl van tárgyalva.
-
Topikgazda
válasz UberMutant #27916 üzenetére
Miről beszélsz?
Írtam ezt a hozzászólást: (#27911) V/ válasza tnilabk (#27908) üzenetére 2019-02-01 06:19:05
A következő hozzászólás: (#27912) UberMutant válasza V/ (#27911) üzenetére 2019-02-01 06:25:37 amiben elővezeted hogy nem megfelelő amit írtam.
Szerinted? Miért is volt szükséges a "pontosítás"?
Persze van ott 35 db újrafelhasználható melegítő tasak hirdetés, amely megfelel a kérdező kérdésének. Nem újra regenerálhatót írt, a kifőzést azt meg elmagyaráztam, de felőlem mehet ez a szóhasználat, de én nem kifőzni szoktam, hanem újramelegíteni.Többször újra kifőzhető melegítő tasakot szeretnék venni
csak ezek között nincs a kifőzhető és ezzel regenerálható, "automatikus" melegtőtasak. A fogalomkört te bővítetted.
[ Szerkesztve ]
-
Topikgazda
válasz UberMutant #27914 üzenetére
Kérdezd már meg a kérdezőtől hogy mire van szükséges, ne velem kötekedj.
Ez volt a kérdés: Többször újra kifőzhető melegítő tasakot szeretnék venni
Én látok melegítő tasakot ami Reusable.
A magyarázatod nem felel meg az újra kifőzhetőnek, azon nincs mit főzni, melegíteni.
Te sem Aliexpress "linket" adtál meg, a nagykereskedői, gyártói Alibaba linkekkel sem megy messzire ha az AliExpressen akar vásárolni.
Még egyszer tisztelettel kérlek ne kötekedj velem, mert az utóbbi időben kezd sok lenni. Én is jóhiszeműen adtam tippet arra a dologra amire a szavaiból következtettem, nem a te hozzászólásodat kritizáltam, elvárom hogy te is így tegyél[ Szerkesztve ]
-
Topikgazda
válasz UberMutant #27912 üzenetére
Lejjebb kell görgetni a képernyőt.
Amit leírt az alapján ilyeneket keresett (a kifőzhető ebben a "technikában" nem értelmezhető, újra melegíthető inkább, nem fertőtleníteni kell, mint a befőttes üveget, vagy a pelenkát.):Az jobb alsó kerek dolgoknál is egyértelmű a szöveg:
For Cold & Hot Therapy - This Lot Fancy reusable gel-pack is ideal to heal almost any area of your body with thermotherapy or cryotherapy, guaranteed pain relief
Fast Relief, Anytime, Anywhere - This gel-pack Provides pain relief and healing therapy for sprains, strains,cramps, swelling, sports injuries, muscle aches and much more, but the best part is that you can use it anywhere at any time
Comfort & Softness - The attractive, comfortable and soft gel-pack will help you heal any painful area since it is extremely soft
Why is it so comfortable? what makes it so special?
Well, this gel is dense, which allows it to hold its temperature for a long time, and also flexible, and soft so it
conforms to the body area being treated.
Usage for Cold Treatment
Place the gel-pack in a freezer for at least 2 to 3 hours.
Unlike other cold-packs, this gel-pack won\\\'t become rigid under ordinary freezer temperatures.
Usage for Warm Treatment
Either a microwave or boiling water can be used.
Microwave:start out by heating for 20-second intervals until the pack reaches the desired temperature. After removing
from the microwave, knead and flex the gel-pack to even out the heat.Boiling water:
The pack can also be heated in boiling water for 2 to 5 minutes. Use tongs to remove the pack from the water.A keresési listában 36 db megfelel a kritériumnak.
[ Szerkesztve ]
-
Bigemperor
senior tag
válasz UberMutant #27902 üzenetére
Sajnos laptop akku, 1 darab, de drága, itthon nem tudtam sehol beszerezni, vagy csak extrém magas áron.
-
Bigemperor
senior tag
válasz UberMutant #27900 üzenetére
Ettől tartottam, hiába holland posta. Sajnos amit keresek akkut az csak ebay-en és ali-n létezik, megpróbálok olyan dealt nézni, ahol eupriority line van.létezik ilyen alin, mert addig még nem láttam.
[ Szerkesztve ]
-
Castell
aktív tag
válasz UberMutant #27727 üzenetére
Ok, köszönöm. Elküldtem mindkettőt nekik, kíváncsi leszek mi lesz a végeredmény:
a, megkapom díjmentesen
b, áfa felszámítás nélkül, de vámkezelési költséggel
c, áfa + vámkezelési költségMajd megírom.
[ Szerkesztve ]
-
gyulazsolti
senior tag
válasz UberMutant #27412 üzenetére
Pl : A nevem Nagy Károly.
Akkor : First : Károly , Last : Nagy
Nem, akkor : First : Karoly , Last : Nagy
A példánál maradva.
-
zeus_2k14
senior tag
válasz UberMutant #27412 üzenetére
-
hoby36
senior tag
válasz UberMutant #27314 üzenetére
Remélem csak ennyi lesz. Köszönöm.
A logikában semmi sem véletlen!
-
énvagyokén
újonc
válasz UberMutant #27130 üzenetére
Hát jött válasz nemrég és tovább kérdezősködnek. Pl. Miért kaptam az egyik kedvezményt? Ilyet szoktak amúgy...?
-
énvagyokén
újonc
válasz UberMutant #27125 üzenetére
eleve képernyőmentésekkel küldtem a kérvényt az ÁFA elengedésre...
erre jött az a válasz, h mivel 22€ feletti az áru értéke kiszabható rám az ÁFA... és ennyi. -
Flashget
félisten
válasz UberMutant #27028 üzenetére
Hetfon mindenkepp bementem volna, ha nem jon ertesito.
Realme GT Master Edition
-
beci
őstag
válasz UberMutant #26821 üzenetére
Úgy gondolom,ez nem így működik.
Tudom én is jól,hogy ilyenkor mi a helyzet.
Ezért rendeltem Cseh raktárból.
Itt nem én vagyok a ludas.
Mondja,hogy onnan nem tudja kuldeni,rendelek egy masik eladótól Spanyolból.
Ne keverjük a dolgokat,hogy én hibáztam...Olyan nincs,hogy valami ne lenne sörnyitó....
-
RoSSo3
senior tag
válasz UberMutant #26606 üzenetére
nem tudom, mennyiben segíthet a nyomkövetési szám, mert csak annyi látszik rajta, hogy szegedi elosztóközpont, majd Szentes volt a csomag útja.
de írom: RP080841435CN
-
Véreshurka
senior tag
válasz UberMutant #26608 üzenetére
Köszi a segítséget! Összefoglaló megvolt, de megpróbálom akkor értelmesebben leírni a gondomat:
Eltávolítottam a régi lejárt kártyámat (mastercard), majd felvettem az új kártyámat (mastercard) az alipay fiókomba. A próba terhelés sikeresen lezajlott. Ha fizetni szeretnék egy termékért, miután a Pay Now gombra kattintok, bejelentkeztet az androidos app az alipay-be, majd rögtön utána kéri is a kártyaszámom megadását, amit már előzőekben felvettem az alipay-ben. Látom a megadott kártyaszámom első 8 számát *-al kitakarva, és látom az utolsó négy számot, stimmel a kártyám utolsó 4 számával. Ebből arra következtetek, hogy felismeri, hogy én vagyok az, és tudja is, hogy milyen kártya van az alipay fiókomhoz kapcsolva, mégis minden egyes alkalommal kéri pluszban a kártyaszámom hiányzó számait. Amit ha elkezdek írni a felugró ablakba, rögtön beilleszti az utolsó 4 számát a kártyának. Ha beírtam az adatokat, rendben lezajlik a fizetés. Azt szeretném, ha megint anélkül tudnék vásárolni, hogy be kelljen minden alkalommal írnom a kártyaszámomat. Ez a telefonomon így működik, illetve ha böngészőből vásárolok akkor sem kell megadnom kártyaszámot és nem értem, hogy a tableten miért kell a kártyaszámom beírásával foglalkoznom.
[ Szerkesztve ]
El Psy Kongroo
-
gabor9991
őstag
válasz UberMutant #26376 üzenetére
Értem tanulópénz már megvolt jóval korábban.
Ebay-ről szoktam rendelni inkább, ott ugye a paypal miatt nincs ilyen probléma.Akkor úgy gondolom az aliexpress-es rendeléseket fel is függesztem -
Topikgazda
válasz UberMutant #26305 üzenetére
Oké, csak emlékeztetőül.
Én ezt tapasztaltam:
Amikor eddigi vásárlásaim során az eladó által megszakítva a szállítás szöveg került elő (5-6 db), mindig megjött a küldemény csak más számmal,Te ezt tapasztaltad: a törölt szállítás egyenlő a fel nem adással.
Túl van tárgyalva.
[ Szerkesztve ]
-
Topikgazda
válasz UberMutant #26303 üzenetére
De elolvastam. Feltételes módban fogalmazva (Ha ilyet látsz...) írtam hogy mit javaslok ha rögtön ilyet lát. Nem azt írtam hogy most írjon. Egyébként is ha nem reagál az eladó, arra mit kellett volna válaszolnom? Arra nem írtam semmit.
A válaszom lényeg továbbra is az hogy ez nem jelenti azt hogy nem adta fel. Mert te azt írtad.
Ha valami nincs feladva, akkor annak a szállítását nem lehet megszakítani. Ez gondolom neked is logikus.
Amikor eddigi vásárlásaim során az eladó által megszakítva a szállítás szöveg került elő (5-6 db), mindig megjött a küldemény csak más számmal, maga a szöveg utal rá, de igazad van lehet, hogy ő ennek ellenére sem kapja meg. Én a saját tapasztalataim alapján következtettem erre.
Nem egészen értem a megjegyzésed. Van valami gond?[ Szerkesztve ]
-
Topikgazda
válasz UberMutant #26298 üzenetére
Te még nem találkoztál olyannal, hogy új számmal lett elküldve ezután? Több ilyen volt már az elmúlt években nekem is és bizony a küldemény "2* lett feladva" csak épp más számot kapott.
-
anonymus89
addikt
válasz UberMutant #25739 üzenetére
akinek nem inge ne vegye magára....
érdekes más eladó fel tudta adni a csomagot ma is.[ Szerkesztve ]
Organikus, természetes összetevőjű, 100% tisztaságú bőrápoló termékek. https://magicherb.eu/
-
Melack
veterán
válasz UberMutant #25521 üzenetére
Akkor euróban kellene vásárolni alin?
Ex-Informatikai Szolgáltató Asztali Munkatárs
-
darius
tag
válasz UberMutant #25486 üzenetére
Király
-
DjGaBoR
újonc
válasz UberMutant #25165 üzenetére
Köszönöm mindenkinek a segítséget! Mostmár nem aggódom.
-
dzsi23
addikt
válasz UberMutant #25134 üzenetére
(#25133) spileraaa:
A képek alapján ugyanaz, csak az egyiken van írás, a másikon nincs. Kb. 90-100 forintot spórolhatsz az olcsóbbikkal. -
tupacamaru
veterán
válasz UberMutant #25134 üzenetére
Hello, a nevem Inigo Montoya! Megölted apámat, készülj a halálra!!!................................................................... Merek annyit, amennyit férfi merhet; Aki többet mer, nem ember...............................
-
tillatrilla
senior tag
válasz UberMutant #24952 üzenetére
Igen,ezt értem már. Hogy tudom visszaállítani a profilomat?Ugyanazzal a belépéssel szeretném,hogy ne vesszenek el az adatok.
Üdv: Attila
-
Topikgazda
válasz UberMutant #24864 üzenetére
Elhanyagolható értékű küldeményekre nálunk szerencsére 22 €-ig az Áfatörvényünk alapján van mentesség.
Az EU-s vámkódex szerint az elhanyagolható értékű küldeményekre meg 150 €-ig vámmentesség is van.
Hát ez a román áfa törvény elég szigorú, ha már ettől az összegtől fizetni kell a 19 %-ot.
De akkor marad neki az 5. hirdetés.[ Szerkesztve ]
-
spileraaa
senior tag
válasz UberMutant #24858 üzenetére
itt valtotam de a lényeg 10 euróra ha le lehetne vinni az arat jo lenne
https://hu.coinmill.com/EUR_USD.html#EUR=10
Erdély (Románia) Huawei Mate 20 Pro /Huawei Mate 10 Pro/ Xiaomi Redmi 3s Prime / Lenovo A660
Új hozzászólás Aktív témák
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● Ha szállítással kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a nyomkövetési azonosítót is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, az AliExpress szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest