Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
Az AliExpress használatával kapcsolatos információk.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Topikgazda
válasz rdanii13 #14147 üzenetére
A hsz-edben enyhén súrolod a Prohardver szabályainak megsértését.
Sajnálatos módon már évek óta nem a csomagolásra írt összeg az, amit a vámszerveink figyelembe vesznek
Be kell küldeni a fizetésről az igazolásokat, amelyről az Összefoglalóba ezt írtuk be:
Ha vámeljárás alá kerül a küldeményünk, az alábbiakat kell beküldenünk:
A vásárlás View Detail-ja-nak Order és Financial fülére kattintva a 2 képernyő, olvasható formában, a bankkártyás fizetés tranzakciója, ezek lehetnek képek vagy pdf-ek,Magánszemély Vámkezelési nyilatkozat kitöltve, kinyomtatva, ezután aláírva, beszkennelve vagy képként. Ez e-mailben postaimport@posta.hu e-mail címre.
Ha futárszolgálat hozza a küldeményt, a vételár leigazolására a fentiek, de ők használhatnak más nyomtatványt. -
Topikgazda
válasz rdanii13 #13761 üzenetére
Én átnéztem a régi vásárlásaimat és volt olyan ami most is aktuális.
Azoknál meglepő módon néhány eladó -emelt is egy kicsit- de így is 35-50%-al olcsóbbra jön most ki, mint amit eredetileg fizettem. De én is találtam olyat, hogy az 50%-os engedménye után is több a vételár, mint úgy 1 hónapja.[ Szerkesztve ]
-
bazsimano
őstag
válasz rdanii13 #13509 üzenetére
jaja en is megneztem az osszes lehetseges eladot...sot meg masik kinai oldalon is...es amugy egy masik oldalon lenne a legjobb , mertott pontokat is fel tudnek hasznalni hogy csokkentsem az arat, de sajnos nem forgalmazzak azt a szint amit en szeretnek
na mindegy...max meg megvarom, hoyg jovo penetken lesz-e valami akcio..valamerre
koszi mindenkinek a tippeket -
nagyúr
válasz rdanii13 #13482 üzenetére
Blitzwolfot tudom ajanlani! En mar 4db-ot rendeltem belole, van amin sima 2db usb port van, van amin az egyik a ketto kozul QC-s, mindegyik nagyon jo. Az 5 portos asztali toltobol is kettot vettem mar, azokat is szeressuk Banggoodon keress ra erre: blitzwolf 2 usb charger, ha megvan nezd ki a pontos tipus szamat es keress ra ugy alin, ha mindenkepp onnan szeretnel rendelni. (Nekem az osszes Banggoodrol van)
[ Szerkesztve ]
-
Oldman2
veterán
válasz rdanii13 #13480 üzenetére
Nekem ma jött meg a harmadik NILLKIN EU AC 5V 2A-es töltő.
Ezt a típust határozottan ajánlom!
A Banggod-ról 22 nap alatt érkezett meg 1.429 HUF-ért, az Ebay-ről (ez még úton van) 1.214 HUF.
Micro USB kábelt legutóbb ezt rendeltem, 18 nap alatt jöttek meg, 656 HUF/darabra jött ki.
Jó minőségű, a kábel kellően vastag, de cseppet sem merev![ Szerkesztve ]
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz rdanii13 #4019 üzenetére
Irodai celra talan elmegy kategoria...
Tisis: gondold mar at, kimesz a kinai piacra eredeti cuccot venni? Hamisitvanyt fogsz kapni, szerencsétől függő minőségben. Aztan ha valahol nyom vagy nem a méret, szembesulsz azzal hogy puszira nem adjak vissza a penzt, 4e a posta kinaba. Ha a minoseg kell azt max itthin kapod meg markakereskedesben. De inkabb javaslom a Decathlon-t a Quechua markajaval (meg Arpenaz/ilyenek), azzal a vilagbol kimesz.
[ Szerkesztve ]
Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma
Új hozzászólás Aktív témák
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● Ha szállítással kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a nyomkövetési azonosítót is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, az AliExpress szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- iPhone topik
- PH! Darts
- Telekom mobilszolgáltatások
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- 3D nyomtatás
- SSD kibeszélő
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- PlayStation 5
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest