Hirdetés
- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
Az AliExpress használatával kapcsolatos információk.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Flashget
félisten
válasz Garold #21978 üzenetére
Nekem is penteken 23-an ami nalam 12 napot jelent es ujabb rekordot.
es ez nem is annyira az ali dicserete....csaladba van postai dolgozo akit atcsoportositottak masokkal egyutt rovid idore a beerkezett csomagok elosztasara Budaorsre elkerukendo a tavalyi botranyt.Realme GT Master Edition
-
kirkri
addikt
válasz Garold #14276 üzenetére
Arra hivatkozva már nem tudsz dispute-ot nyitni, hogy nem érkezett meg.
Ahogy V/ is írta, más okkal még tudsz nyitni, de ott már nem lesz olyan egyszerű a bizonyítás, mint egy olyan claim esetén ahol nem jött meg a termék és nincs tracking információ. (Főleg, ha olyan hibát reklamálsz amiről képet kér. )21 éve a Prohardveren! ™
-
Topikgazda
válasz Garold #14276 üzenetére
Tegnap kaptam meg amit 2016.09.21-én vásároltam. Ügyes kislányod van, azután 15 napon belül reklamálhatsz, hogy nem azt kaptad meg, amit vásároltál, vagy hibás. Lényeg, hogy csak a megérkezett a termékhez kapcsolódó hiba okok, amit használhatsz. A 15. nap végéig még befuthat.
Új hozzászólás Aktív témák
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● Ha szállítással kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a nyomkövetési azonosítót is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, az AliExpress szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest