- Jóárasítja két Arrow Lake-S CPU-ját az Intel
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen monitort vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Projektor topic
- Home server / házi szerver építése
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- OLED TV topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
-
PROHARDVER!
Az AliExpress használatával kapcsolatos információk.
Új hozzászólás Aktív témák
-
shokobanana
csendes tag
Most kaptam először termékvisszahívás értesítőt az Alitól. Egy 2 éve kacatosból vásárolt pici mérlegre, a nehézfémtartalom miatt. Mivel gyakorlatilag full műanyag, az ezüst festékre tudok gondolni. Dörgedelmesen kérik, hogy ne használjam tovább. Meg indítsak refundot. Ez utóbbit megtettem, de az évi 2-3 alkalmi használattól, mivel nyalogatni nem szoktam, nem tekintek el
-
AliExpress májusi akciók!
Érvényes: 2025. május 12. és 18. között
Kuponok: https://s.click.aliexpress.com/e/_oChHLEn
US $3 off $29 code: AESS03
US $6 off $49 code: AESS06
US $10 off $79 code: AESS10
US $20 off $159 code: AESS20
US $30 off $239 code: AESS30
US $40 off $349 code: AESS40
US $50 off $459 code: AESS5 -
ViZion
félisten
Sziasztok!
A Play & Earn zöld kuponokat a bundle deals-re is lehet használni?
Tele vagyok gyémántokkal... Bár a többséggel nem éri meg bajlódni, de azért hamar összejön pár kuponra való, csak nem tudom, h mire használhatóak azok. -
dredjudge84
őstag
Nekem olyan volt hogy kapott egy dpd számot a csomag még amikor Kínában volt, majd 2 nappal később EO lett belőle. Pedig már a dpd appban is látszódott a szám.
-
mexel
veterán
Sziasztok. Megint úgy jártam egy termékkel, hogy a tarckingje megállt több mint egy hónapja és onnan semmi.
Március 17-án vásároltam, már régen itt kellene lenni, de a tracking március 27 óta csak annyit mutat:
"Your package has arrived at the local delivery center and will be on its way to you soon.Mar 27, 15:06 (GMT+2)"
Egyszer írtam az eladónak hogy kérem vissza a pénzt vagy küldje újra de szokásos stílus: majd megjön.
Estimated delivery date: Apr 13, 2025 -ra van írva
Refundot indítani nem tudok, sőt ahogy látom semmit sem csinálni.
Tudok ezzel kezdeni valamit ha nem jön meg, vagy simán elfelejthetem? -
chubii
senior tag
Tudom senkin sem segít amit írok, de én pont az ellenkezőjét tapasztalom. Rekordidőket futnak a csomagok. Tracking nélküli posta (Svédországból), trackinges posta (Németországból), Alis choice rendelés (DPD) mindhárom 8 napon belül a kezemben volt rendeléstől számítva.. és ebben volt 1-2 nap csúszás is a május 1 miatt. Vasárnapi choice rendelés is ma ért az országba, bár még simán késhet.
Érdekes ez a nagy kontraszt. -
djsunstealer
aktív tag
A "DPD-s felfordulást" meg tudom erősíteni, ahogyan irtátok. Mostanában se előértesítés, sőt tegnap kézbesítésnapi értesítés sem volt (E-mail). Hívott a futár, hogy mindjárt jön. Reméljük hamarosan rendeződnek a dolgok...
-
vandor01
senior tag
válasz
Donki Hóte #81194 üzenetére
nos kulfoldon is docog a kiszallitas a belga posta ucsorog a kinai dragasagokon amit atvetel utan 1-2 nap kiszallitanak na most nemelyik mar 2 hete var kiszallitasra
csak par példa [link] [link]itt is voltak unnepek.... no es kemeny az orszagot lebenito sztrajkok...
akkor meg all minden ha a szakszerveztek osszeallanak? 1-2 nap leallhat az elet!
blokkoljak a logisztikai kozpontokat ugy hogy a varosba nem jutnak be a szallitok
az uzletek 3 nap alatt kiurulnek.... nem hiaba mondja az EU a 72 oras tulelo csomagot
be vannak tojva hogy a zemberek kimennek az utcara tiltakozni
ha olyant csinal az EU ami nem tetszik nekik -
válasz
Valójában ezt már az Express One-nál kéne nézni, eleve itt csak alogisztikai azonosítód van és nem mindig jó a szinkron. nem sikerült a kézbesítést látod itt viszont az Express One egyértelműen írja, hogy a depóban van kapacítás hiánya miatt, ami azt is jelenti hogy a kézbesítés nem sikerült a tervezett napon, a rendszerben meg kell adni a dátumot és ahhoz viszonyítva mennek a bejegyzések náluk:
És a javasolt követőben is egyértelmű
-
jojoando
aktív tag
válasz
Előbb írtam, nekem más címre postázták elvileg, ahol nem vettem át az első kézbesítést, aztán másodszorra kihozták a címkén jelzett pontos címemre, de hogy az előző címet honnét vették, talán egy másik csomagról...
-
válasz
btraven #81193 üzenetére
ExpressOne se áll jobban
Hétfőn kaptam az előzetes értesítést, hogy kedden délelőtt hozzák a csomagokat. Kedden persze se emailt nem kaptam, se telefonhívás nem jött. Vártam ma is, de ma se jött.
Trackingnál az érintett rendelések esetén egyformán ez van:
Perse, hogy sikertelen a kézbesítés, ha meg se próbálják
-
jojoando
aktív tag
Fura, manapság MPL kiszállítás sem érkezik, amik meg maradtak ( EO, DPD )azok 1-3 napos késéssel kézbesítenek, ha kézbesítenek, mert a kézbesítő rossz címre írja, hogy nem vettem át, mivel nem is az van a csomagoláson címként.
#81191 stomi61Akkor elég nagy konténer csomó várakozik a reptér szegletében, és amit észre sem vesznek. -
stomi61
tag
válasz
Harcipocok84 #81187 üzenetére
Jót tett a 4 napos ünnep, kb. 1 hete áll az enyém is az országban.
Ráadásul Kínában is hosszú ünnep volt.
Valószínűleg durva torlódás van. -
Met
nagyúr
válasz
Harcipocok84 #81185 üzenetére
Nézd meg a dpd nyomkövetésben.
Itt DPD-t ír
-
Harcipocok84
tag
Sziasztok!
Erről a küldeményről lát valaki bármilyen adatot is?
Nem tudom melyik cég fogja kiszállítani.
16380124536749 -
cof
veterán
válasz
PitLee #81179 üzenetére
"Deposit price" jelentését sajna nem tudom a fordító sem segít.
Én úgy fordítanám, hogy letét, előleg. Mert írja is, hogy egyedi megrendelésre gyártják a gépeket. Raklapos szállítás sem egy olcsó mulatság a világ másik feléről. Itthon 3 millió körül menne egy ilyen kb. szerintem itt is 1.5 millió körül lenne a végösszeg.
-
válasz
PitLee #81179 üzenetére
Az áfa az 27% nekünk (ha Hungary a szállítási cél), az benne van a kiírt árban , de amikor fizeted akkor levonják és nettó árat fizetsz ha az értéke 150 € feletti.
Az Összefoglalóban ott a TARIC linkje meg lehet keresni hogy mennyi a vám, 0%-ot találtam. A szállítási költség lesz a sok és így az áfa alap is több. -
PitLee
őstag
Köszönöm a gyors választ.
#81177 vandor01
A mini excavátoroknál az első képen sokszor a nagyobbik típus látható, átkel nézni a képeket vagy a videót ott valamikor előkerül az 1tonnás vagy az egész termék paletta vagy ha rendes a leírás (Description), akkor ott is látható a termék."Deposit price" jelentését sajna nem tudom a fordító sem segít.
Az ár alatt szerepel, hogy tartalmazza a VAT-ot , de közben olvasom az összefoglalót, hogy elvileg majd nettó árat kell fizetni és a vám és áfát majd ha megérkezik.
Kell csinálni egy VPID vámazonosító számot.Nem tudom mennyi lehet egy ilyen masinára a vám és az áfa, azt jó lenne megtudni.
-
válasz
PitLee #81176 üzenetére
Ezek valós hirdetések vagy valami elkerülte a figyelmem ?
Igen, Trump.
Sok eddig USA piacon is jelenlévő kereskedő átpozicionálást végez, ahol már nem veszik meg a termékét, mert irracionálisan többe kerül a vám miatt a vevőnek (amit még mindig a vevő fizet) ott nem lesz bevétele.
Ezért is lesznek új regisztrációk mert van aki nem volt jelen az AliExpress-en, kell az új piac lehetősége ha élni akar valamiből.
Gyártók is hoznak létre új fiókokat, nem csak kereskedők, szintén azért hogy fenn tudjanak maradni.Néhányat megnéztem én is és a legtöbb ír ilyeneket: PLEASE CONTACT US ON WHATS_APP OR EMAIL IF YOU WANT TO KNOW MORE ABOUT THIS PRODUCT AND OUR PROMO DISCOUNTS.
Én nem igazán tekintem átverősnek azokat a hirdetéseket ahol lehet tárgyalni az eladóval. -
PitLee
őstag
Sziasztok!
Rákerestem az alin milyen, robot fűnyírók vannak és meglepődtem, hogy a nevesebb márkák is vannak szinte fél áron, első ránézésre.
Az, hogy még neve sincs az eladó üzletének csak valami generált shop száma nem túl biztató.
https://www.aliexpress.com/w/wholesale-robot-lawn-mowers-rtk.htmlEgy konkrét példa a találatokból
https://www.aliexpress.com/item/1005008767021225.html- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
A másik a mini excavátorok 600-800e forint körül.
A találatok
https://www.aliexpress.com/w/wholesale-1-ton-mini-excavator.htmlEgy konkrét példa a találatokból
https://www.aliexpress.com/item/1005004028217877.htmlEzek valós hirdetések vagy valami elkerülte a figyelmem ?
-
válasz
mályva #81172 üzenetére
Az nem egészen igaz bejegyzés, nem a Postánál van, annál a logisztikai cégnél van aki majd a Postától megrendeli az egyszerű nem könyvelt üzleti levélként történő kézbesítést. Ezután a bejegyzés után 2-15 munkanap a várható kézbesítés. Vagy nem kapod meg, a könyvelése elektronikus eddig a bejegyzésig, a fizikai megléte a küldeménynek nem garantált.
Összefoglaló 3. pont. -
mályva
aktív tag
sziasztok, ez kb mikorra érkezik meg? Azt írja postán van mai nappal. Elég gyorsan jön..és nem erre számítottam
ECSCCA0060968546
-
válasz
kaliber #81160 üzenetére
Benne az Összefoglalóban hogy miért, olyan szállítással kaptad ahol a Postának fizetni kell vámolási adminisztrációs díjat. Sajnos van amikor nem a választott szállítási móddal küldik, ezért a nyomkövetési azonosító számít. Másrészt az hogy az áfát kifizeted és 150 €-ig vámmentes az nem írja felül a vám adminisztrációt, ezeket is vámolni kell.
-
válasz
dzf007 #81165 üzenetére
Az általános kuponokat még nem adták ki májusra, ezért is linkeltem az oldalt hogy hol használható.
Közben előkerültek ezek is:
The promotion will run from May 6th to May 9th, 2025, inclusive.
Except USA, France, Russia, Georgia
€10 off orders €99+ with code EUES10
€8 off orders €69+ with code EUES08
€5 off orders €49+ with code EUES05
€3 off orders €29+ with code EUES03
Enjoy US$10 off US$99+ using EUES10
Save US$8 on US$69+ with code EUES08
Apply EUES05 for US$5 off US$49+
Get US$3 off US$29+ with code EUES03 -
sambenez
addikt
válasz
sambenez #81162 üzenetére
Rájöttem.
A zöld sávban ki tudom választani vagy a bestsellers-t vagy a top stores-t, és az utána megnyíló oldalon lévő dolgokra érvényes a kupon.
Egyetlen baj van, ha ugyanazt a terméket ugyanattól az eladótól nem ezeken az oldalakon választom ki olcsóbbak, mint amennyivel a kuponnal olcsóbban venném.
Ügyes próbálkozás az alitól. -
vandor01
senior tag
erre pl jatszik [link]
-
kaliber
aktív tag
Sziasztok!
Ha az aliexpress: order details azt írja hogy tartalmazza az adót akkor a posta miért küld vámkezelésről levelet? ill. kéri a sarcot + postai vámkezelés díját. Szállítási mód Aliexpress standard shipping
-
Mától május 10-ig
US $3 OFF orders US $29+ Code: SDES03
US $5 OFF orders US $49+ Code: SDES05
US $8 OFF orders US $69+ Code: SDES08
US $10 OFF orders US $99+ Code: SDES10 -
Garsza
veterán
válasz
Donki Hóte #81156 üzenetére
Azt Win 10 -en is meglehet csinálni. Csak annyit kell hogy elindítod a képmetszőt.
Köszönöm mindenkinek a segítséget, felvettem a kapcsolatot közvetlen a blackview -vel emailben.
-
válasz
jojoando #81155 üzenetére
Nagyon OFF, de érdemes lenne áttérned a Win11 verzióra, ott egyrészt rögtön a PrtScr gomb megnyomása után ki lehet jelölni, hogy a képernyő melyik részét kívánod menteni, másrészt a kijelölt részt a Képek könyvtár alatt egy külön alkönyvtárba menti automatikusan, nem neked kell a mentésekkel bajlódni
-
jojoando
aktív tag
válasz
Garsza #81153 üzenetére
Bár sokan ezért megszólnak, de én úgy kezdek neki panaszomnak, hogy az eladó csetelésről kijelző képet készítek (Print screen) gombot megnyomom a billentyűzeten, majd a Windows Paint programba beillesztem és elmentem azt, egy néven. Ha a tabletten látszik a probléma arról fotót kéne csinálni, és azt is a PC-re tenni jól használható helyre, mondjuk az asztalra.Ha ezek megvannak , mivel én tudatlan se a kínai, se az angol nyelvet nem ismerem elmegyek a [link] szöveg fordító oldalra 2 linkkel, egyikkel fordítom amit én, egyszerűen megfogalmazok, a másik pedig amit az ügyfélszolgálat válaszol gyorsan le tudjam fordíttatni. Tudni kell 3 perc eltelte után bontódik a cset kapcsolat. Akkor is ha a kezelő keresi a terméket. Szóval ha meg tudod győzni a kezelőt hogy az eladó a ludas , mert úgy hirdette. Egyik lényeges dolog a csetelésre hogy a menűjéből alul kiteszi hogy csetelnél az ügyfélszolgálattal. A dolgokat kérdéseket rövid egyértelmű mondatokban érdemes kreálni, ami nem félre érthető.
-
-
jojoando
aktív tag
válasz
Garsza #81150 üzenetére
Ügyfélszolgálatot keresd, azzal vedd fel a kapcsolatot, előtte az eladóval történtekről készíts képernyő képeket, illetve a tabletról is fotót ha látható rajta mi a baja.
A csetelés során megadod 4x az eladási számot , illetve jól kell válaszolni a feltett kérdésre, és beadja a "kapcsolom az Évát-ra" eztán lehet velük csevegni, nekem megy hamar mindig.
Persze ha védelmi időn belül vagy mert az 1-2 év gari felejtős -
-
vandor01
senior tag
valami valtozik? vagy csak a beharangozott akcios idok nem igazak?
choice day-ek elott mindig nyomtak a "promo"-t meg a cuponokat...
most majus 1 elott nem volt semmi csak nagy lapitasa holnaptol kezdodo valami elott is nincs semmi aktivitas....
majd talan legkozelebb a kovetkezo honapban?
-
válasz
dzf007 #81145 üzenetére
Nem tudni hogy az USA vámok amelyek az USA vásárlók által fizetendő vám (most épp még 10%) és nem a kereskedőnek kell fizetni miként és miért befolyásolnák az EU vásárlók vásárlásainak az árát. Közük nincs egymáshoz.
Már írtam hogy aki azt mondja hogy emiatt nekünk többe kerülnek az hülyeséget beszél. Volt és lesz áremelkedés de az nem Trump értelmetlen vám témája miatt, a romló gazdasági körülmények miatt januárra visszavetítve 3,5-4,5 % általában és nem forintos árat nézz, a forint árfolyam elég gyenge.
Ezenfelül ketten jelezték hogy kevesebb a kedvezmény mértéke a Welcome deal promócióban.Volt akció, sőt ezek mind voltak és volt valami Coins móka is, bár azt csak a mobil app-ban dobta fel
Ez lesz holnaptól
-
dzf007
aktív tag
Alin nincs choice days? Szinte semmi akciót nem látok. Oké munka ünnepét tartották..Amerikai vámok ennyire befolyásolják az árakat?
-
lacoka55
tag
válasz
Donki Hóte #81139 üzenetére
Azért szerintem érdemes kell visszaolvasni a visszajelzéseket mert sokan már azért is adnak 5 csillagot hogy megérkezett még tesztelés kipróbálás előtt
de ezek mellett ott van a több ezer 1 és 2 csillagos visszajelzés ezek miatt én innen nem vásárolnék [link] -
baly81
aktív tag
válasz
Garsza #81140 üzenetére
Ha ki tudod cserélni magadnak szerintem inkább tedd meg. A szállítási költségek, vesződségek, idő, idegeskedés nem éri meg, nem beszélve arról, hogy mindenki másra fog mutogatni, nagy valószínűséggel nem lesznek segítőkészek. Én már végigjártam egyszer; inkább magamnak cseréltem ki egy e-olvasó gombját, igaz nem Blackview. Első körben őket, mármint az eladót kérdezd meg, ha ragaszkodsz a garanciális javításhoz.
-
Garsza
veterán
Helló! 2024 karácsony előtt egy Blackview Tab 16 Pro tabletet a francia vagy spanyol shopjukból ami januárban meg is jött.
Most úgy néz ki tönkre ment az USB aljzat, csak bizonyos irányban feszítve tölt.
Tudja valaki, hogy működik náluk a garanciális ügyintézés? Hol kel reklamálni hogy kell belekezdeni?
Érdemes e vele egyáltalán foglalkozni.
Aljzatot lehet hozzá venni pár dollárért, ki is tudnám cserélni. Nem forrasztós hanem pcb -n van szalagkábellel csatlakozik. -
-
Wolfram
aktív tag
SD kártya alin 100% hogy kamu?
Pl.: [link] 2TB 4.57usd? -
Nézőpont kérdése, szerintem az is segítség, ha valamely linken szereplő eszközről megírjuk, hogy nem biztosan megfelelő az adott célra
Mivel biztosan senki sem fogja tudni, hogy a kívánt, eléggé összetett célra melyik eszköz a megfelelő neki az ő autójában, így alighanem senki sem fog tuti linket adni
-
válasz
Donki Hóte #81133 üzenetére
Én olvastam olyan 5*-t ahol autóban használja és működik neki, de azzal lehet segíteni oszy-nak ha olyat linket adsz meg ami működhet neki, mert ahhoz kért segítséget.
-
oszy
veterán
válasz
Donki Hóte #81133 üzenetére
Igazad van, nem nagy kiadás, csak ha nem működik, akkor nem tudom mire használni, mert így is több hasonló termékem van. :/
-
Az általad kinézett 2IN1 USB verzió értékelései között van egy olyan 4*-os értékelés, ami szerint PC-vel müködik, de autóban nem.
Persze nyilván fogalmam sincs, hogy az illető mire akarta használni az autójában, tehát neked még jó is lehet, ha mégsem, akkor se bukod egy ökör árát
-
Az menni fog, egyedül külső táp (3,5 " HDD-hez pl.) nincs megoldva, ha hirdetésben lejjebb megnézed a képeket akkor látható. Nem pont ez van nekem hanem ehhez hasonló, be van kötve minden vezeték, 2 dolog tölthető (persze a töltőnek megfelelő teljesítményűnek pl.5V 3A kell lenni) és 2 dolog csatlakoztatható egyszerre.
-
oszy
veterán
Hálás köszönet!
Ezt néztem ki. Akkor mindkettőn menni fog az adat?
-
válasz
SoulReaver #81126 üzenetére
Igen, de nálunk banki munkanapokon könyvelnek, így hétfőnél korábban nem igen lesz semmi belőle.
-
válasz
SoulReaver #81124 üzenetére
Nem gond, eleve nem fogják kiírni a teljes számot (sehol nem szokták) mert valójában nem a kártyaszámra megy vissza a pénz mert a pénz utalással mozog, így majd a küldő bankszámlaszámra kerül vissza, Bár technikailag ez a pénz nem ment el az AliEpress-hez, csak zárolta a bank.
-
SoulReaver
veterán
Sziasztok.
A tegnapi leadott rendelésemet ma refundoltam és észre vettem, hogy a Refund method nál nincs kiírva a teljes bankkártya számom. Ez lehet probléma? Remélem vissza tudják utalni, mert nincs elmentve a bankkártyám az aliexpress fiókomban.
-
válasz
Donki Hóte #81121 üzenetére
Nekem sosem volt ilyen hiba, DIGI 1000 és Telekom mobil net
-
-
-
izoli
csendes tag
Találkozott már valaki ilyen problémával?
2025 április 15-én rendeltem egy csomagot az AliExpress webáruház németországi raktárából, budapesti címre, amit még nem kaptam meg. Azonosító száma: CC468031165DE
A követési oldalukon azt látom, hogy a küldemény április 22-én kézbesítve, április 25. óta pedig Szekszárdon feldolgozásra vár. Nem igazán értem miért került Szekszárdra és azt szeretném kérdezni mikorra várhatom a csomag érkezését, vagy egyáltalán megjön-e, vagy ez valami hiba? -
Jarod1
veterán
NVME SSd külső usbs tokot tudtok ajánlani?
-
baly81
aktív tag
válasz
Donki Hóte #81115 üzenetére
Vannak a szolgáltatóknál különböző szűrések is! Inkább azt írjátok be ha hibát észleltek, hogy melyik szolgáltatónál vagytok, akkor talán közelebb lesztek a megoldáshoz.
Céges netnél volt ilyen problémám legutóbb, de nem az Ali oldalánál. A support telefonon keresztül megoldotta/feloldotta... -
válasz
Donki Hóte #81115 üzenetére
Azért a "stabil" ennél sem 100% mert a végpont előtt azért vannak más eszközök is, a végponti eszköz is meghibásodhat és a dróton lévő felhasználók száma is számít.
-
-
válasz
Donki Hóte #81112 üzenetére
Esetleg a mobil szolgáltató 4G lefedettsége az adott helyen gyenge, instabil.
-
válasz
lacoka55 #81109 üzenetére
Nekem is ez van, ráadásul tényleg másodpercenként újratöltődik az oldal, összevissza villog az egész oldal, nem lehet kattintani sehová sem
Aztán, amikor abbahagyja, akkor meg feljön ez az Unusual traffic... szöveg
Mit lehet csinálni, hogy ne töltődjön be százszor az oldal
-
válasz
randoml #81110 üzenetére
A könyveléshez elég a vásárlási igazolást amit most kapsz és a banki fizetési igazolás, ha ezek a vállalkozáshoz köthetőek. Ez így jó a NAV-nak és a könyvelési előírásoknak, főleg ha nem akarsz áfát visszaigényelni mert azt nem lehet, az előző igazolással sem lehetett. Lehet vállalkozóként vásárolni nettó áron és ekkor majd a szállító cég vámoltat, a NAV-tól olyan elszámolást kapsz amivel visszaigényelhető az áfa, de drága a vámolás díja.
150 € érték alatt nem sok haszna van a + költség miatt. (15660 Ft az áfa a maximum összegnél, a vámeljárási díj meg 10500 Ft és adott esetben a termék is drágább szállítással érkezhet, ahol az is áfa alap emelő tényező) -
randoml
friss újonc
Köszönöm a választ! Érdekes megoldás, az biztos. Mindegy akkor lekönyvelem a Order Summary -t azt várom hogy majd az APEH mivel fog szét cizellálni ... vagyis inkább abbahagytam a javításokat mert ez így már nagyon szürke zóna. Az AliBusiness megoldás lehet? EORI számot már sikerült szerezni, de nagyon nehezen igazodom el ezeken a jogi csűréseken csavarásokon ...
-
lacoka55
tag
Sziasztok
Az mitől van hogy mostanában gyakrabban ha mobilon rákattintok valamire azt kapom hogy
Sorry we have detected unusual traffic from your network
click to retry
ez alatt meg egy Qr kód
ilyenkor el kell húzni azt a hitelesítő csíkot hogy bejöjjön az oldal
de van amikor csak egy fehér világos felület van alatta olvashatatlan halvány szöveggel
a mobilt csak az alira használom
Más
az üzeneteknél a játékokat nem engedi kitörölni csak 1-2 nap után
hiába nyomom rá az ujjamat majd a törlésre nem tűnik el
mobilon nagyon lassan nagyon kis sebességgel töltődnek be az oldalak saját wifim.ről rúteremről megy a mobil de ezt csak az aliról csinálja más oldalakról sokkal gyorsabb
videók is akadás nélkül mennek vele -
válasz
randoml #81105 üzenetére
Nem hibázol sehol, az AliExpress nem adhat számlát mert nem tőle vásárolsz.
Már írtam április 16-án amikor feltűnt ez a dolog, semmi jelentősége nincs hogy Receipt gomb van az Invoice gomb helyettEz elismervény, ami igazolja hogy beszedték az áfát, valójában eddig is csak erre a célra szolgált az Invoice megnevezésű dolog. Egyiknek sincs jelentősége számodra, csak az IOSS rendszer elfogadásával az AliExpressnek az áfa átutalását a megfelelő ország adóhatóságához hozzá kellett kötni a vevőhöz és a termékhez.
Mivel az eddigi invoice a vámmentes termék áfa igazolása volt, így nem lehet vám probléma.
Egyébként sem felelt meg az EU-s és magyar számla szabályoknak amit kaptál.
A valódi ok meg írva van ha rákattintasz a Receipt gombra, lényege az hogy mivel nem az AliExpresstől vásárolsz ezért ők nem adnak számlát. Viszont adniuk kell egy igazolást amit fentebb írtam.
Things to note:
1. Items are sold by a third-party seller, not AliExpress. For more information on the seller, please check online or in the AliExpress app.
2. Import tax, duties and fees may be applicable upon importation. This will depend on the tax and customs policies in your destination country. -
vandor01
senior tag
Az AliExpress 2025 évi akcióinak listája [link]
itt a listaban szerepel a majus 1 mint choice day!
de nem latok semmi mozgast jo kis kuponokat a nagy semmi van!
ja nem megse.... 1 hetes unneples van
pedig erre vartam mar 1 hete.....pedig majus 1-en lehetne a legjobban szakitani!
hiszen az EU-s 500millas piacon a jolakott napkozis EU-s polgarok nem dolgoznak inkabb vasarolgatnanak foleg ha lennenek faja a szokasos jo kis kuponok ilyenkor...
ezt a kinaiak elbattak.... vagy megsem? vasaroljatok csak akcio nekul! -
válasz
djsunstealer #81094 üzenetére
Bővítettem a leírást ezzel az információval, nekem is jött így, szóval nem valószínű hogy véletlen, csak épp nem "figyeltem" rá.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● Ha szállítással kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a nyomkövetési azonosítót is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, az AliExpress szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Tesla topik
- Jóárasítja két Arrow Lake-S CPU-ját az Intel
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen monitort vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Társasjáték topic
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Projektor topic
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5g 8/256gb - Szép állapot, akár beszámítással
- LG 70UN74003LA Smart LED Televízió, 70" (177 cm) - 4K Ultra HD, HDR, webOS
- TP-Link RE650 AC2600 (RR650) WIFI hatótávbővítő
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- HP Probook 650 G4 15,6 i5-8350u 8. gen. GYÁRI MAGYAR VILÁGÍTÓ BILL!!!
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! ASUS ROG Strix G513IE 15 Gamer notebook - R7 4800H 16GB RAM 512GB SSD RTX 3050Ti 4GB WIN
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i3 12100F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB Rampage SHIVA SilverStone 700W
- TAVASZI RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest