Hirdetés
- Windows 11
- Facebook és Messenger
- Reklámblokkolók topikja
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Programozás topic
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- PR-Telecom
- Donald Trump a tech szektort is felkavarja, Musk vihetné a TikTokot
- Sweet.tv - internetes TV
- Otthoni hálózat és internet megosztás
-
IT café
Az AliExpress használatával kapcsolatos információk.
Új hozzászólás Aktív témák
-
cidalain
veterán
Vettem egy wifis tolatokamerat aliexpressrol. Nem mukodik, nem jon letre az a kamera wifi halozat, amihez csatlakozni kellene teloval. Nincs rajta se led se semmi, szoval a hibas mukodes nem latszik, csak annyi, hogy nincs ott az elérhető halozatok kozott a kamera. Kozben az aramfogyasztasa 75 mikroamper, ami alapjan még sejthető, hogy nem jo.
Csinaltam kepeket, videot, nyitottam dispute-ot. Az elado keszseges volt üzenetekben, tobb levelvaltas utan ujrakuldest igert. viszont kozben az aliexpressz judgement elutasitotta a dispute-ot, es lezarta 0 refund.
Emberunk azt irta hogy igy jartam, azert ha ertekelem 5 csillaggal, es csinalok neki kepernyomentest errol, akkor elkuld egy masik kamerát. Kicsit zsarolás szagu, attol tartok ha ezt meglepem, nem fogja elkuldeni, viszont nem marad tobb lehetosegem, es meg lehuzni sem tudom oket sehol. Ok megusszak, nekem meg ugrik a 22 dolcsis kamera.Ötlet?
>> GearBest Club Veszprém << >> https://www.facebook.com/gbc.veszprem <<
Új hozzászólás Aktív témák
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● Ha szállítással kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a nyomkövetési azonosítót is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, az AliExpress szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- DUNE médialejátszók topicja
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Windows 11
- Autós topik
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Hegesztés topic
- Megjelenési dátumot kapott a Captain Blood
- Csak ezekben az országokban lesz kapható az S25 Slim
- Robotporszívók
- Háztartási gépek
- További aktív témák...
- P1 Gen4i 16" QHD+ IPS i7-11800H RTX A2000 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- BONTATLAN PS5 Slim Disc Edition (CFI-2016)
- Dell Latitude 3440 14" FHD IPS i5-1335U 16GB 256GB NVMe IR kam gar
- EVGA GeForce GTX 1660 SUPER SC ULTRA GAMING 6GB GDDR6 - Csomagküldési díj az árban!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460s - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Amd 4-es foglalatú Alaplap vennék használtan!!
- Eladó új iPhone 13 gyári tokok (szilikon és bőr)
- Bomba ár! Lenovo E31-70 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 13,3" I HDMI I Cam I Win10 I Garancia!
- Huawei Watch D2
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T495 - AMD Ryzen PRO 7 I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest