- Önfenntartásra rendezkedik be a kínai chipszektor
- MinDig TV
- Milyen NAS-t vegyek?
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Windows 10
- ASUS routerek
- AliExpress tapasztalatok
- F-Secure termékek
- Chiptörvénnyel készül Trump elnökségére Dél-Korea
- Egy vagyont költött a kriptoipar az amerikai választásokra, kilőtt a bitcoin
-
IT café
Az AliExpress használatával kapcsolatos információk.
Új hozzászólás Aktív témák
-
206 cc
senior tag
Sziasztok!
Alin volt egy megrendelés ahol a termék nem érkezett meg. Újraküldettem,de ez sem jött meg határidőig így az eladó visszaadta az árat.....láss csodát kb. 3 hónapra befutott egy mégis most megbeszéltem,hogy kifizetem ,de közben változott az ár! Kértem módositsa a rendeléskor érvényesre,bele is egyezett hogy átírja. Megbeszéltük hogy megrendelem kifizetem ö. Meg ugye nem küldi csak majd értékeljem hogy megjött,ez rendben is részemről,de még mindíg az emelt áron tudom csak megrendelni...mit tegyek mert így az emelt árat vonja le az AliPay gondolom?! Várjak,hogy változtassa meg az árat?...gondolom máshogy nem kapnám vissza a különbözetet?!206cc „- pedig nem is én utállak Téged.Te utálod saját magad” .... a problémát nem az jelenti, hogy valaki hülye,hanem az hogy nem ismeri be....
Új hozzászólás Aktív témák
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● Ha szállítással kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a nyomkövetési azonosítót is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, az AliExpress szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest