Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lokarson
tag
Runpod ajánlat: A40 48GB VRAM, 50GB RAM, 9vCPU: $0.39/h
"Ha jön a világvége kimegyek majd külföldre, ott nem talál meg elrejtőzöm előle..."
-
Lokarson
tag
válasz S_x96x_S #1391 üzenetére
Én most Intel 1135g7(Iris XE) notit használok 24GB Ram-mal. IPEX-LLM-mel már GPU támogatásom is volt (taskbar-ban is láttam a GPU terhelést: 90%), de nem volt gyors.
A Mac-től egy kicsit tartok (nem ismert Op.rendszer, programok, perifériák, nem bővíthető stb.), ezért gondoltam a 125H/155H vonalra.
A 780M-re még nincs rendes GPU támogatás? (Ezt is néztem egyébként.)
Olvasva a többiek hozzászólását is, talán egy használt 3060 12GB-os gép lenne a legköltséghatékonyabb megoldás számomra, vagy heti néhány órára runpod."Ha jön a világvége kimegyek majd külföldre, ott nem talál meg elrejtőzöm előle..."
-
Lokarson
tag
válasz Mp3Pintyo #1385 üzenetére
Mit gondoltok, egy Intel Ultra 125H vagy 155H 32/64/96 GB kiépítésű mini pc hasonló teljesítményre képes, mint egy M4-es MacMini LLM és egyéb AI eszközök használatánál?
A CPU/GPU gyengébb valamennyivel, de a több RAM mennyit segíthet?"Ha jön a világvége kimegyek majd külföldre, ott nem talál meg elrejtőzöm előle..."
-
Lokarson
tag
>>> Mi Magyarország legmagasabb pontja?
Magyarország legmagasabb pontja az **Kék-hegy**, amely 1014 méter magas.
>>> Nem a Kékestető?
Igen, bocsánat! Magyarország legmagasabb pontja a **Kékestető**, 1014 méterrel.
>>> És mi a legalacsonyabb pontja?
Magyarország legmagasabb pontjának neve Kékestető, de a legalacsonyabb pontja a **Tisza-szövet** közelében
található, a tengerszint felett 96 méterrel."Ha jön a világvége kimegyek majd külföldre, ott nem talál meg elrejtőzöm előle..."
-
Lokarson
tag
válasz Lokarson #741 üzenetére
Erről a bizonytalanságról tud valaki részletesebb infókat adni?
Az a baj, hogy sokkal egyszerűbb kérdésekre is eltérő és helytelen válászt kaphatsz.
Példa: 1234:4 eredményét helyesen adja meg, de ha írásbeli osztást kérsz részeredményekkel a következő kérdésben, akkor meglepő módon az 1234 osztható lesz néggyel."Ha jön a világvége kimegyek majd külföldre, ott nem talál meg elrejtőzöm előle..."
-
Lokarson
tag
-
Lokarson
tag
Sziasztok! Kipróbáltam a Cody-t. Meglepően jól működik, de fájdalmas, hogy mint minden nyelvi modell gyerekbetegséggel küszködik. Kértem, hogy egy halmazból generáljon részhalmazokat megadott szabályok alapján. Háromszor kellett elmondanom, hogy hibás lett az eredmény, mire negyedikre jó választ adott. Mindig elismerte, hogy helytelen lett a válasza. Kértem, hogy a végén rendezett sorrendben mutassa az eredmény, ekkor elrontotta a helyes megoldását.
Használható, de nagyon figyelni kell a válaszra."Ha jön a világvége kimegyek majd külföldre, ott nem talál meg elrejtőzöm előle..."
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ aktiválatlan Független Apple iPhone 16 128GB ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- SAMSUNG LC32G75TQSRXEN ODESSY G7 GAMER MONITOR ! AKCIÓ
- SAMSUNG (LS34C652UAUXEN ) WQHD 100HZ GAMER MONITOR ! AKCIÓ!
- Western Digital 8TB RED Plus - SATA3, 5640 Rpm, 256MB - Gari 2026.05.19. -ig - Eladó!
- SAMSUNG (LS34C500GAUXEN) 34 " GAMER WIDE MONITOR ! AKCIÓ!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest