-
IT café
TOPIK ÖSSZEFOGLALÓ
Kérlek, kérdezés előtt olvasd el!
Új hozzászólás Aktív témák
-
BonFire
veterán
Bloghoz mit szólsz? Az ingyé' van, kirakhatod rá a képeidet, sőt, ha jól tudom szlájdsót meg egyebeket is enged, ha valaki ért hozzá. Szvsz a statikus weboldalaknál sokkal jobb, főleg, ha valakinek időnként frissül a mondanivalója, csak elég egy új poszt és kész. Egyszerű de nagyszerű.
Én a blog.hu-nál vagyok, de sokan használják a bloggert. A tesóm viszont azt mondta, hogy a bloggerre a képeket a Google picasába kell feltölteni, az meg köztudottan korlátozott (1024 MB), így ha kifogy, nem tudom, mi van. A blog.hu-n a saját szerverére lehet feltölteni a képeket. Kevesebb a sablon (de az oldal desingnját te meg tudod oldani, értesz annyit a Ps-hez is meg a CSS-hez is – utána meg súgsz nekem is CSS-tippeket
), fapadosabb a szövegeditor, mint a bloggeren, cserébe korlátlanul tölthetsz fel képeket.
Új hozzászólás Aktív témák
- Okos Otthon / Smart Home
- Két billentyűzettel indít a beviteli eszközök piacán a be quiet!
- PlayStation 4
- Yettel topik
- Háztartási gépek
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Autós topik
- Óra topik
- One mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 64GB DDR4 1TB SSD RTX 3080 10GB CM CMP 510 Seasonic 750W
- BESZÁMÍTÁS! H310CM i3 9100F 16GB DDR4 120GB SSD 1TB HDD GTX 1660S 6GB Fractal Design Focus G 400W
- Samsung Galaxy A14 5G 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Keresünk dokkolókat
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest