Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
- Windows 10
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Tényleg betilthatja a TP-Linket az USA
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen routert?
- Jelszókezelők
- Mozilla Firefox
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Mikrotik routerek
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
-
IT café
TOPIK ÖSSZEFOGLALÓ
Kérlek, kérdezés előtt olvasd el!
Új hozzászólás Aktív témák
-
rwin5
őstag
Sziasztok!
Segítségetekre, ajánlásotokra volna szükségem.
Egyre jobban érdekel a webshop, mint szolgáltatási szektor és elég sok munkát is látok benne, meg akár fusizni lehetne (van ismerősöm, aki videógyártással foglalkozik és oda be tudnék segíteni vágás, borítókép készítésével, de ez még nagyon távoli, így a jelenben maradva teszem fel a kérdésem).Pár munkát néztem kíváncsiságból profession-on, és nem részletezik a készségekhez, de jó ha van "Képszerkesztő grafikai szoftverek ismeret".
Szerintetek ilyenféle munkára melyik programot volna érdemes kitanulni? Tanfolyam útján kezdenék bele, nem autodidakta.
Mivel láttam, hogy van szaktopikja, szerintetek az Adobe jó döntés volna arra, amit megfogalmaztam itt?
Mert Szegeden indul ilyen tanfolyam és ott is ehhez szól oktatás:
Köszi a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- AKCIÓ! Microsoft szoftverek, vírusírtó szoftverek, egyéb szoftverek széles választéka!
- Új, bontatlan World of Warcraft gyűjtői kiadások
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest