Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
- Windows 11
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Bitcoin topic
- Microsoft Excel topic
- Tényleg betilthatja a TP-Linket az USA
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Synology NAS
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- ASUS routerek
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
-
IT café
TOPIK ÖSSZEFOGLALÓ
Kérlek, kérdezés előtt olvasd el!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dany007
veterán
válasz BonFire #19637 üzenetére
Minden attól függ milyen technológiával készítik. És tényleg nincs más lehetőség, fel kell hívni őket és meg kell kérdezni.
Ismerek olyan helyet, ahol simán rányomtatnak bármit egy pólóra. Hagyományos 4 színes nyomással akár jpg-ből is. Ha szitázzák az megint más... Illetve ha flokkolják az megint más.
Mert simán eltudom képzelni, hogy mezei laikus a flokkolt polóra is rámondja, hogy nyomtatott... Miközben azt tényleg csak vektoros állományból lehet megcsinálni...
Szóval tényleg ismerni kell a specifikációkat, ez az első.@tikshow:
Egyszerű formáknál a Corel trace-e is kiválóan működik... de tényleg csak egyszerű formáknál... Komplikáltabbaknál már több az utómunka vele, mintha nulláról újrarajzolja az ember
Szo..tam már vele én is. Ugye lusta is vagyok meg nálunk mindig sietni kell. Ezért ha olyan a cucc rányomom a Trace-t megpróbálom kihozni belőle a legjobbat, aztán jöhet a javítgatás... A végén meg azt veszem észre, hogy már egy fél órája csak javítgatom közben már rég kész lettem volna az újrarajzzal.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Új, bontatlan World of Warcraft gyűjtői kiadások
- Védje meg számítógépét a vírusoktól!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- AKCIÓ! Microsoft szoftverek, vírusírtó szoftverek, egyéb szoftverek széles választéka!
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest