- Pár nap, és humanoid robotok is futják már a félmaratont
- Google AI segíti az amerikai áramhálózat fejlesztését
- Egy vacsora, és a Trump-kormány már nem korlátozza az NVIDIA H20-as eladásait
- 600 tonna iPhone-t vitt az Apple az USA-ba Indiából Trump vámjai miatt
- Befutott az AI az ügyfélszolgálatra, és sokkal több terméket tudnak azóta eladni
-
IT café
TOPIK ÖSSZEFOGLALÓ
Kérlek, kérdezés előtt olvasd el!
Új hozzászólás Aktív témák
-
delta9
senior tag
ha van egy fotóm, amin van 2 termékkép, akkor mindkettőre megcsinálom a path-t külön-külön és indesing-ban place-kor megmondom neki, hogy melyik path-t használja maszk-nak. ha homogén hátterem van, akkor a magic wand-dal és megfelelő tolerance-al ki tudom jelölni a hátteret, majd inverse selection és néhány pixeles contract után a make work path jól használható, de nem a legtökéletesebb megoldás. viszont a szükség nagy úr, ha nyomdai leadás napján megbombáznak egy halom maszkolásra váró fotóval, akkor kénytelen vagyok ilyen kevésbé elegáns megoldást választani, különben nem lesz nyomdában az anyag, nekem meg leszedik a fejem.
ha csak kitörölném a hátteret, hogy átlátszó legyen, akkor nem tudnám indesign-ban kiválasztani, hogy mely termék maszkját alkalmazza az adott image-nél.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max Blue Titanium Használt, szép állapot
- Creative Sound BlasterX G5 (70SB170000000) (Sound Blaster) (DAC)
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- Bomba ár! HP Elitebook X360 1030 G4 - i7-8G I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Gigabyte 500W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest