- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
TOPIK ÖSSZEFOGLALÓ
Kérlek, kérdezés előtt olvasd el!
Új hozzászólás Aktív témák
-
pufancska
tag
válasz ViZion #15883 üzenetére
Nekem nagyon szimpatikus a srác hozzáállása, az oldaláról idézek "A jó logó 5 kritikai szempontot tud alátámasztani. Egyszerű, Emlékezetes, Időtlen, Sokoldalú, Megfelelő. Ezek a szempontok egymásból következnek, vagy inkább összefüggenek. Minnél egyszerübb, annál emlékezetesebb. Így vállik időtlenné. (lásd coka cola logó) A sokoldalusága a felhasználhatóságra utal. Ennek megismerésében szokták az arcualti kézikönyvet megrendelni. Itt merülnek fel a kérdések, hogy mennyire lehet a logónkat nagyítani vagy kicsinyiteni. Hogy müködik-e szinesbe és feketefehérbe, vagy negatívba.
A megfelellősség talán a legtágabb szempont ahol az összes eddigi találkozik, ami a logó késöbbi helytállását tükrözi. Én személy szerint két féle tipusú jó emblémát ismerek. "Az egyik tanárom a nőkhöz haspnlította ezt a kettőt. Van a szép, és van az okos. Ritka az hogy mind a kettő, egyben legyen. " " Ja és ezek után mondom a tervezet logójára, hogy okos, de nem szép.
A helyesírást nem javítottam az idézésbe, hiszen nem illik.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest