-
IT café
OpenWrt topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Headless
őstag
válasz
csubuka #13069 üzenetére
Mint mondtam, csak akkor próbáld ki a 841-et ha már rendelkezel ezzel az eszközzel, venni semmiképp se vegyél ilyeneket. Erősebb hardvert kapni hasonló áron, amivel nem lesz gond a vpn.
Vpnfilter egy megfoghatatlan dolog senki se tudja itt forumon hogyan tudnánk replikálni de több mint valószínű, hogy csak a gyári fw-k esnek bele a hibába mert általában ősrégi kernellel/csomagokkal operálnak.
Az openwrt 2 főverzióval újabb kernelt használ. Nyilván vannak ebben is hibák, de sokkal nagyobb biztonságban vagy (tudsz lenni) a cfw-kkel.
Wireguard is egy vpn-szerver/kliens (csomag-program)... Azért kérdeztem milyen kiépítést szeretnél, mert ha két router akkor szerintem egy egyszerű wireguard mindkettőre még akár utólag is felférhet talán. Opkg-val luci mellé (~74kb és függőségei sincsenek nagyon plusszba). (de igen gondolhatsz rá mint egy beépülő modul.)
Openvpn-el ellentétben ami alapból 400kb és openssl függőség.Ddwrt-s tapasztalat majdhogynem hátrány.... Egy openwrt-hez, nagyon nem ugyanaz a kettő.
Új hozzászólás Aktív témák
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Gaming notebook topik
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Autós topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Milyen notebookot vegyek?
- LEGO klub
- További aktív témák...
- Starcraft 2 Collector's Edition
- Játékkulcs BAZÁR! STEAM/ORIGIN/BATTLE.NET / PS5/XBOX/EPIC/GOG/EA/UPLAY
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- ESET termékek hivatalos forgalmazója / NOD32 / Internet Security / Android / Server / Mail / stb.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 5410 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- 104 - Lenovo Legion 7 (16IRX9) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4070 (ELKELT)
- Egyedi ékszerdobozka
- Üzleti Fujitsu Lifebook u7510 15,6" FHD IPS 2021/08. havi gyártás
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest