Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
OpenWrt topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Headless
őstag
válasz csubuka #13069 üzenetére
Mint mondtam, csak akkor próbáld ki a 841-et ha már rendelkezel ezzel az eszközzel, venni semmiképp se vegyél ilyeneket. Erősebb hardvert kapni hasonló áron, amivel nem lesz gond a vpn.
Vpnfilter egy megfoghatatlan dolog senki se tudja itt forumon hogyan tudnánk replikálni de több mint valószínű, hogy csak a gyári fw-k esnek bele a hibába mert általában ősrégi kernellel/csomagokkal operálnak.
Az openwrt 2 főverzióval újabb kernelt használ. Nyilván vannak ebben is hibák, de sokkal nagyobb biztonságban vagy (tudsz lenni) a cfw-kkel.
Wireguard is egy vpn-szerver/kliens (csomag-program)... Azért kérdeztem milyen kiépítést szeretnél, mert ha két router akkor szerintem egy egyszerű wireguard mindkettőre még akár utólag is felférhet talán. Opkg-val luci mellé (~74kb és függőségei sincsenek nagyon plusszba). (de igen gondolhatsz rá mint egy beépülő modul.)
Openvpn-el ellentétben ami alapból 400kb és openssl függőség.Ddwrt-s tapasztalat majdhogynem hátrány.... Egy openwrt-hez, nagyon nem ugyanaz a kettő.
[ Szerkesztve ]
LEDE - R3G/DIR860l -> https://tinyurl.hu/Ntkb/
Új hozzászólás Aktív témák
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- PlayStation 5
- Külpolitika
- Háztartási gépek
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Ingyen kellene, de tegnapra
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Asszociációs játék. :)
- Magisk
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest