- Beköltözhet az eBay a Facebook Marketplace-re
- Zuckerberg Trumppal együtt szorítja vissza a cenzúrát, válaszolt az EU
- Elon Musk meghatározóvá teszi a SpaceX-et Olaszországban
- Trump is bejelentett egy 20 milliárd dolláros adatközpont-fejlesztést
- Nem minden chipért kapkodnak, leépít az egyik japán chipgyártó
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Router gondok
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Mobilinternet
- Facebook és Messenger
- Rendszergazda topic
- Beköltözhet az eBay a Facebook Marketplace-re
- Zuckerberg Trumppal együtt szorítja vissza a cenzúrát, válaszolt az EU
- Hálózati / IP kamera
-
IT café
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Frawly
veterán
válasz totron #31144 üzenetére
Nálam még tartja magát, hardveres videókódolás az nincs, csak hackre és bugos, úgyhogy nem erőltetem, de nem jelent nagy prociterheléses különbséget. Nekem még megfelel, de régóta nem szeretem már én se, azon a határon táncol, hogy dobjam. Ami miatt megtartom, hogy még így is a kisebbik rossz a Chrome-alapú böngészők ellenében.
Próbáltam egy időben Chrome-ra, Chromiumra, Vivaldira váltani, de borzalmas memóriaigényük van, és bugosabbak is, mint a FF. Plusz nem tudnak olyan alap funkciót még ma sem, mint a text only zoom, tudnak általános text-skálázást, de csak átlalánosan, minden oldalra megadva.
-
Apollyon
Korrektor
A videó lehet lassabban megy, de ehhez azért hozzájárul a már kompletten bloatware internet is. Másrészt youtube-ot és társait nézni nem csak böngészőből lehet.
A chromium alapú böngészők meg lehet jobban viszik a videókat, azonban pár kivételtől eltekintve spyware az összes, meg feleannyira sem testreszabható, mint a FF alapúak.#1) Respect the privacy of others. #2) Think before you type. #3) With great power comes great responsibility.
-
nagyúr
Én is így vagyok vele. A firefox helyett vivaldit használok, mintha kicsit gyorsabb lenne a yt alatt. Hát ez van sajnos.
"Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják."
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen légkondit a lakásba?
- Asszociációs játék. :)
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Építő/felújító topik
- Fotók, videók mobillal
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Revolut
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Adobe Creative Cloud - 2024. 04. 05 - 2025. 04. 05-ig
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Indiana Jones and the Great Circle - Digital Premium Edition - beváltás: 2025.1.30 - RTX 40XX
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest