- Sweet.tv - internetes TV
- Synology NAS
- Internet és kábel TV hálózatokról kötetlenül
- Milyen program, ami...?
- Microsoft Excel topic
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Milyen NAS-t vegyek?
- Gyengülő gazdasági kilátások, erősödő infláció: kevesebb okostelefont veszünk
- XPEnology
- Windows 11
-
IT café
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vladi
nagyúr
Az evergreen elég régi cucc. Itt nézd meg. Szinte mindent tud a free driver
Én azt használnám.
Én nekem 4670 van. úgy használom, hogy fixen levettem a teljesítményét. Ugye az engergiagazdálkodás miatt, ha nincs terhelés, akkor automatikusan leveszi minimumra. Namármost a sima desktop használatnál 2d gyorsítást jelent. A gép konkrétan ásítozik.
Ha elindítok egy hd filmet, akkor a cpu használat 4-5% magonként. Elhanyagolható. Nyilván az uvd motorra terhel, itt se kell dolgoznia nagyon se a cpu-nak, se a gpu-nak.Így be tudod mérni. Nálam olyan 10-15 wattot esik a fogyasztás, ha visszaveszem az órajelet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Horgász topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Milyen videókártyát?
- Formula-1
- V.Milán: 04.15. Ki mit csinál ma?
- Amazon Fire TV stick/box
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Nem felejti régi termékeit a Thermalright
- További aktív témák...
- Fotó állvány eladó
- Sennheiser Momentum True Wireless 3 (2222132) (ELKELT)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i7-7G I 16GB I 512GB SSD I 12,5" I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest